Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba,

Visuomet norėjau turėt savo projektą, tik neturėjau tiek kantrybės mokytis scriptinti, išmokt visus kodus ir t.t., kadangi turiu gan daug idėjų, kaip pritraukti žaidėjų, ką jiems pasiūlyti.

Todėl ieškau projekto, dominantys:

• Rimtai, atsakingai žiūrima į projektą;
  • Gali būti ir nesenai susikūrę, svarbiausia, kad būtų didelis tikslas, o ne savaitei;
  • Savininkas mokantis scriptintis, taip pat turintis ką parodyti žaidėjams;
  • Geriau, kad šiek tiek metuose būtų savininkas, bent 17 ar 18 (kad būtų galima sugert pasisekus projektui :) ).

Arba kurčiau projektą, tuomet ieškau:

• Rimtai ir atsakingai žiūrinčio "bendradarbio";
  • Labai gerai mokančio scriptinti;
  • Didelio noro kurti projektą;
  • Mokėti sukurti pirkimų sistemas, tinklalapį;
  • Bent 16 metų.

Ką galiu pasiūlyti aš: Tiesiog VISAPUSIŠKA projekto priežiūra, tiek tinklapyje, tiek serveryje, administratorių rinkimai, veiklos pateikimas žaidėjams, žaidėjų rinkimas į serverį, projekto kėlimas, nu kitaip sakant - neprisiliesčiau tik prie GM, visa kita - būtų idealiai prižiūrima, kadangi būtų surasta komanda, kuri padės projektą iškelti ir siekti tikslų.

Patirties administravime turiu gan daug, atsakingumo turiu pagal metus, todėl vaikiški išsidirbinėjimai - ne man.

Rašykite į ASMENINES ŽINUTES ar, kad ir šioje temoje. Nesąmonių nekomentuokit, ačiū už supratingumą.

• ,

Arba kurčiau projektą, tuomet ieškau:

• Rimtai ir atsakingai žiūrinčio "bendradarbio";
  • Labai gerai mokančio scriptinti;
  • Didelio noro kurti projektą;
  • Mokėti sukurti pirkimų sistemas, tinklalapį;
  • Bent 16 metų.

O tai tada ką tu darytum? Nes čia kaip išvardinai šitus dalykus, tai čia pats tas žmogus gali susikurti projektą.

• Teigiamai 1

(kad būtų galima sugert pasisekus projektui  :) ).

atsisakiau tavo pasiūlymo dėl kelių aspektų

• vienas parašytas viršuje (prajuokino ngl :D:D:D)
  • kitus pasilaikysiu sau.

Matau ne visi turi humoro jausmą. :) eilinis komentavimas neturint ką pasakyt, kaip tik postų rinkimas.

O tai tada ką tu darytum? Nes čia kaip išvardinai šitus dalykus, tai čia pats tas žmogus gali susikurti projektą.

Tą, ką parašiau. Kadangi ieškau tokio žmogaus, kuris neturėtų tiek laiko, kad aprūpint projektą VISIŠKAI PILNAI, t.y. šiuo atveju ir tai, ką aš daryčiau, ir patį darbą prie GM. Vienas dirbtų tą, kitus - kitą. Pats žmogus gali ir nusipirkt projektą..... Aš ne to ieškau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...