Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi manau įdomu būtų pasiskaityti ką gero esate sapnave? :D

Mano keisčiausias sapnas:

Žodžiu, vaikštau visur, ir prisikabinu prie kažkokių gangsteriu, tada tie mane pradėjo gaudyti, aš bėgu, bėgu ir tada kai jie jau mane pagavo, mintyse kažkaip pagalvojau apie san andreas lentele kai paspaudi ESC, tai išlindo ta lentelė sapne kaip san andreaso, ir pastringa sapnas, tada vėl atleidžiu, tie mane pradeda lupt, ir taip spaudinėju ESC sapne. :D

(redaguota)

Lipu iš autobuso ir galva pisuosi į autobuso durų viršų (nes *Myliu SuperGames.lt* aukštas esu), pasžiūriu į veidrodį ir matau iš kaktos išaugusį kokio pusantro metro ilgio guzą, ble galvoju zjbs ir bėgų žmonių gatvėj badyt su juo, kaip sumautas vienaragis. Galiausiai neliko populiacijos, nebuvo ką veikt, tad pabudau :/

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Lipu iš autobuso ir galva pisuosi į autobuso durų viršų (nes *Myliu SuperGames.lt* aukštas esu), pasžiūriu į veidrodį ir matau iš kaktos išaugusį kokio pusantro metro ilgio guzą, ble galvoju zjbs ir bėgų žmonių gatvėj badyt su juo, kaip sumautas vienaragis. Galiausiai neliko populiacijos, nebuvo ką veikt, tad pabudau :/

heeeeey, thats pretty good

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Išmokau sukurti savo sapną, labai daug teko treniruotis su mintimis. Bet supratau tai kad aš galiu, sukurti. Gryžau iš lauko, buvau ne pavargęs, pavalgiau nuėjau miegoti. Užmigau, ir susivokiau kad sapnuoju, ėjau pro parką. Ir sugalvojau užsukti apsikirpti, nuėjau į kirpykla, apkirpo mane. Buvo labai graži kirpėja, ir toks vaizdas buvo kad aš jai patikau, paklausiau ar galėtumėt duoti telefono numeri, {Atsakė jinai kad neturi telefono} Aš klausiu o FB turit ? Atsakė: turi. Taip gavosi kad ji mane kvietė į draugus. Paskiau pratęsime apie FB. Gavosi taip, kad aš ja pabučiavau. Ir paskiau pradėjau nurenginėti, ir atėjo lankytojas. Pyst pasimečiau, ir dingo sapnas, ir kažkaip atsikėliau. Atsilikėles pažiūrėjau per fb jos Varda IR Pavarde, taip ir atitiko. Buvo kažkokia panelė, bet niekados nebuvau matęs, pažiūrėjau į nuotraukas, vos ne apsivėmiau :( 

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

_∫∫ _∫∫ɯ \ \           .i.   Bybioragio Bokštas

Išmokau sukurti savo sapną, labai daug teko treniruotis su mintimis. Bet supratau tai kad aš galiu, sukurti. Gryžau iš lauko, buvau ne pavargęs, pavalgiau nuėjau miegoti. Užmigau, ir susivokiau kad sapnuoju, ėjau pro parką. Ir sugalvojau užsukti apsikirpti, nuėjau į kirpykla, apkirpo mane. Buvo labai graži kirpėja, ir toks vaizdas buvo kad aš jai patikau, paklausiau ar galėtumėt duoti telefono numeri, {Atsakė jinai kad neturi telefono} Aš klausiu o FB turit ? Atsakė: turi. Taip gavosi kad ji mane kvietė į draugus. Paskiau pratęsime apie FB. Gavosi taip, kad aš ja pabučiavau. Ir paskiau pradėjau nurenginėti, ir atėjo lankytojas. Pyst pasimečiau, ir dingo sapnas, ir kažkaip atsikėliau. Atsilikėles pažiūrėjau per fb jos Varda IR Pavarde, taip ir atitiko. Buvo kažkokia panelė, bet niekados nebuvau matęs, pažiūrėjau į nuotraukas, vos ne apsivėmiau :(

Jei gali papasakok , kaip išmokai valdyti sapnus. Manau būtų neblogai. Nei merginos nereiktų :crazy:

(redaguota)

Jei gali papasakok , kaip išmokai valdyti sapnus. Manau būtų neblogai. Nei merginos nereiktų :crazy:

Kažkur girdėjau kad rimtai kai per lucid sapnus miliesi, jauti ta patį ką ir realybėje, tik kai atsikeli tau atrodo, kad viskas buvo tik iliuzija.

