Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.
IMPORTANT: One topic for one project/sever is only allowed. If else you will get a warning and other same topics about your project will be deleted.

MuHobby.lt [Projektui jau 12 metų] [Updated 2017/09/20]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2707 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kodel jus GMai reklamuojat? Juk po menesio vis tiek pareigas prapisit :D Cia zmones renka gmus o ne adminas nebent jus kokios gimines ar pamokat ten jam :D O siaip hobby grybas, budavo idomu zaisti kazkur 2010 metais atsimenu, ir pinigu pasiuntes esu an sito zaidimo, bet dabar paziurejus tai baisu:D Pilnas bugu serveris

Uždrausi reklama idėti? aš ja savo noru idėjau ir esu patenkintas. Ha sakai po mėnesio ?: kad jau ilgiau nei mėnesis esu su Quake! Gm ir visi patenkinti :]. Bei jei tu ten grybas tai nereiškia kad viskas kitas yra grybas. Bei kokiu bugu ? Tokiu nes gauni bana 1h vos bandai speeda ijungti ?:DD 

nu 30 gal

Ir dar sakai, kad uztenka 1 sezono? Manau daug sekmingesnis serveris butu jeigu bent ex702 padarytu versija, nes visgi pradetu rinktis is kitu saliu, nu bet cia mano nuomone..

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 11 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
prieš 18 valandas(-ų), krutoyed parašė:

serve apie 15 online ir siaip cia PAY TO WIN :) ivairus klubai uz pinigus :DD wtf ? pvz jei serveris neveikia pranesk trumpu sms uz kazkiek 0,** Eur centu :D cia isvis jau virsune...

Nusišneki baisiai, serveryje būna apie 30-40 online dabar, pay to win? man neatrodo, eini ieškai rrdd/rrddl itemu ar ten geru gunu, susuki +11, parduodi už all item arba krd. va tau viena pamoka kad nėra pay to win:] savo durnus freepost komentarus pasilik sau :) -rep tau
+

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2707 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...