Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na paprasta ir gražu dizaina gali pats nusipiešt per html/css :D jei php moki tai tą tikrai turi išmanyt. O šiaip galiu koki nupiešt pakopijuodamas iš kokių psd failų :D

tu bent jauti kaip tu nusišneki? Taip, jei randi tools'ą kuris naršyklėje leidžia piešti, tuomet gali ten nusipiešti dizainą. Kitu atveju - dfq are you talking about? kaip tu gali piešt per html/css? ir + tai kad php moki nereiškia, jog privalai mokėt html/css. Užtenka bendro supratimo kur yra kokie itemai ir volia, gali programuot. Dabar nustok nusišnekėt ir lysk atgal į savo urvą.

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

Na paprasta ir gražu dizaina gali pats nusipiešt per html/css :D jei php moki tai tą tikrai turi išmanyt. O šiaip galiu koki nupiešt pakopijuodamas iš kokių psd failų :D

Pirma, dizaino nepiesi naudodamas HTML/CSS, gali pasidaryt maketa be PSD, bet nepiesima..

Antra, mokedamas PHP nevisada mokesi HTML/CSS taip kaip front-end developeris.

At the end of the day, freepostint bet kas gali.

Hello, U WOT M8?

Atsiprašau lietuvių kalbos kalbininkai, bet patys ir freepostinat aš kitokiu žodžiu pasakiau tai ką norėjau pasakyt.

Nemanau, kad rasi patyrusi tinklapių kurėją mokanti php, bet neišmananti html/css

O tau povilai linkiu pirma savo svetainę susitvarkyt subręst ir po velniu dėk ir tuoliau tus -rep :D

https://www.supergames.lt/topic/268511-nerodo-paveiksl%C4%97liu/#entry1919471

is tos serijos - help me plx, ant mano avataro uzrasyta html5/css/php, bet blemba nemoku padaryti, kad paveiksliukus rodytu QQ  :cry:  :cry:  :cry:

(redaguota)

Atsiprašau lietuvių kalbos kalbininkai, bet patys ir freepostinat aš kitokiu žodžiu pasakiau tai ką norėjau pasakyt.

Nemanau, kad rasi patyrusi tinklapių kurėją mokanti php, bet neišmananti html/css

O tau povilai linkiu pirma savo svetainę susitvarkyt subręst ir po velniu dėk ir tuoliau tus -rep :D

Linkiu pirma įgyti žinių tada kalbėti. Sušikti gaidžiukai sukoduoja 2 html dizainus ir jau pro koderiai "piešia dizainus su html".

p.s kai nupieši dizainą su html norėsiu pamatyt kokius toolus naudojai

btw HTML/CSS/PHP turbūt užsirašei , tam kad visi galvotu jog tu protingas ?

Redaguota , nario heicmeisterJR

grafikos paslaugos 

update102.png

Zmogau, zinai kas yra FRONT-END & BACK-END development, jeigu ne tai pasigooglink. 

Hello, U WOT M8?

Reputacija turi atspindėti turinio vertę. Kadangi tavo turinys gali būt atspausdintas kaip šuniui laikraštis, jį aš ir vertinu.

Dėl svetainės jau sakiau, nesiruošiu coming soon page tvarkyt. Užsuk po savaitės kokios, kai paleisiu normalią svetainę, tada lauksiu tavęs cypsint. Nors tokio lygio darbų tu tikriausiai net nesuprasi.

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

(redaguota)

Zmogau, zinai kas yra FRONT-END & BACK-END development, jeigu ne tai pasigooglink. 

Žinau nesijaudink :D

Bet ar tu tikrai esi toks naivus ir tikies čia tokius žmones sutikt su tokiom žiniom? Kurie būtų vien susikonkretine? Vistiek ir tas 'back end' developeris išmano html/css.

Linkiu pirma įgyti žinių tada kalbėti. Sušikti gaidžiukai sukoduoja 2 html dizainus ir jau pro koderiai "piešia dizainus su html".

p.s kai nupieši dizainą su html norėsiu pamatyt kokius toolus naudojai

btw HTML/CSS/PHP turbūt užsirašei , tam kad visi galvotu jog tu protingas ?

