Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man vienam map darbas primena kokį tai savartyną ar panašiai? :D Šeip tekstūros blogos ir map darbas, nėra kažkuo unikalus, išskirtinis. Paprasta „dėžė“ ir šalimais aikštelė (tiksliau 2 aikštelės) :D 7/10

Savartyną, kodėl? Kuo tekstūros blogos? Kodėl dėžė? Išsamiau paaiškink kodėl, nes nesuprantu tavo tokio išsireiškimo. Tekstūras bandžiau pritaikyt pagal miestelį ir aplinką, tai gal ir nekaip gavosi.

Jūsų reklamos vieta, kreiptis a.ž.

Savartyną, kodėl? Kuo tekstūros blogos? Kodėl dėžė? Išsamiau paaiškink kodėl, nes nesuprantu tavo tokio išsireiškimo. Tekstūras bandžiau pritaikyt pagal miestelį ir aplinką, tai gal ir nekaip gavosi.

Tekstūros blogos, netinkamos tokiam mapui. Primena kažkokį šiukšlyną kaip ir sakiau, arba seną, niūrią kaimo parduotuvę - nepasakyčiau, jog čia Taksi bazė. Norisi kažko įdomiau, o ir pastatas nėra kažkuo originalus. Pabodęs dėžės, stačiakampio formos pastatas. Tiesiog, bent aš nematau šitam MAPP projekte kažko įdomaus, ir kitokio. Tokį mapą paruošti manau ne vienas, šiek tiek patyręs asmuo sugebėtų. Tai tokia ir buvo mano nuomonė. Kiekvienam pagal skonį.

Įdomiai pasirinkta erdvė. Aikštelė prie aikštelės :D Aišku, čia vienur tipo galima statyti darbinį, kitur nuosavą transportą, bet vis tik, kiek nenatūralu man. Kaip jau minėjo viršuje, pastatas turėtų išduoti savo paskirtį, kažkokios Taksi darbo simbolikos ar padoresnes tekstūras pastatui.

Beje, nelabai gerai atrodo, kai tenka matyti informaciją apie Tekstūras, t.y. tuos tekstus paslėpk.

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Įdomiai pasirinkta erdvė. Aikštelė prie aikštelės :D Aišku, čia vienur tipo galima statyti darbinį, kitur nuosavą transportą, bet vis tik, kiek nenatūralu man. Kaip jau minėjo viršuje, pastatas turėtų išduoti savo paskirtį, kažkokios Taksi darbo simbolikos ar padoresnes tekstūras pastatui.

Beje, nelabai gerai atrodo, kai tenka matyti informaciją apie Tekstūras, t.y. tuos tekstus paslėpk.

Bandžiau kažką įdomiau sugalvot ir neradau rinkamų tekstūrų, bet turbūt nelabai gavosi. Dėkui už nuomonę.

Jūsų reklamos vieta, kreiptis a.ž.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...