Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kuriu nauja projektą ne žaidimų, papasakosiu viska.

Reikia išmanyti su IPB varikliuku, kurti skiltis ir versti forumą.

Kontaktai:

Skypė: broadway.lt

+ www.Grand-Story.lt Tai naujos galimybės visiems! +

+ Atnaujinimai, geras kolektyvas, unikalios sistemos ! +

+ Veiksmas vyks kaimeliuose! Tai nepraleisk progos ir ateik! +

Nepatarčiau prisidėti prie šio projekto :) Laiko gaišimas. Projekto žlugimas garantuotas.

Gavai per į galva neramus pasidarei, sėkmės vaiki toliau tau teršti temas.

(redaguota)

Gavai per į galva neramus pasidarei, sėkmės vaiki toliau tau teršti temas.

Prabilo paspirtukas :D Visi forumo nariai beveik žino , kad tavo visi projektai žlugę :DDD Spungiau tu :D

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

(redaguota)

Prabilo paspirtukas :D Visi forumo nariai beveik žino , kad tavo visi projektai žlugę :DDD Spungiau tu :D

Visi žino kad esi burundukas, ir kreivarankis. Bandei trenkti man viena, bet nuskridai į suoliuka :/

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

(redaguota)

Visi žino kad esi burundukas, ir kreivarankis. Bandei trenkti man viena, bet nuskridai į suoliuka :/

Tai šoki prieš mažesnius , o nuo kitų tai gauni , neveltui antrus metus liksi toj pačioj klasėje. Dar sako kreivarankis , pats nelanko mokyklos , man įdomu kodėl tave palieka antriem metam toj pačioj klasėj :D Visi iš tavęs toj šūlėj juokiasi , net tas tavo vienintelis draugas Lukas šaiposi :D UAB ,,BroadWay'' generalinis direktorius.

Redaguota , nario Zaidejam.lt

Tai šoki prieš mažesnius , o nuo kitų tai gauni , neveltui antrus metus liksi toj pačioj klasėje. Dar sako kreivarankis , pats nelanko mokyklos , man įdomu kodėl tave palieka antriem metam toj pačioj klasėj :D Visi iš tavęs toj šūlėj juokiasi , net tas tavo vienintelis draugas Lukas šaiposi :D UAB ,,BroadWay'' generalinis direktorius.

Antroi klasei? Pasakė tai kad pradėčiau eiti į mokykla, man *Myliu SuperGames.lt* ta tavo mokykla. Nevykėli galėsi vėl gulbės smugiu man bandyti trenkti, bet šita karta suluši.

Antroi klasei? Pasakė tai kad pradėčiau eiti į mokykla, man *Myliu SuperGames.lt* ta tavo mokykla. Nevykėli galėsi vėl gulbės smugiu man bandyti trenkti, bet šita karta suluši.

Tai ir paliks tave antriem metam toj pačioj klasėj. Matau tavo požiūrį į mokslus , tai čj ir liksi toks debilas kaip dabar.

(redaguota)

Tai ir paliks tave antriem metam toj pačioj klasėj. Matau tavo požiūrį į mokslus , tai čj ir liksi toks debilas kaip dabar.

Tavo gyvenimas toks.

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.2. Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "patikimas, sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.

Tavo gyvenimas toks.

Kaip čia tau dabar pasakius... Duok durniui kelią.

Jis dar draugų turi?

Viena tokį pusiau draugą , kuris tai pat šaiposi :D

Dar viena tokį nutikimą papasakosiu su šita persona. Su kitu skype vartotoju bandžiau pas jį į projektą įlįsti , ten davė tokia užduotį kad padaryčiau juk įvedus į input tekstą ir paspaudus mygtuką tą mano įrašytą tekstų įrašytų į txt failą. Užduotį kaip ir atlikau , kita diena jis pradėjo mokykloje girtis savo vieninteliam draugui , kad tas draugas tokio darbo nesugebėtų padaryti ir panašiai ir gyrėsi šita personą , kad pats padarė tą darbą , nors aš dariau. Kai paklausėm kodėl gyrėsi ne savo darbais tai pradėjo atmazint , kad apgaut norėjo :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...