Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3518 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

37e66c9ed9107f879a0b7badd797a3d5337.png

Hello my frend. Kaip supratote iš temos pavadinimo pradedu teigti savo paslaugas. Duodu šimta procentu, kad mano paslaugos yra kokybiškos ir nieko ne metu ant pinigų ( Tai yra nescaminu ). Ta galima pamatyti iš mano atsiliepimu ir reputacijos jį yra švari, bei gera.

Dabar trumpai prisistatysiu, kad bent šiek tiek žinotumėte kokia asmenybė aš esu. Mano tikrasis vardas yra - Kristijonas esu žinomas kaip Electric_New. Man yra penkiolika (15) metų. Esu draugiškas, linksmas, perspektyvi asmenybė niekada nesustoju ties to kas yra pasiekta t.y visada tobulėju, kadangi noriu mokėti atlikti savo darbus dar geriau ir kokybiškiau dažnai kai man smunka motyvacija aš sau kartoju: "Čempionai nesustoja"'.

Kodėl verta rinktis mano paslaugas, o ne kokio kito žmogaus? Visų pirmą, todėl, nes aš viska atlieku kokybiškai bei stengiuosi atlikti greitai t.y kad būtų greita bei kokybiška. Jeigu gaunu užsakymą daugiau jų ne priimu iki tol kol neatliksiu seniai paimta užsakymą, o tai sako, kad visada pas mane bus kokybė. Taipogiai verta užsakinėti paslaugas iš manęs, nes kaip minėjau nebūsite apgauti, o užsakę antrą kartą gausite nuolaidą. Paskutinis punktas, kodėl pas mane verta pirkti paslaugas tai, todėl, nes pas mane paslaugos yra pigesni nei pas bet kurį kitą asmenį. Kainos yra visiems prieinamos ir nesikandžioja.

Kokias paslaugas aš teikiu?

·Facebook puslapių LIKE rinkimas. Galiu surinkti tikrai didelį LIKE skaičių ir išpopuliarinti jūsų puslapį. Sukūriau savo nauja puslapį prieš ~3 savaitės ir jau surinkau 2.3k LIKE ir kiekvieną savaitę jis tik didėja. Noriu pasakyti, kad šį paslaugą yra kokybiška tuom, kad yra 100 procentų lietuvių iš visų likerių nėra taip, kad bus bent 1 procentas arabų. ONLY lietuviai, daugelis šios paslaugas teikėjai naudojasi įvairiomis sveitainėmis ir paskui jūsų puslapį LIKE'INA fiktyvus žmonės, o tai yra arabai, kurie po kurio laiko nebe siekia jūsų puslapio. Todėl naudos iš tokios paslaugos būna 0, o pas mane kaip minėjau ONLY lietuviai.

Taipogiai galėčiau surinkti YOUTUBE LIKE ant video, subų, peržiūrų.

·Aprašymų kūrimas. -Kuriu įvairių projektų aprašymus, tai gali būti nebūtinai žaidimų projektai, tai gali būti belenkoks projektas ir ne tik. Šiuo metų neturiu pavyzdžių, bet tik gavęs darbą, jį atlikės įkėlsiu nuorodą.

·Projekto Reklama. Galiu išreklamuoti pilnai projektą, didžiausią SA:MP projektų problemos būna, kad yra labai mažas lankomumas ir Savininkai nieko negali padaryti, kadangi jų reklamavimo įgūdžiai yra žemiau kanalizacijos lygio, daugelis iš čia esančių sako, kad jie yra "reklamuotojai", nors sugeba pakviesti maximum ~10 žmonių ir jie jau teigia, kad daug padarę, nors taip nėra, manau tokį skaičių gali pakviesti kiekvienas, o kaip kalbą eina 60-100 žmonių pakvietimas, daugelis tyli, nes žino, kad tai padaryti nesugebės, kadangi jų vaizduotės būna labai žemos, o pas žmogų, kuris turi plačia vaizduotę gali pakviesti begalę žmonių, ką galiu padaryti aš. Kaip aš reklamuojų? Šito punkto tikrai neatskleisiu, nes tada galės visi daryti taip kaip aš, todėl man iš to naudos nebus, bet tikrai mano reklamavimas nėra kaip daugelių - Skype bot'o paleidimas. Reklamavimų užsiimu maždaug ~5 mėnesius, kalbų apie stiprias reklamas, seniau aš buvau nepatyręs, nebuvau sudaręs savo sistemos, kaip galėčiau reklamuoti, nežinojau daug, su laikų aš tobulėjau ir dabar galiu pilnai reklamuoti, bei teigti reklamuotojo paslaugas. Daug nekalbėsiu, nes tai nėra naudinga, savo sugebėjimą parodysiu veiksmais, o ne žodžiais.

Atsiskaitymai: PaySera, SMS žinutę, PAPILDYMAS.

Skype duomenis: electric.new

Vien tavo paslaugų aprašymas spindulioja kažkokiu labai dideliu pasitikėjimu savimi, netgi gal egoizmu. Todėl kai rašai aprašymą dėmesį sutelki ne į aprašomą objektą, o į save. Vien dėl šios priežasties nesirinkčiau tavo aprašymų paslaugos. Dėl reklamos pritariu visiems kitiems, mačiau kelis kart kaip reklamuoji - nuostabu, žmonės po to patys šliaužia, bet čia tik mano nuomonė, kam reikės tokio stiliaus aprašymo, be klaidų, bei geros reklamos būsi pats tas. :) sėkmės!

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3518 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...