Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Introduction ( - Daugiau apie mane, kas esu ir t. t. )

Esu vardu Dominykas, pagrinde naudoji pseudonimą sampe Domka_Lexco. Man yra 14 metų, gyvenu Kaune. Sa-mp žaidimą žaidžiu nuo 2011 metų galo, matematiškai – daugiau nei penkeri metai.

Per visą laiką pagrinde buvau žinomas kaip žaidėjas, daugiausia žaidžiau LMG, Las-Venturas ir greenside.lt projektuose (ne visuose su slapyvardžiu Domka_Lexco, atleiskit jei kam nesu žinomas).

Taigi, jei kam neaišku, tai ieškau nestartavusio sa-mp projekto kuriame galėčiau dalyvauti kaip pagalbininkas, galbūt bendrasavininkas, nes žaisti serveriuose jau kiek pabodo, pasiekiau ką galėjau, manau atėjo ir man laikas panaudoti ilgametę žaidimo patirtį ir sukurti kažką kas pakeistu nusistovėjusį ir ganėtinai seną žaidimą. Užteks apie mane, einam prie esmės:

Part 2 ( - Ką gebu, kas man geriausiai sekasi )

Iš esmės, minimaliai moku daryti viską kas reikalinga sa-mp projektui. Kažkiek gaudausi scriptinime, moku gražiai sumappinti paprastus objektus, galiu pakurti lengvą ir gražų logotipą, atributiką ir panašiai.

Kaip ir minėjau, norėčiau būti pagalbininku projekte, pagrinde mano darbas būtų toks – prižiūrėti tvarką, rinkti žmones į pareigas, skelbti konkursus, eventus, dalybas, teikti pagalbą skype/forume/žaidime. Taip pat galėčiau būti atsakingas už socialinius tinklus, t. y. facebook, youtube, ask.fm puslapius ir ne tik. Taip pat iš bėdos, kaip ir sakiau galėčiau susukti logotipą, serverio atributikos, t. y. avatarų, parašiukų. Taip pat galėčiau lengvai kažką pascriptinti ar sumappinti aikštelę, galbūt namų kvartalą ar darbo be pakvietimo bazę.

Na kaip ir baigiu šį paieškų tekstą, daugiau apie esminius dalykus (darbų pasidalijimą, kitus sugebėjimus ir t. t.) galima su manimi pakalbėti per skaipą kurį numesiu apačioje. Tuo ir baigiant norėčiau paminėti jog už savo darbą pinigų neimčiau, užtektų pagarbos, pasitikėjimo iš kitų komandos narių, visą tai darau dėl savo laisvalaikio ir patirties, įdomumo.

Daugiau info:

Peace.

Redaguota , nario domas.ws
  • ,
(redaguota)

Visu pirma pradėk nuo 0. Tik tada galvok kažką daugiau, tikrai nieko įpatyngo nesugebi Tu. Manau tau reikia kilti laiptukai aukštyn, susirask projektą kokį nors, ir kil aukštyn.

Pagalbininko pareigas eiti galėčiau, juk nesisiūlau į scripterius ar mapperius, pripažįstu tiek nesugebu jog galėčiau vadintis mapperiu. Tačiau dalykus kurios minėjau išmanau gerai (atrankų rengimas, reklama, pagalba ir panašiai). Ačiū už tavo nuomonę :) Galbūt kažkiek tavo komentaru ir pasiremsiu. 

Redaguota , nario domas.ws
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...