Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3332 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hellow negevs.

Jau kurį laiką sau kūriau sistemą kuri seka žaidėjų informaciją pvž kiek laiko jie pražaidžia mano samp serveriuose, kur / kada / kodėl jie buvo užbaninti mano serveryje, K/D ratio tt ir pnš. Manau, kad šia sistema galėčiau pasidalinti ir su kitais samp projektais.

Iškart kyla klausimas, kam tai bus naudinga ?

Kai turėsime daugiau samp serverių galėsime sužinoti žaidėjo aktyvumą, kokiuose projektuose jis buvo užbanintas ir kodėl, kitaip sakant sužinosime "ant kiek" galime pasitikėti šiuo žaidėju. Manau, kad tai PRIVERS ŽAIDĖJUS SURIMTĖTI ir nebečytinti nesvarbu kokio kalibro tai projektas.

Gal kaikuriem tai skamba ir neblogai BET:

Aš nežadu kurti anti čyto, kadangi kaikurie projektai negalės ( nemokės ), ar tiesiog tingės ( jau turiu savo kam keisti! ). Jei duosim informaciją apie žaidėją pateikti kiekvienam projektui be išimties, galime susidurti su žaidėjų diskriminacija ( kažkas kažkam nepatiko todėl dedu jam baną už nieką ). Vienintelė išeitis būtų išskirti tvarkingus projektus tokius kaip dogberry.lt kurie kaip manome nedarys nesamonių, kurių suteikta informacija galime pasitikėti. ( ES^ ar darytum nesamones šioje sistemoje ?? ). Tačiau tai dar nereiškia, kad mažesni projektai to naudoti negalės, jie tiesiog bus mažiau patikimi.

PS jei žaidėjas yra užbanintas kuriame iš šią sistemą naudojančių projektų tai dar nereiškia kad jis automatiškai turėtų būtų užbanintas pas jus, apie tai ar norite priimti savo nusidėjusį žaidėją turėsite nuspresti patys! ( taipat ir tai, kad žaidėjas visiškai nežaidžia samp'o, nes nevisi projektai šią sistemą naudos ! )

Kas liečia skriptą, žinoma, kad jo negalėsiu rodyti kiekvienam projekto savininkui, nėra laiko o ten ir mysql passwordai sudėti, todėl teks manimi pasitikėti ! ( Nuo 2011 m samp'o serverių pasaulyje dar nesu nieko apgaves, BET visada būna pirmas kartas :kappa: )

Aišku išskirtinių privilegijų į kodo apžvalgą galėsiu suteikti didiesiems projektams, kadangi jų nėra daug ir pasitikėti jeis galime labiau.

Labai gerai žinau kodėl ši sistema daugumai gali nepatikti, todėl nebūkit PJ Salty ir pabandykit pagalvoti apie jos privalumus. Turiu ir daugiau idėjų, tačiau jei tai ką siūlau dabar nepatiko iki šiol nėra prasmės apie tai pasakoti.

Balsuokit ar norėtumėte šios sistemos TAIP/NE kodėl ?

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

• ,
(redaguota)

Ši sistema dar nėra parengta kitų projektų naudojimui, todėl jei labai nepasitikite manimi galite išsirinkti kitą skripterį kuris tai padarys ir administruos už mane, man skirtumo tikrai nėra. ( ir nebus pradedama kurti kol to nepanorės kiti projektai )  :D Būsiu laimingas jei kurnors primins, kad čia mano idėja, o jei ne tai oww well, feelsbadman...

asd1.gif

(redaguota)

Labas. Tu nori padaryti duomenų bazę, į kurią tam tikriems projektams būtų galima įrašyti arba išgauti informaciją apie tam tikrą žaidėją?

Yes. Projektams kurie naudoja mano sukurtą skriptrą, šiuo atvėju FS'a. Sakykim aš automatiškai su timeriu minunu kiek žaidėjas prabuvo tavo serve online, tu duodi jam ban ir panaudoji funkciją kuri sukuria įraša, kad žaidėjas buvo užbanintas tavo serveryje, kada ir kodėl. Informaciją iš patikimų serverių trauksim pirma, poto visi kiti. Iš žaidėjo ip arba / ir vardo traukiam informacija apie jų veiklą kituose serveriuose. Informaciją apie žaidėjų killus, mirtis ir apie ką tik galim pagalvoti kas būtų naudinga tau ar jiem patiem ( zaidejo stats ).

Ir poto įsilaužti į tų projektų, kurie naudoja šią sistemą duomenų bazes, lol

Man irgi įdomu kaip, čia didesnė tikimybė, kad tu sugadinsi mano duomenų bazę. :D

asd1.gif

(redaguota)

Visai nebloga idėja, bet aš nemanau, kad ji labai reikalinga. Bent jau aš nelabai suprantu kam būtų galima ją panaudoti.

