Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Ieškau projekto.

Iš pradžių pradėsiu nuo prisistatymo. Mano vardas Juozas, esu iš Plungės, man yra 16 metų, mėgstu laisvalaikyje būti lauke, pabendraut su kitais ir neatsisakau kompiuterinių žaidimų, iš jų man pats pats mėgstamiausias ir mano manymu prasmingiausias žaidimas - SA:MP. Kaip matote supergames.lt paskyra nėra ispudinga vos 5 teigiamos reputacijos, ir vienas teigiamas atsiliepimas, viskas dėlto jog nedažnai lankausi šiame žaidimų puslapyje, labiau mėgstu žaisti pačiuose sa:mp servuose. Kalbant apie servus kuriuos tik žaidžiau yra: RPG-BEST[pats pirmasis serveris nuo kurio pradėjau žaist samp'ą žaidžiau apie pusantrus metus, bet serveris užsidarė ir pamenu rodos persikėle į kažkokį LV projektą, kuris man nelabai patiko ir pradėjau žaisti kitam. Antrasis projektas buvo SARG.LT šis labiausiai užkabliavo ir jį išžaidžiau, net 4 metus turėjau nemažai paskyrų, 1 su milijonu xp, galu gale pabodo serveris, dar netekau gerosios paskyros. Po šito serverio padariau šiokią tokią pertrauką, buvau keletą vadinamųjų [šūdserverių] adminu, pagalbininku ir t.t. Dar neseniai žaidžiau RLS.LT, bet jo nebežaidžiu dėl savininkų nežiūrėjimo į serverį ir žaidėjus ir nusprendžiau ieškotis kito projekto, prie kurio galėčiau pats prisidėti savo patirtimi. 
Kaip pagalbininkas labai daug kuo negaliu prisidėt. Žinoma turiu nemažai draugų skypėj kurie ateitų į projektą. Labiausiai galėčiau prisidėti forume temų tvarkymu, buvimu moderatoriumi arba net direktorių prižiūrėtojumi, per tuos 6 metų samp žaidimo tikrai jau daug ko esu išmokęs ir suprantu ką daryti su pareigomis. Be forumo serveryje galiu drąsiai užimti administratoriaus pareigas, sugebu padėti žaidėjams, gaudyti čyterius, puikiai žinau visus naujausius kaip aim, rapid, ghost ir kitus, nes paskutiniame serveryje kuriame žaidžiau buvau prižiūrėtojas[rls.lt] ten mane išmokė gaudyt čyterius. Niekada kai perku/gaunu adminsitratorių nenaudoju savo žaidimo gerumui, visada naudoju kitų serverio žaidėjų gerumui ir jų malonumui.
Pats labai nemėgstų girtis, bet esu šaltų nervų žmogus, nemėgstu bartis su kitais žmonimis, kartais net jiems nusileidžiu. Visada bandau viską aiškiai išdėstyti mintis prieš rašant anketą, temas, padedant žaidėjui.

Aišku projektų savininkai, galvos, kad čia nematytas žaidėjas, uždės privilegijas sugadins projektą ir t.t, tam apsidraust iškarto neprašau jokių privilegijų, galiu paprastai pažaist/pabendraut su manimi ir tada suprasite ar verta manimi pasitikėt ar ne.

Jeigu ką nors daugiau norite sužinoti galite rašyti čia į AŽ, arba tiesiog pakviesti mane į skype: jozis999.

Drąsiai galiu kalbėti per TS, arba skype programas.

Projekte turi būti bent startavęs forumas.

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...