Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, 

Pradėsiu nuo to, kad labai senai norėjau sukurti sa:mp projektą, kuriame žmonės žaistų ir jiems ten neatsibostų, kadangi dabar daugelis projektų startuoja su 50-80 žmonių, bet po kelių dienu jame žaidžia vos 20. Kad taip nebūtų, sugalvojau sukurti projektą, tokį kokiame žaistų žmonės ir jiems nebūtų trūkųmų.

Esu turėjęs 3 projektus ir nei vienas ilgai negyvavo, dėl mano daromų klaidų. Šiuo metu žinau ko reikia sa:mp žaidimo žaidėjams, ko jie reikalauja iš projekto. Daugelis projektų daro atnaujinimus kiekvieną dieną, galiu drasiai teigti, kad to reikia, reikia startuoti jau su paruošta modifikacija ir atnaujinimus daryti po truputį, kadangi jeigu per startą bus trūkųmų žaidėjai paprasčiausiai atsijungs nuo severio.

Šiuo metu turiu vieną projektą kurį taip pat žadu plėsti, kol kas tai yra TeamSpeak serveris, bet laikui bėgant tai bus cs serverių tinklas. - Banai.LT - Ts.Banai.LT

Kad galėčiau pradėti kurti projektą man reikia dviejų žmonių, tai skripterio / mapperio. Manau net nereikia vardinti ką jie turi mokėti, paprasčiausiai būtų gerai, kad sugebėtų įgyvendinti mūsų visų įdėjas ir norus.

Turbūt kyla klausimas, o ką aš darysiu? Aš dirbsiu prie Web puslapio, kuriame pamatysite, tai ko dar neturi nei vienas samp forumo tinklapis. Galiu pažadėti, jei man pavyks suburti komandą, tinklapyje pamatysite daug naujovių, kurios jums padės laukti serverio starto.

Apibendrinęs galiu pasakyti, kad serverio pavadinimo dar neturiu, kadangi visa tai spręsiu su visa komandą. Na o ką sudominau laukiu žinučių į Asmesinę žinutę (AŽ). Sekmės!

P.S Jei kas neturite kur bendrauti su draugais, kviečiu apsilankyti ts.banai.lt teamspeak serveryje!

Visi klausimai tik į AŽ temoje nieko nerašysiu.

Redaguota , nario Iframe

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...