Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3524 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nežinau net nuo ko pradėti. Per šiuos metus susikaupė tiek visko daug. Buvau RL žaidėjas, buvau visiškai užsikabliavęs ant to, Lietuvoje nebuvo jokio kito tokio serverio, kuris taip kabliuotų, gaujos, susišaudymai, dm'ai, .. draugai. Buvau daug kartų leavinęs ir grįžęs, ne kartą keičiau nicką, dėl crew'o persekiojimų, bet vistiek.. Jis buvo numerius man, ir dar šimtam žmonių (galbūt ne šimtam, bet tikrai ne dviem ir ne trim).. Paskutinį kart, kai žaidžiau serveryje - jis buvo ant bangos, leavinau dėl to, nes viską prapisau kauliukais, buvau atstumtas bendruomenės ir daugelio tų, kuriuos laikiau draugais. Galvojau grįžti, ar bent parašyti atsisveikinimą visiems tiems, kurie kažkada man buvo draugai. Daug kas sako, kad žaidimas ir telieka žaidimu, bet visą likusį gyvenimą gailėsiuosi kelių dalykų: kad neatėjau į paskutinį serverio pasižaidimą, neišsaugojau jo, nepraleidau jame tiek, kad širdyje būtų ramu, ir, kad nepasiekiau pareigų, apie kurias svajojau. Daug kam atrodis keista, serveris mirė, lyg ir viskas baigta.. Bet ne tiems, kurie žaidė čia, kartu su manimi ir kitais žaidėjais. Daugelis iš mūsų gyveno tuo, užsisklendė nuo šeimos, draugų, pareigų.. Svarbiausia buvo laiku ateit į atranką ir kuo geriau sukalbėt iškalus taisykles.. Negaliu apsakyti žodžiais, kiek daug reiškė man šis serveris.. Pamenu beveik visus žaidėjus su kuriais žaidžiau, kiek daug buvo įvykę, kiek džiaugsmo ir pykčio čia buvo, kiek kartų keikiausi per teamspeak'ą, kad kiaušiniai nemoka zonos išlaikyt.. Bet nepaisant viso šito.. Mes kartu praleidom nuostabius laikus, mes padarėm iš nieką - viską. Mes iš žaidimo padarėm kažką daugiau, tai, kas mums visiems įsirėžė į atmintį ir širdis. Kiekvienas tikras RL žaidėjas turi ant savo kairiojo pusširdžio užrašą "Svarbiausia mokėti cbug'inti".. Kaip apmaudu, kad šie laikai jau baigėsi, nors ne.. Jie baigėsi šiek tiek anksčiau, jie baigėsi metai iki uždarymo, galbūt du, kai prasidėjo žaidėjų mažėjimas, pirmoji žaidėjų karta dabar jau baigę universitetus, kažkur dirba, galbūt nebeprisimena RL, bet giliai širdy jaučia.. Kad nori grįžti ten, kur buvo gera, kur jautiai pasitenkinimą ką dariai, kur galėjai būti draugas, ar priešas, kur galėjai viską rinktis pats.. Kartu džiaugiuosi ir liūdžiu, kad čia žaidžiau, džiaugiuosi, kad viskas nutiko, o liūdžiu, kad baigėsi.. Štai ir baigėsi RL era, era, kuri retą žaidusį paliko abejingą, era, kuri, kaip durklas persmeigė senų žaidėjų širdis..

Ačiū visiems, kurie su manimi žaidė, galbūt pykomės, galbūt džiaugiamės.. Bet svarbiausia, kad viskas įvyko, ir laikas nestovi, reikia judėti toliau..

Ačiū už dėmesį, serveryje buvau žinomas, kaip Lukas Tropez, Cameron Jenkins, Stanley Clarkson, Daniel Lastrange ir Xavier Hawkins. Buvau pasiekęs 2x adminą, 6x direktorių, buvęs District B13 lyderis, buvęs Glory Boyz 300th ir Blocada' Marine 12th. Čia praėjo mano vaikystė. Jei galėčiau grįžti atgal, nieko nebūčiau keitęs..

Žiūrėdamas šiuos savo video vis dar negalėjau patikėti, kad viskas baigta.

Beje, tie, kurie žaidė RL, tai pakvieskit mane į fb draugus ir pridėsiu į senų žaidėjų grupę. (spausti čia)

REAL-LIFE.LT - VIENAS GERIAUSIŲ LIETUVOS SERVERIŲ.

754cb31727318fde81f63b039ca632f3192.png

Oii prisimenu tuos laikus... Kai kariavom prieš jus ir susipyke būvom del car plant ir t.t... Geri laikai būdavo kai kauliukais lošdavom ir mes viską su Veršiu pralošdavom ir atsilošdavom... Galėtu grįšt tie laikai...

Gazolis? ;) Pamenu aš irgi tuos laikus..

Sveikas , neblogos psichologo paslaugos :) Manau pravers :D http://www.egzistencinepsichologija.lt

Dėkui, gal kada prireiks :D

REAL-LIFE.LT - VIENAS GERIAUSIŲ LIETUVOS SERVERIŲ.

754cb31727318fde81f63b039ca632f3192.png

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3524 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...