Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lolui ir csgo uztenka intergruotos, todel tokiems zaidimams nelabai ir apsimkma imti deskriciuosios, na nebent nori antt hight zaisti csgo, tada imk.

Tai tarp laptopų tik integruotos vaizdo plokštės būna :D Kas per žodis "deskriciuosios"  :funny:

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

(redaguota)

Nežinojau td apie tokį variantą. Tai pas mane laptope, ir ne intergruota vaizdo plokštė taip išeina, o kaip procas? http://www.part.lt/perziura/222a7471dfb5d6d844e0559068e34302561.png

Redaguota , nario iR1sk?

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Nežinojau td apie tokį variantą. Tai pas mane laptope, ir ne intergruota vaizdo plokštė taip išeina, o kaip procas? http://www.part.lt/perziura/222a7471dfb5d6d844e0559068e34302561.png

Kaip suprasti, "o kaip procas"? Integruota vaizdo posistemė reiškia, jog nėra atskiros vaizdo plokštės, t.y., ji yra integruota į CPU arba motininę.

Kaip suprasti, "o kaip procas"? Integruota vaizdo posistemė reiškia, jog nėra atskiros vaizdo plokštės, t.y., ji yra integruota į CPU arba motininę.

Tai pas mane ne dedikuota vaizdo plokštė? O apie procą norėjau paklausti ar jis ir dedikuotas, nes kaip tu ten prirašei... visai susipainiojau :/

(redaguota)

Tai pas mane ne dedikuota vaizdo plokštė? O apie procą norėjau paklausti ar jis ir dedikuotas, nes kaip tu ten prirašei... visai susipainiojau :/

Procesorių nėra integruotų įprastuose kompiuteriuose. Pamąsčius, į ką jie gali būti integruoti? GPU būna integruota į patį CPU arba motininės čipą. Tai pas tave yra dedikuota laptopinė GPU, ji įsijungia, kai atsiranda būtinybė, pavyzdžiui, paleistas žaidimas. Kitu atveju veikia silpna integruota Intel HD, kad būtų taupoma elektra (nVIDIA Optimus technologija), nebent kitaip nustatyta yra. O CPU taip neskirstomi, bent jau įprastai.

Redaguota , nario Tautedorus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...