Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Po labai ilgo laiko grįžtu į samp pasaulį. Paskutinį kartą šiame forume lankiausi prieš 4-5 metus, ir pastebėjau, kad žmonės suvaikėjo. Dabar rašantys į skype man sukelia gailesčio jausmą su savo atsiųstais mapp darbais ar svetainėmis.. Norisi kartais paklaust, ar jų rankos abi kairės, ar neprimato.. Bet dabar ne apie tai. Ant kiek šitame forume realu surasti normalų partnerį, su kuriuo būtų galima bendradarbiauti 1-2 metus, jei aplinkybės leis ir ilgiau? Reikia tokio, kuris ir primatytų, ir rankos abi būtų teisingose vietose, bet tokio rasti neišeina. Atlygis siūlomas arba atsiskaitymu iš karto, arba pelno dalimi, bet rimtesni žmonės nerašo. Argi reikia žadėti administratoriaus statusą, kad žmonės susidomėtų? Pasireikškit su idėjom. 

(redaguota)

Siūlyčiau nieko nebekurti, kadangi normalūs žaidėjai išaugo, leave'ino SA:MP'ą arba tiesiog sėdi gigantuose. Iš patirties sakau, kad auganti SA:MP karta yra vaikų karta (ne tik amžiumi, bet ir protu), na ir savaime aišku, kad su tais vaikais nebeįdomu žaisti, kaip senais gerais (mano atveju) 2k10, 2k11 laikais. Darykite išvadas iš anksto, o ne investavę į projektą didelius pinigus. Jeigu manęs nepaklausysite, gailėsitės, aš tą garantuoju.

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

Siūlyčiau nieko nebekurti, kadangi normalūs žaidėjai išaugo, leave'ino SA:MP'ą arba tiesiog sėdi gigantuose. Iš patirties sakau, kad auganti SA:MP karta yra vaikų karta (ne tik amžiumi, bet ir protu), na ir savaime aišku, kad su tais vaikais nebeįdomu žaisti, kaip senais gerais (mano atveju) 2k10, 2k11 laikais. Darykite išvadas iš anksto, o ne investavę į projektą didelius pinigus. Jeigu manęs nepaklausysite, gailėsitės, aš tą garantuoju.

Na mano modo vizija yra tokia (jau beveik baigiama įgyvendinti), kad būtų įmanoma žaisti ir jau tiems, kurie išaugo iš to, ir tiems salagoms naujokams. O šiaip noriu paklaust, kas tau yra dideli pinigai? Domenas su VPS metams nekainuos nei 100e, o reklamai dar 100e numesti nėra labai baisu.

(redaguota)

Na mano modo vizija yra tokia (jau beveik baigiama įgyvendinti), kad būtų įmanoma žaisti ir jau tiems, kurie išaugo iš to, ir tiems salagoms naujokams. O šiaip noriu paklaust, kas tau yra dideli pinigai? Domenas su VPS metams nekainuos nei 100e, o reklamai dar 100e numesti nėra labai baisu.

Asmeniškai aš, į SA:MP tokių pinigų dar kartą neinvestuočiau, kadangi šiais laikais tai tas pats, kas išmesti pinigus į balą.

giphy.gif

Mastai kaip nesuaugęs. Čia tas pats, kas atiduot kažkam 150 eurų :) Duokš man juos, aš rasiu protingiau kur juos galėčiau investuoti :)

(redaguota)

Argumentų pasigedau.

Argumentų pilna SA:MP skiltis, kiek kiša pinigų, stengiasi, o galiausiai dėl mažo žaidėjų susidomėjimo viską metą ir uždaro (nors ta modifikacija ir labai afigiena). Nors ką aš čia bandau įtikinti, daryk kaip nori, nudegsi, turėsi pamoką (jeigu dar neturėjai), bet aišku, kad to nelinkiu.

giphy.gif

Argumentų pilna SA:MP skiltis, kiek kiša pinigų, stengiasi, o galiausiai dėl mažo žaidėjų susidomėjimo viską metą ir uždaro (nors ta modifikacija ir labai afigiena). Nors ką aš čia bandau įtikinti, daryk kaip nori, nudegsi, turėsi pamoką (jeigu dar neturėjai), bet aišku, kad to nelinkiu.

Tai prieš startą aš ir nesiruošiu štukos eurų sumerkt. Nupirksiu domeną, (10e, centai), nupirksiu VPS mėnesiui (4-5e, centai), ir stebėsiu, jei per savaitę žais pakenčiamas kiekis žaidėjų gal kažkiek įmerksiu į reklamą, jei nepakaks serverio resursų įmerksiu ten. 

Kokių dar čia argumentų reikia? .. Tik tai sakau, jog investavimas į žaidimus - nekoks biznis ;) geriau galvok kažką protingiau, kur tikrai galima užsidirbti. Na nežinau, kaip sakė priešais manęs narys: Daryk kaip nori, linkim mes tau geriausio :)

Dėkui už palinkėjimus. Užsidirbti iš serverio? Aš iš jo neplanuoju gauti nei cento pajamų, aš viską darau dėl malonumo kurti. Taip, gal ir keista, bet man kurti yra malonu, kad ir kiek nervų tai suėstų. Aš pinigų šaltinį jau turiu, iš kurio per mėnesį uždirbu +-600e. Todėl kaip ir sakiau, man tai, ką sumerkčiau į samp'ą yra centai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3740 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...