Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3298 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki nariai, svečiai ir visi gerbiamieji administratoriai. Ieškau projekto kuriame galėčiau prisidėti kaip :

• Skripteris ką aš moku ?:
  • Bugų taisymas
  • Mini sistemų kurimas
  • Komandų kurimas
  • Text'ų keitinėjimas
  • ir kitus mažus dalykus.

• Pagalbininkas ką aš moku ?:
  • Rašyti anketas.
  • Kurti aprašymus.
  • Rašyti analizes.
  • ir kt.

• Weberis ką aš moku ?:
  • Hook'ų įkėlimas
  • Dizaino editinimas/spalvų pakeitimas.
  • Padaryti mažą sistemą kokią nors.
  • Ir kitus mažus dalykus.

Prisistatymas :

Sveiki mano vardas - Saulius, man yra 14 metų, esu tiesiai iš Širvintų. Mėgstu padėti žaidėjam, kurti kažką naujo, ir panašiai. Taigi esu gan šaunus berniokas, esu drąsus nebijau kalbėti per ts. Taip pat esu ryžtingas savimi pasitikintis. Ieškau samp projekto kuriame galėčiau prisidėti kaip : skripteris, pagalbininkas, Weberis. Arba tiesiog vieną pareigą pasiimčiau ir daryčiau. Taigi esu geros širdies žmogus, taip pat esu bendraujantis.

Kontaktrai :

SKYPE - spech78

Laukiu jūsų pasiūlymų .

Ieškau samp serverio, arba kuris nori kurti projektą. SKYPE - spech78 [sA:MP] Projektas būtų. 

Redaguota , nario #Spech
  • ,

Weberis ką aš moku ?:
Hook'ų įkėlimas
Dizaino editinimas/spalvų pakeitimas.
Padaryti mažą sistemą kokią nors.
Ir kitus mažus dalykus.

Čia jau nesiskaito kad esi "Weberis"

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

(redaguota)

Kreipkis i West-City ten priimtu turbut.

O taip tai, kazi ar ka rastum su tokiais gebejimais, geriau visa kita mesk i saly ir mokykis skriptinimo. Kai pramoksi 100proc visu skriptinimo reikalu, tada pagal pavyzdzius ir ims i komanda.

Į west-city.lt siūliaus nieko gero ten, komanda sumaištis pati komanda yra pilna ir dar jiem trūksta asmens reikia weberio arba pagalbininko. Žodžiu pasisiūliau į pagalbininką ir paklausiau kiek žmonių bus jis atsakė 5, tai kam man reikia sedėti tokiame projekte kur pilną savininkų kaip prišikta.. Truputį irgi nęsamonė. O dėl skriptinimo, tai nebūtinai galiu skriptinti galiu svetainės darbus atlikti arba pagalbininko lengvai. ;)

P.S PROJEKTAS IEŠKOMAS ARBA KAS NORI KURTI PATĮ PROJEKTĄ RAŠYKITE Į SKYPĘ - spech78

PROJEKTO IEŠKAU ARBA NORINČIO KURTI PROJEKTĄ ŽMOGAUS. SKYPE - spech78

Redaguota , nario #Spech

Į west-city.lt siūliaus nieko gero ten, komanda sumaištis pati komanda yra pilna ir dar jiem trūksta asmens reikia weberio arba pagalbininko. Žodžiu pasisiūliau į pagalbininką ir paklausiau kiek žmonių bus jis atsakė 5, tai kam man reikia sedėti tokiame projekte kur pilną savininkų kaip prišikta.. Truputį irgi nęsamonė. O dėl skriptinimo, tai nebūtinai galiu skriptinti galiu svetainės darbus atlikti arba pagalbininko lengvai. ;)

P.S PROJEKTAS IEŠKOMAS ARBA KAS NORI KURTI PATĮ PROJEKTĄ RAŠYKITE Į SKYPĘ - spech78

PROJEKTO IEŠKAU ARBA NORINČIO KURTI PROJEKTĄ ŽMOGAUS. SKYPE - spech78

Tai žinau kad ten chaosas, tai ir siūliau prisidėt prie jų, kad dar didesnis būtų. :D

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3298 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...