Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nepuse metu, as planuoju mokintis kokius 2 metus arba 1 jeigu gerai man seksis.

Jeigu tu tingi dirbti, tai geriau pasimokink per vasarą ir ištaisyk visas spragas mokykloje. Tada baigęs mokykla stok į universitetą :)

Nelabai norisi dirbti pas ukininkus. O tavo paskutinis sakinys nelabai tikes.

O tai tau čia per žema ar kaip? :D Sakau kompiuterius sukūrė, atsirado daug tinginiu ,, ELITŲ " kuriems pamojna dirbt pas ukininkus. :D

Jeigu tu tingi dirbti, tai geriau pasimokink per vasarą ir ištaisyk visas spragas mokykloje. Tada baigęs mokykla stok į universitetą :)

O tai tau čia per žema ar kaip? :D Sakau kompiuterius sukūrė, atsirado daug tinginiu ,, ELITŲ " kuriems pamojna dirbt pas ukininkus. :D

Ankščiau kai nenorejau buti programuotojum tai blogai mokinausi, bet kai užsikabliojau tai mano pažymiai tikrai pastiprėjo ir Taip aš stosiu į universitetą.

Nežinau netechnologystė - neman.

Nu as tau galiu pasakyt tik viena - panoresi ir praeis. Uzaugsi, turesi bapkiu galesi nusipirkt, o dabar nafik tau to vr panaudosi, atsibos ir gules stalciuje. O is programavimo Lietuvoje nesitikek gero uzdarbio, nes pakankamai programeriu, kurie imonese dirba vos ne uz minimuma.

Panorejau - nepraejo. Neatsibos nesijaudink, tu neisivaizduoji kokias galimybes turi technologija. Lietuvoje uzauges ir nesiruosiu dirbti, varysiu y uzsieni

Pinigų nori,bet dirbt nenori. :D Konkretus *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt*. Atrodo lauki kol tau kažkas burtažodį pasakys ir iš dangaus nukris tie pinigai. Kaip sakė pasvajosi ir praeis. Arba eik dirbt,ko tu sakei nenori,bet vistiek nemokės 13mečiui tiek,kad susitaupytum greitu metu ten virš 1000e :D Tai geriau kažką mažiau kainuojančio įsisvajok įsigyt. Nes aš duodu 100% dar kokia savaitė ir tu pamirši apie šita paleva.

Neveltui 13-metis... Šššš rašinėja, skaitai ir juokas ima.

Jeigu žmogus nori užsidirbt tai jis bet koki darba dirbs...

O dėl programavimo tai irgi žiaurus galvoja blmb pasimokins metus kitus ir jau jam pinigai byrės. Žiauru. O juokingiausia kad pinigu jam reikia dėl kažkokio žaisliuko.... :DDD

Kaikuriems reikia dar išmokti skirti naujają technologiją nuo žaisliukų :)

O šeip aš pats esu panašaus amžiaus , tai dažniausiai uždirbu važiuodamas pas prosenelę tvarkyt kiemo ir panašiai ( mažai gaunu , nors gaunu ) ir patikėk ne taip sunku , gal net ir linksma į gryną orą. O jeigu jau taip nori prie to kompiuterio , tai pradėk mokintis Photoshop ir po biški eurus kelk , nebus lengva , bet vistiek pabandyk ;)

PIGUS STEAM IR ORIGIN ŽAIDIMAI 

Kaikuriems reikia dar išmokti skirti naujają technologiją nuo žaisliukų :)

O šeip aš pats esu panašaus amžiaus , tai dažniausiai uždirbu važiuodamas pas prosenelę tvarkyt kiemo ir panašiai ( mažai gaunu , nors gaunu ) ir patikėk ne taip sunku , gal net ir linksma į gryną orą. O jeigu jau taip nori prie to kompiuterio , tai pradėk mokintis Photoshop ir po biški eurus kelk , nebus lengva , bet vistiek pabandyk ;)

Man pvz yra tas ššš yra žaisliukas. Viska žinau apie ta ššššš HTC VR. Žaisliukas ir fvsio mano nuomonės nepakeisi.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Vps tu gal dar pasidziauk vaikyste ir neskubek gyvent. Tau pasiulo dirbt - tau netinka; pasako ismok html/css - per mazai pinigai (tikrai ne 3-5e, pasiziurek kainas pries klededamas) ir t.t.

Kai sueis 16m va tada ir pradek ka nors ziuret ar mastyt, o dabar eik su draugais i lauka ir dziaukis gyvenimu.

76561198183217318.png

Nu jo... Tau 13 metų nori uždirbti milijonus, tu galvoji sedėdamas prie pc, maigydamas pelyte ir klaviarūra gali uždirbti 300-400€ per mėn? Nebesvaik :D Jeigu tu beveik nieko nemoki, eik dirbti, bet sakiai nenori, nu tai viskas nenori=nereikia pingų. Aš nenoriu dirbti vasara, nes atostogu neturėsiu manau paskutine vasara per kuria galiu ringtis dirbti arba atostogauti, ringsiuos darba, bet jo nenoriu dirbti, kodėl? Reikia pinigų, o tavo logika nenoriu dirbti nedirbsiu. Užauges irgi tapati sakysi, tavęs tėvai neišlaikys visą laiką. Aš 13 metų jau ir pas ukininka esu dirbes, prie statybu, prie ūkio... Taigi geriau nebepezėk forume o eik į normalu gyvenima ten užsidirbk grįžk prie kompiuterio nusipirkes tuos š ir galėsi žaisti patenkintas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...