Na html mokinaus todėl ir buvo tie du sukoduoti dizainai imesti. :)

Už tave tikrai daugiau nusiman ties html/css/php tad nekišk nosies ir eik piešt savo dizainu su paintu.

Ačiū už reputacija bus proga susikurt naują paskyrą. :) Vien dėl tokių mažvaikių :D laido riteriu :D

Eik dar draugų pakviest, kad prispaudinėtu.

Redaguota , nario !Justas!

Žinau nesijaudink :D

Bet ar tu tikrai esi toks naivus ir tikies čia tokius žmones sutikt su tokiom žiniom? Kurie būtų vien susikonkretine? Vistiek ir tas 'back end' developeris išmano html/css.

Na html mokinaus todėl ir buvo tie du sukoduoti dizainai imesti. :)

Už tave tikrai daugiau nusiman ties html/css/php tad nekišk nosies ir eik piešt savo dizainu su paintu.

Sukodavai 2 dizainus ir išmokai html ? Galvoji pats nemoku tiek kiek tu sukoduot :) ? O tu esi girdėjęs kas yra responsive ? ar kaip grynas koduojas grynas html5 jei esi užsirašęs html5? Asmeniškai su tais pieštas painto dizainais uždirbu daugiau , nei tu svajoji gaut už sukoduota:).

grafikos paslaugos 

update102.png

Sukodavai 2 dizainus ir išmokai html ? Galvoji pats nemoku tiek kiek tu sukoduot :) ? O tu esi girdėjęs kas yra responsive ? ar kaip grynas koduojas grynas html5 jei esi užsirašęs html5? Asmeniškai su tais pieštas painto dizainais uždirbu daugiau , nei tu svajoji gaut už sukoduota:).

O kas sakė, kad aš html užsiimu? :D aš pats minėjau, kad php mokant reiktu ir html mokėt:)   

Nemanau, kad tavo vieno nupiešto dizaina viršijo 15euru :) tai, kad čia tik vargani centai jūroj. Ir nereikia čia taip keltis geriau išlysk į lauką nes matau galva kaista nuo monitoriaus.

Matos, kad žemo lygio žmogus esi  :)

O kas sakė, kad aš html užsiimu? :D aš pats minėjau, kad php mokant reiktu ir html mokėt:)   

Nemanau, kad tavo vieno nupiešto dizaina viršijo 15euru :) tai, kad čia tik vargani centai jūroj. Ir nereikia čia taip keltis geriau išlysk į lauką nes matau galva kaista nuo monitoriaus.

Matos, kad žemo lygio žmogus esi   :)

Gaila nepataikei pas mane kainos nuo 15-20 prasideda :)). Mano lygis kaip žmogaus geras , tiesiog nemėgstu tokiu fruktu , kurie kalba apie tai ko nesupranta t.y paišo dizainus su html/css . Btw Jūsų avataras pasako jog mėgsti html5 , tai galėtum sukoduot responsiva kokį ? Nebijok nekaistas viskas gerai , tiesiog Jums perkaito jei piešiate dizainus su html/css

grafikos paslaugos 

update102.png

Gaila nepataikei pas mane kainos nuo 15-20 prasideda :)). Mano lygis kaip žmogaus geras , tiesiog nemėgstu tokiu fruktu , kurie kalba apie tai ko nesupranta t.y paišo dizainus su html/css . Btw Jūsų avataras pasako jog mėgsti html5 , tai galėtum sukoduot responsiva kokį ? Nebijok nekaistas viskas gerai , tiesiog Jums perkaito jei piešiate dizainus su html/css

Jug sakiau piešima turėjau omenyje kaip kodavima nuo 0 dizaina css faile. Ne PSD failo karpymą ir kodavimą pagal PSD.

Žmogau prie kompo aš nesėdžiu kiaurą parą savo ateitį bandau siet ties sportu, o ne kodavimais. Tad turėdamas laisva laika po treniruočių praleidžiu arba csgo lošdamas arba mokydamasis pagrindus viskam. Taip galėčiau sukoduot ir ką tu į tai? :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3643 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...