Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki turiu mezon 4g modemą ir man iškilo bėda dėl ip keitinėjimosi, pavyzdžiui man žaidžiant counter strike 1.6 kokiam geram serveryje ten padaryta kad statusai visi isisaugo tik ant ip, o mano modemo ip visada keiciasi, kai jį išjungi, arba ištrauki ir vėl įdedi. Ar įmanoma padaryti, kad liktu tik vienas ip ir jis nesikeistų, nes nėrvina kad dingsta visi statusai, kai vėl ateini į serverį...

Iš kitos pusės tau gerai iš kitos blogai, blogai tai ką tu aprašei, o gerai kad tau nėra kuo baimintis gauti ban ant kokių serverių - esi lyg visagalis :D Na išeities kaip tai sustabdyti nežinau, telieka vienas variantas visada laikyti modemą įjungtą.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...