Na, kaip ir rašiau, ar žaidėjas užbanintas kurnors. Prisijungs naujokas pamatysi, kad visur banus gavo šnd ir galėsi ban dėti iškart arba stebėti jį, įdėti į įtartinų žaidėjų sarašą. Galim sukurti website kur žaidėjei galės peržiūrėti savo status, kiekviename serveryje. Pildys anketa į admin sakys žaidžiu kasdien lrg po 5valandas, o jai lrg naudoja tą sistema galim patikrinti ar pisa prota ar tiesą sako. ( tokių skiedalų pilna )

Gyvenom mes be šito ilgą laiką, galim gyventi ir toliau, bet čia nėra ji privaloma, kas nori, tas naudoja. Man ta idėja buvo labai senai kilus tik nepasiryžau temos niekaip kurti. Dabar kai sukūriau sistemą tarp savo serverių žadu pridėti ir ewar projektą kartu, gaus bana kokiam cs serve uz WH ir neileisiu tokio žaidėjo. ( aišu ši sistema būtų tarp samp serverių tik  ) Su tokeis banais noriu, kad žaidėjas būtų švarus visuose mano serveriuose.

asd1.gif

(redaguota)

O pagal kokius kriterijus informacija būtų tikrinama? Tiesiog pagal nick'ą arba dar ir pagal IP?

Pagrinde Ip, vėliau dar galim pridėti nick dėl papildomo skaidrumo, kai sistema įgaus pagreitį ir pagal unikalų vartotojų ID kurie susikurs acc tam tikroje sistemoje ( vID čia jau daugiau next level shit bus ). Dar yra galimybė gauti PC ID ar kažkas panašaus. Yra funkcija samp'e kažkokia unlisted kuri nedirba 100% bet manau, kad daug kas pareina prie windows 10 ir galbūt ji veiks geriau tik tą reikės testuoti prieš panaudojant. Neprisimenu kaip ji dirba, senei labai ją mačiau...

asd1.gif

(redaguota)

O jeigu IP proxy'inis, dinaminis? Nieko gero...

Tokiu atvėju tavo banų sistema irgi nieko gero nežada, užbanini ir pareis atgal, bet tai dar nereiškia, kad neturėtumėme jų baninti. Nemanau, kad norėsi priversti žaidėjus turėti VID'us, bent padarysi taip, kad jie susikurs jį registruodamiesi į serverį. Tam reikės email ir passwordo patvirtinnimo.

Aš viename iš savo projektų buvau galvojes naudoti GEOIP ir leisti tik lietuvius į serva o užsienio lietuvius tik su whitelist. Jų nėra daug, todėl servas nenumirs jei bus whitelist.

asd1.gif

(redaguota)

Tokiu atvėju tavo banų sistema irgi nieko gero nežada, užbanini ir pareis atgal, bet tai dar nereiškia, kad neturėtumėme jų baninti. Nemanau, kad norėsi priversti žaidėjus turėti VID'us, bent padarysi taip, kad jie susikurs jį registruodamiesi į serverį. Tam reikės email ir passwordo patvirtinnimo.

Aš viename iš savo projektų buvau galvojes naudoti GEOIP ir leisti tik lietuvius į serva o užsienio lietuvius tik su whitelist. Jų nėra daug, todėl servas nenumirs jei bus whitelist.

Pas mane taip ir padaryta (jau gan senai ir sistema sėkmingai sukasi). Filtruoju mezon, tele2, bite, omniconnect ir t.t., užsienietiškus IP adresus. Taip pat yra atskiras IP juodasis sąrašas. Tokie žaidėjai įleidžiami į serverį tik tada, kai yra baltajame sąraše. Tavo sistemoje nematau prasmės, dėl ko man ši sistema nėra reikalinga. Tuo labiau aš pats informacija nesidalinčiau, o į vienus vartus abejoju, kad kas nors žaistu. Redaguota , nario ES.^

Pas mane taip ir padaryta (jau gan senai ir sistema sėkmingai sukasi). Filtruoju mezon, tele2, bite, omniconnect ir t.t., užsienietiškus IP adresus. Taip pat yra atskiras IP juodasis sąrašas. Tokie žaidėjai įleidžiami į serverį tik tada, kai yra baltajame sąraše. Tavo sistemoje nematau prasmės, dėl ko man ši sistema nėra reikalinga. Tuo labiau aš pats informacija nesidalinčiau, o į vienus vartus abejoju, kad kas nors žaistu.

Nežinau kodėl turėtum nesidalinti informacija apie žaidėjus, tai ne tikras Vardas Pavardė, slaptažodis, tel nr ir tt ( svarbi asmeninė informacija ), bet jei nenori tikrai neversiu. :D

Palauksiu daugiau atsakymų, bet jau gavau atsakymus iš 2 "rimčiausių" čiuvu, todėl daugiau atsakymų nesitikiu. :song:  

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3332 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...