Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3725 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Problemos tame nematau tik manau Litvanija neverta mano pastangų į ją, kuomet pati Litvanija jų nededa į mane.

Blyn kai užknisa tokie... O ką tau tėvyne turi duoti, kai tuo metu tu jai pats nieko nedavei? Tu nori kad tėvynė į tave kažką dėtu kai tuo tarpu pats prie PC sėdi ir krapštai nosi? Pirma pats į save investuok, nueik ir kažką padaryk dėl LIETUVOS o tuomet ir sakyk kad neverta stengtis dėl Lietuvos. Va tokie kai tu ir are kitoje šalyje ir sako "kokia bloga ta Lietuva". Taip gal būt sunku čia prasimušti, gyventi iš tos LT algos, bet bent jau ari Lietuviui o ne kažkokiam Arabui...  O jei bus noro bus ir geras gyvenimas Lietuvoje.

Pats baigęs 12kl eisiu kaip savanoris, o vėliau kaip Dievas duos.

(redaguota)

Kodėl vyriausybė turėtų duoti tau kažką, kai tu neduodi jai?

Blyn kai užknisa tokie... O ką tau tėvyne turi duoti, kai tuo metu tu jai pats nieko nedavei? Tu nori kad tėvynė į tave kažką dėtu kai tuo tarpu pats prie PC sėdi ir krapštai nosi? Pirma pats į save investuok, nueik ir kažką padaryk dėl LIETUVOS o tuomet ir sakyk kad neverta stengtis dėl Lietuvos. Va tokie kai tu ir are kitoje šalyje ir sako "kokia bloga ta Lietuva". Taip gal būt sunku čia prasimušti, gyventi iš tos LT algos, bet bent jau ari Lietuviui o ne kažkokiam Arabui...  O jei bus noro bus ir geras gyvenimas Lietuvoje.

Pats baigęs 12kl eisiu kaip savanoris, o vėliau kaip Dievas duos.

Kodėl tu manai, kad aš jei neduodu? Aš: didinu jos BVP, mano mokesčių mokėtojo pinigus ji švaisto iš dalies

tikrąja ta žodžio prasme ''bbž'' kur ir t.t. Dėl ko Litvanija yra nykstanti tauta, šiuo metu sėdėdamas Litvanijos pamokose kartais susimastau: ,,*Myliu SuperGames.lt* aš sėdžiu čia? kam man reikalinga kalba kuri bus istorinė ir kuria niekas nekalbės po kelių dešimtmečių''?

Redaguota , nario Rokaz

Kodėl tu manai, kad aš jei neduodu? Aš: didinu jos BVP, mano mokesčių mokėtojo pinigus ji švaisto iš dalies

tikrąja ta žodžio prasme ''bbž'' kur ir t.t. Dėl ko Litvanija yra nykstanti tauta, šiuo metu sėdėdamas Litvanijos pamokose kartais susimastau: ,,*Myliu SuperGames.lt* aš sėdžiu čia? kam man reikalinga kalba kuri bus istorinė ir kuria niekas nekalbės po kelių dešimtmečių''?

Jau įsivaizduoju kaip būdamas moksleiviu, didini Lietuvos BVP, jį didina tavo tėvai o ne tu.

Jei sėdi pamokoje ir šaudysi varnas tai jo išnyks.

Sakot nieko neduodam patis Lietuvai, o kaip mokesčiai visokie lempiniai yra ir juos mokam visą gyvenimą. O politikai toliau savo pilvo nieko nemato.

Jeigu su mokesčiais. Kodėl už dyką mokotės, pašalpas gaunat nemokamai? 

Atrodo, jog tą kariuomene jūs įsivaizduojat kai *Myliu SuperGames.lt** ką, skerdyklą. Jums į naudą, ten prabanga man būs, valgyti, drabužiai, fizinis, psihologinis stiprėjimas + galėsiu nusipirkti normalią mašiną, iš savo prakaito o ne iš tėvų,  Susimastyk biškį. Irgi mat, mąsto kodėl pamokose sėdi, eik, niekas nelaiko, sau darysies blogą, galėsi šluot gatves už pašalpą

primink kiek mokejei uz mokslus nuo 1 klases kai pradejei eit?

Būtent :)

Emigracija renkuos)

Irgi variantas :D

Trintis anglų fabrikuose :)

Tiesą sakant turėjau mintį, jog eiti savanoriu, bet dabar kažkaip pasikeitė viskas. Po šių metų pradėsiu mokytis savo išsirinktus dalykus, vėliau sieksiu savo srityje karjeros, nepatinka man tokie šokinėjimai, jei jau išsirinkau ,tikrai nežadu vykti į kariuomene, ne dėl to ,jog nenoriu savęs patikrinti ar dar kažko, bet tiesiog ką pasirinkau to ir toliau sieksiu :)

Parduodamas FB puslapis (~800like)

Pigiai parduodamos LoL paskyros!

kaip ir Rokaz sakė, 

Problemos tame nematau tik manau Litvanija neverta mano pastangų į ją, kuomet pati Litvanija jų nededa į mane.

neverta Lietuvai čia ką nors daryti, iš korupcijos neišeiną, mokesčius kelią, už viską kainos irgi kylą.

