Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3745 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, ieškau aš nemokamo boosterio. Kadangi jūs būsite nemokamas todėl ir neprašysiu žaisti ten iš tisai kad pasikelčiau rank'ą tarkim... Kada jūs norėsite, turėsite laiko ir eisim sužaisti. Ieškau žmogaus ne tik kaip boosterio, o šiaip žmogaus su kurio galėčiau palošti, sužaisti, praleisti laiką nes šio metu turiu tikrai labai mažai žmonių aktyvių kurie žaidžia CS:GO (Friend sąraše.)

[Mano rank: GN 1]

Savanoriai rašykit į PM.

Ačiū.

Redaguota , nario Reklameris1
  • Neigiamai 1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Greit turėsiu xp rangą pasikelta 3 ir galėsim eiti, pridėk: https://steamcommunity.com/id/schwartziukas 

Negaliu tavęs pridėti. Limited Account. Ir beje koks tavo tikro kaip boosterio rank ?

Redaguota , nario Reklameris1
  • Neigiamai 1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Juk dar net competitive negali žaist, neturi private 3, nėra 10 comp, neturi rank.

Čia apie mane šnekėjai ?

• Neigiamai 1

i32_1GgDyjw.png

Pridėk http://steamcommunity.com/id/Aurimkeepaboostinsiu. Smurfo Gold4 , main - LEM.

Sveikas, mano vartotojas yra "limituotas" todėl negaliu kviesti į draugus, pakviesk mane LnP43

• Neigiamai 1

i32_1GgDyjw.png

:DDDDDDDDDD :D :D :D :D :funny: :funny: :mucha:  zmogau nemokamai niekas tau norm nepadarys

tave apgaus pavogs acc ir paskui dar pareikalaus pinigu uz sugaisinta laika

Amm.. Aš ir nedalinu acc niekam, aš tik einu su jais žaisti kartu competitive. Ir juo labiau aš paminėjau "Kadangi jūs būsite nemokamas - aš jūsų neversiu žaisti ištisai, kada norėsite, tada ir galėsime sužaisti.  :kuku:

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3745 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...