Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Bet tai tu irgi.. Tai paaiškink situacija, ir kokius pakeitimus darei pastaruoju metu. Nes nieko tinkamai nepaaiškinęs tinkamo atsakymo ir negausi. :) Na o šiaip gali būt kokia jungtis parėjus, nes turėjau panašų atvėji kai hardo jungtis buvo parėjusi ir buvo toks kaip "zyzimas" bet mėlynam ekrane rašė. "hard dis error"

Hardas, nusipirk iš anksto nauja kad poto nereiktu. Jei zyzia, tiksliau jei cypia nueit gali buvo ir man tas pats.  :)

Ką tu čia šneki hardas tu xDDD  Pati pradžia ką sako? "Windows has been shut down to prevent damage to your computer" na ir po to  parašyta Hardware error. Kai problemos yra su Hardu tai taip ir būna parašyta "Hard drive error"...

Redaguota , nario P1r0x

Dėl to daug gali būti variantų, vienas iš pagrindinių jog virusai, man yra ne kartą buvę jog yra virusų ir išmeta šitokią pakimbą kompas persikrauna kaip tau, tai visu pirmą persiskanuok virusus su malwarebytes, full scan būtų idealu, ir ras tau tikrai virusų, ištrins ir didelis šansas jog susitvarkys.

Hardas, nusipirk iš anksto nauja kad poto nereiktu. Jei zyzia, tiksliau jei cypia nueit gali buvo ir man tas pats.  :)

Dėl hardo tikrai nereikia taip skubėti, dėl cypimo tai gali sklisti iš kolonėlių kaip užstringa ar dar iš kažkur, jei cyptu būtent iš hardo tuomet jau yra šansų, jei burzgia hardas reikia susiformatuot hardą.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Perinstaliavau Gruodį pats, padedant draugui _IamU_, tas garsas buvo per ausines, kai užstrigo, pats kompiuteris jokio keisto garso neskleidžia, paskutini kartą skenuotas prieš pusantro mėn.

Po tokiu zodziu kaip "padedant draugui" esu isitikines jog Win perrasyti nesvariai!

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...