Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar šis serveris būs eilinis?  

3 balsai

1. 1. Ar šis serveris būs eilinis?

• Ne
      0
    • Taip
      2
    • Gal ir kiek skirsis
      1

Recommended Posts

Sveiki visi taigi kas be ko, galvojau šis projektas iš tokiu rimtesniu ir geresniu, tai kad bereikalo čia skelbiaus kad šis projektas būs "NEILINIS" tai būs dar vienas eilinis serveris, kūri kūrs nuo RPG-BEST.LT (Išims sf miestą, pakeis vietas ir tiek, komandas gal pakeis kiek nors nežinau ką jie ten daris daugiau tai tik tą žinau), taigi būvo prikolas išvažiavau pas krikštą motinėlę į ligonine grįžtu ir jau niekas nebeatrašo ant web'o nuiimtas adminas ir pnš, tai galimą sakyti jiems reikia tokio žmogaus kūris būtų noliferis sėdėtų prie kompiuterio iš tisas dienąs, man tai reikia sū draugais pabūti, pažaisti krepšini ir panašiai, ną vienų žodžiu eilinis ir tiek serveris. Reikai jū dizaino? Va prašom:

http://www.failai.lt/vmsrsq4mkn8m/As_theme.zip.htm

Galite trinti temą.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Geriausia yra taip. Nekurkit jus jokio servo, pilna ju yra, ir negaiskit laiko. Vistiek niekas pas jus neeis. KRITIKO nuomone.

Kritiką pasilaikyk sau ir kam tu iš viso postu renku, aš noriu sužinoti apie miestą o čia savo kirtiką rodai, parašysiu administartoriui arba moderatoriui kad uždėtu įspėjimą.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Geriausia yra taip. Nekurkit jus jokio servo, pilna ju yra, ir negaiskit laiko. Vistiek niekas pas jus neeis. KRITIKO nuomone.

Kritiką pasilaikyk sau ir kam tu iš viso postu renku, aš noriu sužinoti apie miestą o čia savo kirtiką rodai, parašysiu administartoriui arba moderatoriui kad uždėtu įspėjimą.

Lol kiek vaikas metu turi? Ispejima uz kritika? As issakiau savo nuomone, jei nepatinka turiu kelis pakvietimus i Vasaros 5 Vilniuje.

parasas.png?uid=76561198068733750

Lol kiek vaikas metu turi? Ispejima uz kritika? As issakiau savo nuomone, jei nepatinka turiu kelis pakvietimus i Vasaros 5 Vilniuje.

Kelius? Tai kad man pasakiai vieną, žinai pirmą ką reiškia LOL? Aš vaikas prisipažistu ne koks jau suaugęs, kaip tu čia vaidini "SUAUGŪSI", o kaip apsilankysiu mūzikos būs? Merginu? Ar dar ką nors? Ar tik su tavim išsiaiškinti vienas prieš vieną? Atvažiuočiau jei turėčiau mašiną ar ką nors dar. Bet pasisamdyti galėčiau kad atvęštu bet vien dėl tavęs tai nelabai, nes žinau kad tu gautum ir pasibaigtu ir turėčiau reikalu dar su kuo nors. Su kokia policiją ar panašiai tai nenoriu turėti tik bėdos.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Lol kiek vaikas metu turi?

1.Manyčiau daugiau negu tu, nes jisai bentjau lietuviškai rašo, ne taip kaip tu... O nelietuviškai rašyt gali tik nepažystantys visos abecelės, matyt dar į 1 klasę neeini?

2. Kas čia dabar prašė tavo išsireiškimų ką kurt ko nekurt? Skaitosi tavo postas kaip offtopic.

3.

Eiliniu servų yra tikrai pilna, bet kaiko unikalaus yra vienetais. Revan kurs unikalų projektą, tad bus kažkas naujo, ko neturės kiti ir bus neeilinis, tokių servų yra nedaug.

1.Manyčiau daugiau negu tu, nes jisai bentjau lietuviškai rašo, ne taip kaip tu... O nelietuviškai rašyt gali tik nepažystantys visos abecelės, matyt dar į 1 klasę neeini?

2. Kas čia dabar prašė tavo išsireiškimų ką kurt ko nekurt? Skaitosi tavo postas kaip offtopic.

3.

Eiliniu servų yra tikrai pilna, bet kaiko unikalaus yra vienetais. Revan kurs unikalų projektą, tad bus kažkas naujo, ko neturės kiti ir bus neeilinis, tokių servų yra nedaug.

1. Jeigu rašo bę tų ąčęėįšųū tai nereiškia,kad neina į pirma klase.

2. Sutinku pilnai

3. Įdomu kas ten jau būs tokio "Unikalaus" :song:

Siūlau Los - Santos.Mažokai tokių serverių su šitu miestu.

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...