Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ieškau [SA-MP PROJEKTO]

[Apie Mane]

Sveiki esu Vakaris man yra 17 metų. SA-MP projektais jau užsiemu nuo 2009 metais pradėjau kažkur žaisti.

​Mėgstu daug laiko praleisti su draugais ir jų rate patinka kartais ir atsipalaiduoti visaip kol dar jaunas tol galiu ką noriu daryti ;)

[Kiek laiko skriptinu]

Skriptinu jau nuo 2010 metų mano patys pirmi darbai buvo iš GRP4 viską beveik dariau iš grp4 ir dabar esu stirpus ir viskam pasiryžęs skaitant 5-6m.​

[Rekalavimai]

Turėti viską vps,svetainė su .lt galunė būti draugiškas kad viskas būtų tvarkau į šūdservius su us.lt ir t.t neinu manęs NEDOMINA.

​[Kontaktai]

​skype - vakaris.vakaris00

DARBUS IR K.T numesiu į pm jei kas ką rašysite pasikvieskite į skype parodysiu viską, ir kad ten nebūtų nemoku ir pnš patys nei to neisitikinę.​

JEI KAS NORIT AR MANE ŽINO IR PASKĄ DIRBĘS TIKRAI PASAKYS PATIKIMAS IR PAREKOMENDUOS.

• Teigiamai 3

64422fdbe255242161b91fa6bcedd9e2378.png

• ,

Siūlau pasibelsti į BroadWay.LT duris, startas numatomas prieš/po birželio.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

vaikas mane vaikų vadina, paspirtukas pusk tik iš čia :D Neveltui paspirtuku vadina, uzduchin*** mokykloj tai čia laido riteri primeti, tu šiam forume taipogi esi paduchint**

Paspirtukas nuo žmonės ką čia kalbat? :D Jai žmogui kitaip nėjo akeršyti kad vakar biški prabraukiau su ranka per galva, tai pradėjo stumti :D Martynai tau patylėti geriau, nes *Myliu SuperGames.lt* be kojos žmogus esi, invalidas :D Krč IDC

Redaguota , nario Broady
(redaguota)

Paspirtukas nuo žmonės ką čia kalbat? :D Jai žmogui kitaip nėjo akeršyti kad vakar biški prabraukiau su ranka per galva, tai pradėjo stumti :D Martynai tau patylėti geriau, nes *Myliu SuperGames.lt* be kojos žmogus esi, invalidas :D Krč IDC

be kojos sako. Jau viskas gerai, bet vaikelį dabar islys tavo modifikacijos kurias norėjai naudoti su visais map darbais pvz kaip Aras ir tt.. Už valandos įdėsiu nes jau dapis** zinok Redaguota , nario #Martynas
(redaguota)

be kojos sako. Jau viskas gerai, bet vaikelį dabar islys tavo modifikacijos kurias norėjai naudoti su visais map darbais pvz kaip Aras ir tt.. Už valandos įdėsiu nes jau dapis** zinok

Bandyk, ar tu benk kiek nors darbo įdėjai, gaila kad nemoki kitaip atsikirsti, jau platint pradėsi.

Apmaudu vaike.

Redaguota , nario Broady

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...