Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3707 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Kaip sakoma atšilo oras, pakilo noras, tik šį kartą kita prasme. Noras atnaujinti į Windwos 10. :D Girdėjau, kad labai daug žmonių naudoja šią OS ir nesiskundžia. Aš jau esu ją išbandęs pas draugą, jo kompiuteryje ir visai patiko. Dabar pagalvojau, kodėl gi neišbandžius pačiam, vis gi smagu ir dažnai naudinga būti atsinaujinus. Tik kyla tam tikrų klausimų, kurių atsakymus norėčiau pamatyti iš apie tai nusimanančių žmonių, šios OS naudotojų.

Visų pirma, ar išvis naudojamai veiks jie šiame nešiojamame? Rašydamas žodį "naudojamai" kalbu apie greita funkcionavimą, greitą aplankalų, programų užkrovimą ir panašiai. Dabartiniuose 7 viskas kaip tik taip. Suprantu, kad reikalavimus "dėžutė" atitinka, bet OS atrodo sunki ir ne tokia lengvai naši. Žodžiu ar gerai optimizuota yra ši OS ir ar tai bus galima pamatyti šiame nešiojamame?

Antra, žaidimai. Ne paslaptis, kad mėgstu juos, o ypač tenka mėgautis senais, išleistus kažkur iki 2008 metų, o priežastis savaime aiški :D. Windows 10 turės DirectX 12, kuris kiek žinau veiks gerai su naujais žaidimais. O kaip su senais? Iš vis ar galėsiu jais mėgautis, nebus kokių suderinamumo problemų, kad negalėsiu jų paleisti. Ar teks patirti prastesnius FPS žaidimo metu?

Trečia, programos bei programėlės. Žinau, kad Windows 10 turi parduotuvę, kurioje galima įsigyti programėlių. Klausimas kyla ar bus galima ištrinti ar bent išjungti tą parduotuvę ir jos gerybes? Nes esu tikras, kad nesinaudosiu. Taipogi ar bus prirašyta kokių Microsoft produktų, kurių taip pat pašalinti ar išjungti nebus įmanoma. Ar bus reklamų ir kitų š verčiančiu naudotis kažkuo?

Taigi kol kas tokie mane dominantys dalykai. Noriu rimtų, aiškių komentarų į temą. :)

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Atnaujinti neverta, užims laiko, gali blogai veikti. Daryk švarų instaliavimą su skirsniu formatavimu ir viskas veiks gerai.

Aš žinojau, kad geriau švariai įrašyti, bet ačiū už patarimą, taip pat už atsakymą dėl programėlių, bet taip pat buvo punktų į kuriuos neradau atsakymo tavo komentare.  :|

Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3707 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...