Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3330 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Tai ką noriu pranešti apie vieną šiukšle - šūdservi. Tai Real-City.lt [ ne reklama ] samp serveris, nuėjau į foruma užsiregistravau kaip naujokas ir parašiau savininkams kad patys reklamuoja, užkarto gavau ban ant šaukyklos. Taip pat savininkas - Pablo_Bandit tūrėdamas sal.lt [ nereklama ] projekte pareigas, tiesiog išjungė foruma ir uždėjo kad keliasi į Real-City.lt [ ne reklama ] serverį, tai manau reklama kituose projektuose.

Vienas prašymas - nesilankykit šiam projekte.

Mėtykit tuos -rep, nesvarbu man nes vistiek sau reputacija susišiksit.

Pridedu,

Kelia save į aukštumas, aiškindami kad jų gamemode yra lyg profiškas, be klaidų ir ūnikalus nors nemanau kad tas ūnikalumas yra.

6c071cc30e90ea6c3cab4553a3b87f21367.png

http://www.part.lt/img/6c071cc30e90ea6c3cab4553a3b87f21367.png

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. Tema ne vietoje.
  • ,
(redaguota)

kaip gali teikti, kad sudservis?

tu parasei savininkui, kad jis reklamuoja savo projekta ir gavai banana?

tai reklamuoti savo projekta kituose projektuose yra dalis sekmes ir zmoniu ieskojimas, jei nereklamuosi, tai ka tu turesi? :D

tarkim nei as ten zinau ar sudservis nei ten zaidziu, bet jei jis neatsidare, is kur teigi, kad sudservis - gal savo projekta nuo 0 kure?
jei jau tave uzbanino, nemanau, kad ir kitiems reikia neiti - kam izeidineti zmogu ir paskui verkti kad bana gavai?.. negrazu gi taip.
Redaguota , nario White`

An error occurred while loading signature.

(redaguota)

Sveikas, kaip tu drysti mus vadinti šūdserviu? Jai patys naudojat ripintą g-s dizainą, modifikacija - samg editas... O dėl Pablo, tai jis nieko čia nedarė, kažkas iš jūsų pridirbo jūsų forume, nes matė, kad pas jus nieko nesigaus iš to jūsų projekto ir perėjo pas mus. Sekmės ;)

Aš tapati sakiau kad dizainas ripintas :DDDDDDD

Redaguota , nario @Fierro

Ir ką tu tom nori pasakyti ;DD , iš sal jau pripraše kad parašytum kažoki šuda ? patis einat per projektus reklamuojat tai ką jus tom įrodyti norit , jei tu nieko nežinai tai vapšie temos nekurk maure , patis samg.lt edita naudojat sėkmės nevykeliai.

Pritariu dar vienas žmogus nežinantis teisybės varo ant manęs kad kažką sugadinau nors kaip ne vienas žmogus žino kad ne aš sugadinau forumą ir jau tingiu tą patį kartot jums

Dabar paaiškinsiu esmė kas yra šudserveriai, vienu žodžių jeigu tu turėjai projekta ir pakvietė žmogus dirbti prie savo projekto.Tai kaip manai kodėl jis negali persikelti, žaidėjų į šita projekta jei pats šudserveriu vadini.Aišku kad Pablo gali persikelti projekta, ir joks čia nešudserveris.Aš galiu pasakyti nori kad būtu reputacija bloga ar šudserveris nereklamuok savų, serverių per kitus projektas .lt galūnės.Tad ši ta tema yra bevertė sekmės Pablo kuriant projekta, neklausyk ką sako bloga nuotaika gadinantis žmonės.

Sveikas, kaip tu drysti mus vadinti šūdserviu? Jai patys naudojat ripintą g-s dizainą, modifikacija - samg editas... O dėl Pablo, tai jis nieko čia nedarė, kažkas iš jūsų pridirbo jūsų forume, nes matė, kad pas jus nieko nesigaus iš to jūsų projekto ir perėjo pas mus. Sekmės ;)

Jeigų nori sužinoti tiesą, galim pertikrinti IP, kas paskutinis į ACP atėjo ir kas jame buvo. Martynas tai parodys. Tai SAL.LT projekte buvo Pablas tikrasis ir pereidamas pas jus kol dar tūrėjo pareigas tai ir savininkui kompas pageso jis užmetė kad persikeliama pas jus. Tai ir pagrindinė reklama.

Dabar paaiškinsiu esmė kas yra šudserveriai, vienu žodžių jeigu tu turėjai projekta ir pakvietė žmogus dirbti prie savo projekto.Tai kaip manai kodėl jis negali persikelti, žaidėjų į šita projekta jei pats šudserveriu vadini.Aišku kad Pablo gali persikelti projekta, ir joks čia nešudserveris.Aš galiu pasakyti nori kad būtu reputacija bloga ar šudserveris nereklamuok savų, serverių per kitus projektas .lt galūnės.Tad ši ta tema yra bevertė sekmės Pablo kuriant projekta, neklausyk ką sako bloga nuotaika gadinantis žmonės.

O tu logiškai pamastyk, jis ten tebuvo bendras savininkas kaip padėjėjas, tai ir negalėjo perkelti žaidėjų ten nes ten ne jo projektas o Martyno. Kodėl aš turiu reklamuoti tą SAL.LT? Jeigų aš ten nežaidžiu. Kaip nuo Martyno įrodymai ateis tai pažiūrėsim kas čia sako kad bevertė tema.

:DDDDDDDDDDDDD tai kad patys edita naudojat tik jo "stiprų edit' :D.

Tu supranti kad aš nežaidžių tam projekte, jeigų jos tyliai sėdėk. Nes nei tas nei tas nebus projektas, abu mėnesiniai.

P.S RAKINKIT TEMA, KAS NORMALUS TAS IR NEIS, KAS NE NORMALUS TAI ŽAIS TIK VAIKAI.

Pablo nieko nedarė. Tikrai? :DDD Mane juokas iš jūsų projekto kelią. Atėjo Dokas Panokas į efierro.us.lt ir sako šaukykloj turiu gerą projektą į až. Dar galėsiu parodyt žinutes, kad siuntė visiem į až pereik į real-city.lt ir panašiai. P.S Pablai aš žinau tavo gmailą [email protected] kažkoks panašus tai tapatį tu naudojai mano forume. Ir dar drysti sakyti, kad nieko nedarei? Nu nieko pamatysit tiesą aš ss numesiu, kaip tu siuntei.

Aš sutinku su Nepažystamu nuomonę.

P.S Pablai, paprašysiu Martyno tavo ip'o ir pažėsim ar ten tu ar ne tu. Tadar pažiūrėsim ar tu reklaminai ar ne.

HTTP://APCITY.US.LT/UŽEINAM! RYTOJ JAU STARTUOJAME, IP - samp.apcity.us.lt , ts serverio IP - ts.apcity.us.lt Svetainė - www.apCity.us.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3330 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...