Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, gerbiamieji. Ieškau projekto, į kurį galėčiau prisidėti kaip skripteris arba bendrasavininkas, tačiau turiu ir savitų reikalavimų:

• Valdžia būtų subrendus, dirbtų rimtai, neatmestinai;
  • Užtikrinti projekto ateitį;
  • Turėti .LT galūnę;
  • Nesėdėti sudėjus rankas ir viską palikti dirbti tik man ( netinginiauti );
  • Turėti išvystytų minčių, idėjų kaip kurti projektą;
  • Turėti pagrindinį tikslą kurti projektą ne dėl pelno;
  • Turėti komunikabilumo savybę, su visais bendrauti kaip su sau lygiais, kad nebūtų žaidėjų išvaikymas bei jų pasibjaurėjimas jumis;
  • Pasiryžti atiduoti visus savo sugebėjimus šiame žaidime projekto progresui, išvystymui.

• Projektas turi būti startavęs 20-25 pastovūs žmonės.NEW
  • Projektas turi būti netoli starto t.y pabaigti smulkius darbus serverio startui NEW
  • Domina projektai ir su us.lt jeigu po savaitės laiko nusipirks .lt domena - TURI BŪTI STARTAVĘS SERVERIS NEW

Ką sugebu[sKRIPTINIMAS]?

• Modifikacijos: koregavimas, tobulinimas.;
  • Sistemų kūrimas / tobulinimas / koregavimas;
  • Klaidų narplinėjimai / tvarkymai;
  • Visi pagrindai nuo lengvo iki sunkaus darbo.

Informacija apie mane:

Amžius16 metų;
MiestasBristolis / UK;
Skriptinimo patirtis2,6 metai;
Mano gerosios savybėsKomunikabilus, imlus naujovėms, empatiškas, diskretiškas, nedesperatiškas, nešališkas, ryžtingas, mėgstantis iššūkius, naujus išbandymus, kantrus, paslaugus, sąžiningas...

Redaguota , nario T'Andreas
  • ,

Matai ant kitų žaidimų ten nieko gero neprikursi o ant samp gali eikvoti turimas galimybes.

Sutinku su tavimi, bet tai kad ir jai turi tas galimybęs. SF vm bus toj pačioi vietoi. Gaisrinė tojpačioi vietoi. Ką aš norėjau pamatyti bet daug vietos užimtu ir stipraus serverio reikėtu kad kasnors padarytu naują miestą ant oro arba ant vandens. Tada tą žmogų pagerbčiau ir paminėčiau visur :)

gg.png

Sutinku su tavimi, bet tai kad ir jai turi tas galimybęs. SF vm bus toj pačioi vietoi. Gaisrinė tojpačioi vietoi. Ką aš norėjau pamatyti bet daug vietos užimtu ir stipraus serverio reikėtu kad kasnors padarytu naują miestą ant oro arba ant vandens. Tada tą žmogų pagerbčiau ir paminėčiau visur :)

Tokia mintis man jau yra šovus in galva. Tai ta VM tai čia gali kad ir kitam miesto gale daryt niekas nuo to nesikeis.

Tokia mintis man jau yra šovus in galva. Tai ta VM tai čia gali kad ir kitam miesto gale daryt niekas nuo to nesikeis.

Tai vat turi minį, igivendik ją ir visi projektai permastys ką daryti. Jai savo projekte/esamam taip padarytum tada tas projektas tikrai kiltu į topus. Na bet aišku čia tik laiko klausimas. O dėl VM, pasikeis. Žaidimo tipas pasikeis ir kažkiek tai unikalesnis bus.

gg.png

Tai vat turi minį, igivendik ją ir visi projektai permastys ką daryti. Jai savo projekte/esamam taip padarytum tada tas projektas tikrai kiltu į topus. Na bet aišku čia tik laiko klausimas. O dėl VM, pasikeis. Žaidimo tipas pasikeis ir kažkiek tai unikalesnis bus.

Jei ir rasiu projekta tai pasiūlysiu jam apie tai. Gal pavyks įgyvendinti šia įdėja. 

SA-MP yra ribotos galimybės ties žemėlapio maketavimu, nes jeigu bus daug naujų pastatytu obijektų vienoje vietoje apkraus labai serverį ir pačiam žaidėjui apkraus labai kompiuterį, todėl tai realiai nelabai įmanoma ir daryti, o dėl VM tai čia jau žemėlapio maketuotojo užsisedėjęs varganas nusistatymas.

SA-MP yra ribotos galimybės ties žemėlapio maketavimu, nes jeigu bus daug naujų pastatytu obijektų vienoje vietoje apkraus labai serverį ir pačiam žaidėjui apkraus labai kompiuterį, todėl tai realiai nelabai įmanoma ir daryti, o dėl VM tai čia jau žemėlapio maketuotojo užsisedėjęs varganas nusistatymas.

Apie sita irgi masciau, nes jei kitiems zaidejamd lagins nepamoina tada bus kurti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...