Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dėl registracijos, tai nėr čia jos dėl ko prikišinėt. Užsireginau šian, prie savaitę, ar rytoj užsiregistruosiu. Iki šiandienos man neprireikė šios svetainės vartotojo, bet susikūriau, nes yra reikalo. Šiaip esu toks, kad nepasitikiu žmonėmis, ypač čia, tad aš ir draudžiuosi. Man reputacija čia nieko nereiškia, nes yra čia pilna veikėjų. Aišku, nieko nepeikiu, bet nei tu, nei aš negalim būt tikri, kad manęs, tavęs, ar kitų neapgaus 15-20 ir daugiau reputacijos turintys žmonės. Jei neįtinka sąlygos yra tarpininkai. :)

Redaguota , nario Pitak
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...