Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3690 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Susitarėm kad sukoduos dizaina per 2-3d, pervedžiau 15eur avansą nes žmogus maniau patikimas, o jau beveik mėnesis praėjo kai koduoja ir ignoruoja .

0cc74999a6cd73b4a4e0996d2b638ccf502.png

f945aaf3e94f75103b96f574fd9be03c139.png

Tai siūlau nešvaistyti savo laiko ir pinigų su šiuo koduotoju. Nieko blogo prieš button.lt neturiu, tik f0men nerimtas. Jei manot kad trūksta kažkokių įrodymų tai sakykit įkelsiu dar ;)

Redaguota , nario Ghost'Twn

iš šito žmogaus jei kaltinimai pasitvirtina nesitikėjau reputacija ir pats žmogus patikims gerai atlieka darbą gal tiesiog laiko dbr neturi gal problemos su internetu ar šeimyniniu gyvenimu? kad nesidarbuoja

Jeigu atrašytų ir paaiškintų kaip kas suprasčiau, bet padaro seen, sg lankosi, ignora metes nereaguoja.

Nu ble, gal žmogui bėda. Tikrai jis neapgavo, nes visgi jeigu apgautų tai yra kiti button.lt nariai. Ir gal jam užėjo tas laiko tarpas kai nori pailsėti nuo kodo :D

Praktiškai pats kaltas, jam brukai tą avansą, o tai nedera daryti kad ir patikimi žmonės/.

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Visą šitą reikalą, kuo puikiausiai žinau, nepatikėsit, bet ir mane jis ignoruoja. Šiuo metu, vykstant tokiems įvykiams f0meN iš komandos pašalinau.

Toliau:

• Mane juokina, kaip pagal logotipą, ar pagal vieną narį sprendžiama apie visą komandą, juolab, kad iki tol problemų su juo net nebuvo.
  •  

Vėl tie button.lt, tai jie dizainus kopijuoją, dabar jau vogtį pradėjo :D Dar ir komandoj naujokėliai sėdį kažkokie susirinke iš viso pagal ką sprendej, kad ten patikimą, man labai įdomų?

Vien į jų logo pažiūrėjus vemtį verčia :D

Dizainus kopijuojam? Vogiam? Naujokai? Iš visų tavo teiginių noriu įrodymų, button.lt prieš tai priklausė edvinasd, tad kas vyko su šiuo domenu nesu linkęs ieškoti ir kapstytis. O, kad naujokai, tai gal tik tau taip atrodo, nes prie dizainų dirbam kelis metus tai tikrai, tiesiog nesenai pasiimėm pavadinimą button. Pasielgsiu neetiškai, bet man įdomu, ką tu iš vis išmanai? Ar tu nevykėlis kritikas? Būtų malonu sulaukti atsakymų.

• Edgarui daviau pasiūlymą, ir jeigu jis norės, jam tikrai bus pritaikyta nuolaida.

Tai tiek iš mano pusės.

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3690 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...