Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ei , turiu keletą klausimėlių .

• Am , gal galite pasakyti kur geriausiai mokytis teorija ? t.y svetainę
  • Po kiek rinkot % ketus , iš kelinto karto išlaikėt ?
  • Kiek laiko moketės ?
  • Ir kaip geriausia išmokt ? ( Neskaitant knygutės )

Ačiū už atsakymus . 

Redaguota , nario Erikutis

Gyvenimas neduoda mums tokių problemų,kurių mes negalime išspręsti. - Milijonieriaus užrašai
https://www.youtube.com/watch?v=ffV6qUUUKyU

Ei , turiu keletą klausimėlių .

• Am , gal galite pasakyti kur geriausiai mokytis teorija ?
  • Po kiek rinkot % ketus , iš kelinto karto išlaikėt ?
  • Kiek laiko moketės ?
  • Ir kaip geriausia išmokt ? ( Neskaitant knygutės )

Ačiū už atsakymus . 

tai mokytis teorija galesi ten per pamokeles kur vyks gi visgi moki uz visa kursa su teorijos mokymu su viskuo pradzioj rinkdavau po 50-60% pasimokiau paskui pries laikant regitroi viena vakara ir ten nuvazeves 90% surinkau  o knygute visgi perskaityt labai gerai viskas paaiskinta ten 

tai mokytis teorija galesi ten per pamokeles kur vyks gi visgi moki uz visa kursa su teorijos mokymu su viskuo pradzioj rinkdavau po 50-60% pasimokiau paskui pries laikant regitroi viena vakara ir ten nuvazeves 90% surinkau  o knygute visgi perskaityt labai gerai viskas paaiskinta ten 

Biški pakoreagavau savo klausimą turėjau omenį , kokioje svetaineje geriausia mokytis . Aš baiges jau tą mokyklėlę , regitros iš 2 karto neišlaikiau ... Dabar va 28 dieną varysiu , tai reikia susiimti . :/ Nes neviltis jau man , depresija . :D 

Gyvenimas neduoda mums tokių problemų,kurių mes negalime išspręsti. - Milijonieriaus užrašai

Biški pakoreagavau savo klausimą turėjau omenį , kokioje svetaineje geriausia mokytis . Aš baiges jau tą mokyklėlę , regitros iš 2 karto neišlaikiau ... Dabar va 28 dieną varysiu , tai reikia susiimti . :/ Nes neviltis jau man , depresija . :D

arsleidiniai geriausia bent jau man buvo 

(redaguota)

K.E.T. knygutė - tai tik priemonė mokytis pradžioje. Paskiau reikia spręsti užduotis. Pats visada sprendžiau vairavimo mokykloje esančioje programoje užduotis, nes ten labiausiai atitinka "Regitros" klausimus. Kai padarydavau po 1 ar 2 klaidas, nusprendžiau laikyti mokykinį. Po to, treniravausi prie tų užduočių, tik rečiau, iki "Regitros" teorijos. "Regitroje" padariau tik 1 klaidą.

Be to, per dažnai nespręsk, nes pradėsi kalti klausimus mintinai palaipsniui, o tai nėra gerai, nes bus sunkiau ne tik "Regitroje", bet ir realiame eisme.

Manau, kad panašiausios užduotys, kurios buvo mano minėtoje programoje, randasi: http://www.alsket.lt/. Sėkmės :).

Neprisiverčiu savęs niekaip perskaityti jos pilnai , negaliu susikaupti ... 

Gali ir neskaitęs išlaikyt viską, svarbiausia spręsti, tada įsisavinsi žinias.

Redaguota , nario Tautedorus

K.E.T. knygutė - tai tik priemonė mokytis pradžioje. Paskiau reikia spręsti užduotis. Pats visada sprendžiau vairavimo mokykloje esančioje programoje užduotis, nes ten labiausiai atitinka "Regitros" klausimus. Kai padarydavau po 1 ar 2 klaidas, nusprendžiau laikyti mokykinį. Po to, treniravausi prie tų užduočių, tik rečiau, iki "Regitros" teorijos. "Regitroje" padariau tik 1 klaidą.

Be to, per dažnai nespręsk, nes pradėsi kalti klausimus mintinai palaipsniui, o tai nėra gerai, nes bus sunkiau ne tik "Regitroje", bet ir realiame eisme.

Manau, kad panašiausios užduotys, kurios buvo mano minėtoje programoje, randasi: http://www.alsket.lt/. Sėkmės :).

Gali ir neskaitęs išlaikyt viską, svarbiausia spręsti, tada įsisavinsi žinias.

Ačiū tau labai už nuomonę . :) Reiks bandyt toliau mokytis . 

Prie to pačio noriu ir aš paklausti ;0

Ar galima su tėvu (žmogumi turinčiu 5 metu stažą) važinėti su mašina būnant už vairo, kai tik užsirašai į kursus? Ta prasme teorijos dar neišsilaikius, nes kai jau būni su teorija išsilaikyti tai žinau kad galima galima:d Nes noriu užsirašyti ir važinėti visur su tėvu :D 

P.s Kėdainiškiai gal žinot kur geriausia Kėdainiuose pradėti eiti? Nes vieni sako ten o kiti ten, tai hui parašysi kur dabar varyt

arsleidiniai geriausia bent jau man buvo 

Tai, kad tu mulki teisiu net neturi, o tuo labiau 18 metu :D :D

patarimai sudini, alsket.lt man kazkaip panasiausi klausimai buvo su regitros, ismokau teorijos tik spresdamas bilietus, sededavau diena/nakti pastoviai, kol klausimus atmintinai ismokau ir viskas, nes knygute nax buvo, tik del greiciu ja pavartydavau ir tiek.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...