P.s  + daugiau video yra apie tai :D

Redaguota , nario ✔Liudvik

Nu gi yra tema kaip tai padaryti, o kita tai tragiški šie žodžiai: Nei merginos nereiktų  :crazy:

Ne pagal tema ta mokinausi, o dėl merginos. Kam tos papildomos jam išlaidos? :D

Mačiau kažkur mėtosi tema, susirask jai galėtum ;) . Varau į darbus ;)

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

_∫∫ _∫∫ɯ \ \           .i.   Bybioragio Bokštas

(redaguota)

Budavo keistų sapnų ir gana dažnai pasitaikydavo. Viena geriausiai isiminiau, kai bėgu vilniuj per laisves prospekta, žmoniu nėra ir išgirdau, kad kažkas nukrito už manes o atsisukų ten jezus 50 metrų nuo manes, eina iš paskos ir šaudo į mane elektrinius kamuolius, maždaug metro skersmens o aš nuo jų išsisukinėjų ir nepataikydavo nei karto... 

Esu su kažkokia kompanija ar bendruomene, žodžiu, su saviškiais. Turiu tris šautuvus ir žinau, jog mūsų laukia kažkoks baisus, gal būt paskutinis, mūšis. Visi tai suprantame, glėbiasčiuojamės, bučiuojamės ir atsisveikinam. Tvyro kažkoks baisus laukimas. Staiga žiūriu, kad nebeturiu nei vieno šautuvo. Apimtas nerimo puolu jų ieškoti ir kažkokioj lovoj, pataluose randu didelį peilį. Ne šautuvas, bet vis šioks toks ginklas. Staiga matau, kad priešas pasislėpęs spintoje smaugia vieną mūsų moterį. Atidarau duris ir iš visų jėgų peiliu badau į paltus, už kurių turi būti tas smaugikas. Badyti labai sunku, rankos neklauso, tačiau jaučiu, jog kelis kartus pataikau gerai. Rankos paleidžia moterį, visur taškosi kraujai. Staiga iš kažkur atsiranda moteris vienuolės apdaru. Ji šaukia: Allah don't abandon us!!! Allach don't put as to the shame!!! Griebiu ją už tos krikščionių vienuolės skaros, atlaužiu galvą ir pjaunu jai gerklę. Ji baisiai klykia ir priešinasi, bet aš nepaleidžiu. Peilis bukas, pjauna sunkiai ir aš kiaurai šlapias nuo kraujo. Staiga kažkoks žmogus pradeda rusiškai šaukti kažkokį negirdėtą žodį (kurio dabar jau neatsimenu). Jis labai išsigandęs ir liepia ją paleisti. Tas žodis reiškia, kad jai jau kažkas perpjovė gerklę, bet ji išgyveno ir dabar yra neliečiama. Toje vietoje pabudau šlapias nuo prakaito, ne nuo kraujo.  
Jei prisiminsių dar papąsakosių.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Sapnavau kaip myliuosi su gražia pana ir staigiai atsidūriau kažkokiame kambaryje gan dideliame, viduryje stalas, didelis monitorius ant sienos, daug žmonių, visi susėdę prie stalo mes kalbames apie naują iphone koncepciją ir apie technologijas kurios bus į jį "idėtos", tada pro duris skubiai ieina ta mergina su kuria anksčiau mylėjaus ir sušunka "ALAH AKBAR", viskas nušvinta baltai ir jaučiu kaip krentu ir staigiai mane sugavo kažkas. Pamatau tą merginą su parašiutu. Kai mes nusileidžiame klausiu jos kaip išgyvenai ir kodėl taip padarei. Ji man tiesiog atsakė: jei nori galim pasimylėt čia ir dabar. :D The strangest dream krč.

Sveiki, taigi manau įdomu būtų pasiskaityti ką gero esate sapnave? :D

Mano keisčiausias sapnas:

Žodžiu, vaikštau visur, ir prisikabinu prie kažkokių gangsteriu, tada tie mane pradėjo gaudyti, aš bėgu, bėgu ir tada kai jie jau mane pagavo, mintyse kažkaip pagalvojau apie san andreas lentele kai paspaudi ESC, tai išlindo ta lentelė sapne kaip san andreaso, ir pastringa sapnas, tada vėl atleidžiu, tie mane pradeda lupt, ir taip spaudinėju ESC sapne. :D

matot ponios ir ponai ka daro zmoniem sampas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...