Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ne gi draugas turi s3 paprasta ir pas ji virsuj persvecema linija *Myliu SuperGames.lt* gi gal zinau kur neo kur ne neo, o gal hard reseta padarit reike? uzpisat su savo tais atsakymais gi *Myliu SuperGames.lt* parasiciau jai nezinociau o ir as paminejau kad apie s3 kalbu o ne neo 

ir mano klausymas kaip padariti ta update officialu automatiskai..

ne gi draugas turi s3 paprasta ir pas ji virsuj persvecema linija *Myliu SuperGames.lt* gi gal zinau kur neo kur ne neo, o gal hard reseta padarit reike? uzpisat su savo tais atsakymais gi *Myliu SuperGames.lt* parasiciau jai nezinociau o ir as paminejau kad apie s3 kalbu o ne neo 

ir mano klausymas kaip padariti ta update officialu automatiskai..

Jeigu nėra - reiškias tu jau turi naujausia kokia tavo telefonas palaiko. Tavo draugas gal ROM'ą turi įsirašęs ir viskas ar šiaip kažkokių tai modifikacijų.

ot ne *Myliu SuperGames.lt* va turiu prie saves s2 dar jis sako kad nera nu tu matau megsti acc kurtis ir postus rinkt

Kada tu paskutinį karta išlindęs iš savo urvo buvai? Nes žiūriu su psichika tau čia ne kas ir čia mano tik 2 acc ir jį naudoju kai gaunu įsp. ant savo pagrindio acc tai nerašyk to ko nežinai. Nereikia gadint telefonų ir viskas būtų, okey reiškias nemoki update rašyt nes pasitikslinau kad po 4.3 update visi S3 naudojai tokį turėjo gaut.

(redaguota)

as taves klausiu

Kada tu paskutinį karta išlindęs iš savo urvo buvai? Nes žiūriu su psichika tau čia ne kas ir čia mano tik 2 acc ir jį naudoju kai gaunu įsp. ant savo pagrindio acc tai nerašyk to ko nežinai. Nereikia gadint telefonų ir viskas būtų, okey reiškias nemoki update rašyt nes pasitikslinau kad po 4.3 update visi S3 naudojai tokį turėjo gaut.

Reikia perskaityt kas rašoma.. O dar manę kaltini kad aš postus renku kai tu skaityt nemoki.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...