Pwz skaičiau kad vieną savanorį aprūpint armijai reikia 3000eurų. Vienas asmuo komentaruos bv parašęs kad pirkus geriausią uniformą, bei kitas priemones, max kainuotų apie ~1600eurų.

Pats baigęs kolegiją išsideklaruosiu, skrisiu kuo toliau nuo šitos tautos, ir pagyvenęs kelis metukus pasiimsiu kitos šalies pilietybę atsisakęs lietuvybės, o kiti galės lenkti čia nugaras ir mokėti valdžiai pinigus kuriem jų vis neužtenką ;)

Jau įsivaizduoju kaip būdamas moksleiviu, didini Lietuvos BVP, jį didina tavo tėvai o ne tu.

Jei sėdi pamokoje ir šaudysi varnas tai jo išnyks.

Nespręsk apie mane pagal save. BVP iš dalies praktiškai esame padidinę kiekvienas. Kai paskaičiuoju kiek aš mokesčių esu sumokėjęs valstybei ir ką už juos gavau.. Sakysit, kad gavau gydymą.. kokio lygio aš jį gavau? kuomet dauguma eina į privačias klinikas norėdami.. ? Kuomet dauguma ''deda į kišenę'' viešose įstaigose?

primink kiek mokejei uz mokslus nuo 1 klases kai pradejei eit?

Ot būtent, kad mokėjau ( tuo metu ne aš, o savaime aišku mano Tėvai) leisdami mane į privačią mokyklą, kad gaučiau tvirtą žinių bagažą, o ne tuščia laiko švaistymą.

(redaguota)

Nu labas.

Taigi pats asmeniškai po profkės varau į savanorius ir ten darysiu karjerą.

O jūs, ar būsit savanoriai, ar reikės gauti laiškiuka? xD

Tai paprasta tema, sukurta dėl bendravimo

Mano nuomone, tai mes grįžtam į sovietinius laikus. Labiausiai nervina, kad vis primetama, kad gyvenama laisvoje šalyje ir čia tuoj pat atsiranda "šauktiniai" kas neturi jokių laisvos valstybės požymių. Ar to reikia? Iš labai mažos dalies... Įvesti tuos "šauktinius" tai buvo gan neapgalvotas sprendimas, kuris turėjo būti svarstomas daug platesnėje "auditorijoje", juk gyvenam demokratiškoje šalyje. Viskas buvo daug maž taip "Kažkas sugalvojo, ir padarė". Bet juk tokie tie mūsų politikai - dėję ant mūsų.

Pakalbėkim apie realius minusus. Tarkim esat baigęs kokią aukštąją ir esat patogioje darbo vietoje įsitvirtinę jau. Čia pareina laiškutis "jūs pašauktas". Meti darbus, ir bėgi švaistyti savo gyvenimo dėl kažkokio durnelio, kuris nusprendė kariauti. Įstatimiškai mat darbdavys tavęs turi laukti... Jo... Būsit tą pačią dieną priversti pasirašyti atleidimą iš darbo. Taigi, baigę tą vergavimą kariuomėnėje ir grįžę galėsit vėl iš naujo tvirtintis gyvenime. Antras pavizdys, sukūrėt įmonę? Nieko, galėsit ją uždaryti, juk kariuomenėj kur kas "naudingiau" praleisit laiką. Trečias pavizdys: esat užsienyje, turit puikiai apmokamą darbo vietą kurios laukėt metus. Ką gi... Iš Lietuvėlės pareis "smagus" laiškas, jog turit viską mesti ir grįžti. Na žinoma, užsimanysit atsisakyt pilietybės ir bet kokių ryšių su Lietuva, bet jau ko gero bus per vėlu. Ir tai tik labai maža tokių pavyzdžių dalis.

Peržvelkim scenarijų: šauktiniai atsirado pagrinde dėl rusų grėsmės (kurie ir taip jau baigia bankrutuot). Net jei jie pultų, mes neturėtume jokių šansų, ir visi tie šauktiniai būtų, kaip liaudiškai sakoma, "ant mėsos". Politikai tame problemos nemato, nes jie visada yra aukščiau visko kai jų neliečia.

Kaip jau supratot, aš neįžvelgiu gerosios šito dalyko pusės. Visa tai tik parodo, kokioje valstybėje mes gyvenam ir kodėl visi taip masiškai emigruoja iš čia.

Redaguota , nario Alter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3725 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...