Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki situacija susikloste iš ties juokingai vakar dingo internetas ant pačio steam visur veike o per steam raše no connection.

pora kart refresh ir panašiai atsijungiau nuo steam ir norėjau prisijungti.

papraše steam guard mobile kodą aš išsijungiu per telefona steam guard mobile ir žiuriu ir ten atsijungta nors nebuvau atsijungęs ir visa laika buvo ijungtas kiek naudojus to steamu.

ir norint ten prisijungti vėl prašo steam guard mobile code, tai kaip man gauti ta kodą jeigu net negaliu prie telefono autofikatoriaus prisijungti? nes ten ir ten prašo ta koda..

Ačiū kas pades labai būčiau dekingas sumetyčiau repu.

Visus duomenys žinau tik tu kodų nežinau nes buvo atsijungta iš dvieju vartotojų.

Redaguota , nario Galardas
1.15. Draudžiama naudoti reputacijos taškus be jokios priežasties susijusios su forumu. Reputacijos taškai turi atspindėti forumo turinio vertę.

Turi recover kodą?

Galetum patikslinti aiškiau kas butent tai yra?

šiaip jei programėle yra joje nereikia būti prisijungusiam tam kad gauti kodą, kodą rašo apačioje programelės visad.

aš žinau bet man rodos visiem yra gi skirtingas kodas, ir aš bandžiau ta kodą ivesti rašo neteisingas )

Na pagal viska telefonas neturetu prasyt auth kodo. Pabandyk perkraut telefona ir apps'a gal pades.

bandžiau restart bandžiau appsa delete ir atsiusti tai tas pats.

gal dar kokiu būdų žinot?

Galetum patikslinti aiškiau kas butent tai yra?

aš žinau bet man rodos visiem yra gi skirtingas kodas, ir aš bandžiau ta kodą ivesti rašo neteisingas )

bandžiau restart bandžiau appsa delete ir atsiusti tai tas pats.

gal dar kokiu būdų žinot?

... Va kad istryniai apps'a tai jau klaida padariai nes app'sas buna sujungtas su telefonu, taciau kaip istryniai dabar tikrai neturesi niekaip i telefona prisijungt steam. Dabar taip, kaip sujungiai app'sa su savo telefonu tau turejo duot recovery koda. Tas kodas gali but naudojamas atjungt accounta nuo telefono patvirtinimo. Jeigu neturi kodo tai gg wp. Nezinau supportui rasyt reiks ar kazka tokio, man asmeniskai taip nebuve tai nezinau, bet jei turi recovery koda tai viskas ok, atjunges acc vel ji sujungt galesi ir viskas.

Hello, U WOT M8?

... Va kad istryniai apps'a tai jau klaida padariai nes app'sas buna sujungtas su telefonu, taciau kaip istryniai dabar tikrai neturesi niekaip i telefona prisijungt steam. Dabar taip, kaip sujungiai app'sa su savo telefonu tau turejo duot recovery koda. Tas kodas gali but naudojamas atjungt accounta nuo telefono patvirtinimo. Jeigu neturi kodo tai gg wp. Nezinau supportui rasyt reiks ar kazka tokio, man asmeniskai taip nebuve tai nezinau, bet jei turi recovery koda tai viskas ok, atjunges acc vel ji sujungt galesi ir viskas.

Prikolas turiu screenshota :D kaip ta recovery koda irašyt? bet jeigu viska sujungs vėl reikes laukt ta 1savaite negalėsi nei bet nieko?:D 

ačiū jums labai bet gal dar pasakysit kur ta recover koda irašyt?

Sveikas,  pas mane taip pat buvo as palaukiau apie 2h ir man viskas poto buvo gerai, bandziau ir rr telefone bet irgi nepadejo. Taigi Palauk gal praeis.

Jau neiseis palaukt nes apps'a istryne, o kaip isnaujo instalini telefonas buna jau nesujungtas. 

Eik per web ir "Forgot password" tada apacioj I deleted or lost my Steam Guard Mobile Authenticator, ir ten jau vesk savo duomenis ka prasys

Hello, U WOT M8?

Jau neiseis palaukt nes apps'a istryne, o kaip isnaujo instalini telefonas buna jau nesujungtas. 

Eik per web ir "Forgot password" tada apacioj I deleted or lost my Steam Guard Mobile Authenticator, ir ten jau vesk savo duomenis ka prasys

Buvau jau čia viskas gerai prašo ivesti viska ivedu ir ant galo sako pakeisti jum gmaila ar slaptažodi, nors man nei šito nei to nereik man būtent reik ištrinti ta authenticator ir iš naujo prisijungti nors gmaila aš viska tai žinau, tai nežinau gal ne taip darau.

Buvau jau čia viskas gerai prašo ivesti viska ivedu ir ant galo sako pakeisti jum gmaila ar slaptažodi, nors man nei šito nei to nereik man būtent reik ištrinti ta authenticator ir iš naujo prisijungti nors gmaila aš viska tai žinau, tai nežinau gal ne taip darau.

Ai jo neten pasakiau tau eit, tiesiog jungis i accounta ismes ta auth koda, spausk neturi auth ir bus pasirinkimas kad nuimt auth ir palikt tik email, tada ten jau ir prasys recovery kodo.

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...