Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Antrasis mano build'as - PvP arena (šį kartą paprastesnis) :D Kurį pastačiau gana greitai (1-2 dienos) :lol:

Naudojau Sandstone, Sand ir Birch Wood, norėjau padaryti šviesią areną (Aišku, be visokių kvarco blokų ir t.t.)

*Projektas gali būti pigiai parduodamas, taip pat pigiai teikiu statymo paslaugas serveriuose*

NUirQAf.jpg

1

ws2ziKu.png

2

*papildyta*

bCg46Rt.jpg

3

7Apw0g8.png

4

Man labai svarbi Jūsų nuomonė! :) 

Redaguota , nario ElvinasM

Šiaip statinys tikrai puikus, neturiu prie ko prikibti, tad neturiu ir ko patarti. Tik man keistai pasirodė jog nėra kažkokio "backgroundo". Manyčiau kad toks statinys turėtų gan blogai žiūrėtis nesuderintoje aplinkoje, taigi turėtum padirbėti ir ties aplinka, jog tai būtų galutinai išbaigtas projektas. Kadangi jau pasiekiai tokį lygį, kai gali kokybiškai įgyvendinti tai ką sugalvoji, tai manau jog turėtum pereiti prie didesnių projektų, kuriuos apimtų daugiau nei vienas pastatas. Šiuo atveju, šis statinys stovėdamas tos pačios tematikos mieste turėtų atrodyti tiesiog įdeliai, tuo tarpu jis vienas tikriausiai atrodo be ryšio. 

o pvz. parašius /warp pvp   kur atsirastum ?

Joks menininkas neprivalo atsižvelgti į siaurus kažkokio prasto, neunikalaus bei nekokybiško serverio rėmus. 

Filthy-Frank.jpg

Šiaip statinys tikrai puikus, neturiu prie ko prikibti, tad neturiu ir ko patarti. Tik man keistai pasirodė jog nėra kažkokio "backgroundo". Manyčiau kad toks statinys turėtų gan blogai žiūrėtis nesuderintoje aplinkoje, taigi turėtum padirbėti ir ties aplinka, jog tai būtų galutinai išbaigtas projektas. Kadangi jau pasiekiai tokį lygį, kai gali kokybiškai įgyvendinti tai ką sugalvoji, tai manau jog turėtum pereiti prie didesnių projektų, kuriuos apimtų daugiau nei vienas pastatas. Šiuo atveju, šis statinys stovėdamas tos pačios tematikos mieste turėtų atrodyti tiesiog įdeliai, tuo tarpu jis vienas tikriausiai atrodo be ryšio. 

Joks menininkas neprivalo atsižvelgti į siaurus kažkokio prasto, neunikalaus bei nekokybiško serverio rėmus. 

Kadangi stačiau vieno creative serverio plote, tai ir nėra aplinkui nieko, vengiau screeninti ploto ribų :D bet kad jau užsiminei apie aplinką, tai manau arena tiktų dykumoje ir pan. :) Bet šiaip dėkui, į kiekvieną komentarą atsižvelgiu ir stengiuosi tobulėti!

Darbas tikrai gerai atliktas, ir kaip man jis patiko.
Tik turiu prie ko prikibti, dėl šviesumo, kaip man asmeniškai nelabai patiko tas kad arena per daug šviesi, galėjai kažko pamaišyti į tuos sandstone ir kitus blokus, kažko tamsesnio norėtusi. Ir dar šiaip pagal mane kiek esu išbandęs tai prie sandstone bloku gerai derinasi emerlado blokai, tik reikia jų dėt su saiku :D Kas per daug tas nesveika kaip sakant. ;)
O šiaip kitam darbui palinkėčiau didėliausios sėkmės. :) Ir kita syk pabandyk prie sandstone blokų paderint ir emerlado blokus. :)

2b782df57193875a9204a97ea4f5764f142.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...