Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turiu 2 linkomanija.net pakvietimus ir juos atiduodu. Parašykit man į šią temą kodėl būtent jums turėčiau duoti pakvietimą, po visko parašykite savo email adresą ir po visko išsiuntes 2 pakvietimus parašysiu kas laimėjo.

Rinksiu galbūt šnd, priklauso nuo atsakymų skaičiaus, kas pildo turintys pakvietimą, nieko negaus.

• Teigiamai 1

9715901326ea9ccdc90b8cabf22bb36f354.png

(redaguota)

[email protected] Todėl nes tikrai aš naudojuos. Keliu filmus , bet pasibaigė galiojimas tai reikia naujo .. man tirkai praverstu. Duomiuos su kompiuteriais progravimais.. Siunčiuos filmus!

Ačiū :) iš anksto

Redaguota , nario #Frankas'M

^AUKSINĖ TAISYKLĖ^

Jeigų apgavai žmogų, žinok jis tavim pasitikėjo..

Sveikas, -A*J-. Taigi šiandieną benaršęs forume radau 2 linkomanijos pakvietimus. Bet pastebėjau, kad reikia parašyti mažą rašinėlį kodėl noriu būtent šio pakvietimo. Šio pakvietimo noriu labai, ir svajoju jį gauti nuo seniau. Kadangi, mano sesė turi linkomaniją, o aš neturiu nusprendžiau, baigti naudotis jos account'u ir turėti sau nuosavą paskyra. Kaip ji man pravers, ir kodėl aš jos noriu? Labai reikia parsisiūsti, gan mano manymu įdomių programų kurios man pravers. T.Y žaidimai, photoShop ir panašiai. Kadangi, dabar nerandu tinkamo link'o. Tai ir rašau čia jum ponas, Andriau. Kad noriu šio pakvietimo, gausiu daugiau informacijos, ir kaip sakant galva bus stipresnė. Taip pat norisi filmų pažiūrėti, ir kitą paveikti linkomanijoje. Parsisiūsti reikalingų programų, ir pan.

Mano GMAIL - [email protected]

• Teigiamai 2

HTTP://APCITY.US.LT/UŽEINAM! RYTOJ JAU STARTUOJAME, IP - samp.apcity.us.lt , ts serverio IP - ts.apcity.us.lt Svetainė - www.apCity.us.lt

Tikrai norėčiau gauti linkomanijos pakvietimą , nes šiuo metu nerandu kur galėčiau atsisiųsti tam tikras programas , nes šiuo metu labai domiuosi programomis , kadangi mano ateitis siejama su IT. Jeigu randu kur nors atsisiųsti ką nors tai tik su virusais. Taigi labai padėtum jeigu gaučiau pakvietimą ir palengvintum man darbą :)

Mano gmail [email protected]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3721 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...