Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3364 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Taigi sveiki, manau daug kas mane žino bei pažįsta, todėl iš kart einu prie temos. Grįžęs po ligos, noriu pratęsti savo darbus kurių negalėjau pilnai parodyti buvusiame projekte. Buvo visko, tiek šalto tiek šilto, bet nenuleidžiu rankų ir bandau kilti bei tobulėti, ne dienom, o valandom ir manau tai gali pavykti ! Nelaukiu po šiuo postu tokių pranešimų "Neimkit į projektą nes nieko nemoka", patariu pirmą išsiaiškinti ką moku, o ko ne.

Kokio projekto aš ieškau?:
  • Projekto svetainė turėtų būti jau startavusi, arba iki starto likę tikrai nedaug;
  • Projekte suaugusi administracija, bei rimtai žiūrinti į priekį;
  • Surinkta visa komanda(Tai: Skripteris ir kitą.);
  • Jeigu serveris startavęs, bent aktyvumas turi būti 20-30 žaidėjų(Jeigu tiek bus, bus galima iškelti aktyvumą tikrai didesnį);

Ką aš sugebu?:
  • Forumo tvarkymas, dizaino smarkus redagavimas, forumo priežiūra ir visą kitą susiję su forumu;
  • Pilnas projekto reklamavimas, tai video kūrimas kiekvieną dieną su įgarsinimu arba be(Jei projektas startavęs, o jeigu ne tai po starto), www.filmux.org banerio įkelimas(Tai didžiulė reklama projektui, nes ten didelis aktyvumas), reklamavimas tokiuose portaluose kaip supergames.lt ir visas kitas reklamavimas;
  • Pilnas teamspeak sutvarkymas, permissions sukūrimas, gražių icon sudėliojimas bei kanalų sukūrimas;
  • Projekto radijos stoties transliavimas, muzikos leidimas, takelių įgarsinimas(Pavizdys: Pavadinimas.lt - Tau ir tavo draugams), ir viskas kas susiję su radija;
  • Projekto paremimas, tai VPS pirkimas/pratęsimas, smulkmenų pirkimas/užsakymas;
  • Projektui darymas grafikos darbų;
  • Projektui darymas mapp darbų, ir kas susiję su mapinimu;
  • Projektui darymas textdraw bei jų kodavimas;

Susisiekimas:

Rekomendacijos:

Patikimas, rekomendacija. west-city - RIP?  :cry:

Sėkmės tikrai patikimas rekomendacija

Patikimas.

Jeigu nerasi nieko padoraus,parašyk. Turiu pasiūlymą.

Sveikas, tikrai patikimas žmogus, rekomenduoju taip pat ir aš, būna atsitinką visokių atvejų ir tenka ieškotis pačiam Projekto kur galimą būtų įsikurti, sėkmės tau beieškant.  :)

Patikimas, sėkmės.

Gan rimtas asmuo, patikimas bei draugiškas žmogus.

Patikimas, gera šikna  :D

Patikimas.

Dėkui kas mane palaiko, šį kartą noriu susirasti tikrai ilgam vieną projektą, kuriame galėčiau apsistoti / Haters gona hate :* Peace

Redaguota , nario Chasm™ıllıı
  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 1

7ncdMDV.png

• ,

Esi patikimas, tikrai vsi tave pažysta, bet yra žodelis "bet" tu nori iš karto patekti į tokį projektą kuris jau yra gerai prasimušes, yra tikrai ne mažai serverių kuriuose yra po 20 žaidėjų, bet tokie serveriai neieško, kas gali jiems padėti ar iškelti juos į aukšumas, jie tiesiog stengiasi su senais draugais/pažystamais pasiekti tikslo, na šiaip jei turėčiau savo projekta gal tave ir priimčiau, galiu pasakyti kad sėkmės ieškant, manau rasi, esi rimtas ir nuoširdus žmogus.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Esi patikimas, tikrai vsi tave pažysta, bet yra žodelis "bet" tu nori iš karto patekti į tokį projektą kuris jau yra gerai prasimušes, yra tikrai ne mažai serverių kuriuose yra po 20 žaidėjų, bet tokie serveriai neieško, kas gali jiems padėti ar iškelti juos į aukšumas, jie tiesiog stengiasi su senais draugais/pažystamais pasiekti tikslo, na šiaip jei turėčiau savo projekta gal tave ir priimčiau, galiu pasakyti kad sėkmės ieškant, manau rasi, esi rimtas ir nuoširdus žmogus.

Dėkui, daugiausiai einu į dar tik startuojančius projektus, bet jeigu atsitiktų taip jog kažkuriam projekte trūksta tokio komandos nario kaip aš, būtinai ateičiau, todėl tai ir paminėjau :) Dėkui.

7ncdMDV.png

Dėkui, daugiausiai einu į dar tik startuojančius projektus, bet jeigu atsitiktų taip jog kažkuriam projekte trūksta tokio komandos nario kaip aš, būtinai ateičiau, todėl tai ir paminėjau :) Dėkui.

Na bet startuojantis projektai neturėtu daug žaidėjų, na jei nauji, na bet jei taip save gerai aprašiai, tiek daug pripasakojai, manau tikrai atsiras norintis žmogus, kuris priims ir į senai pradėta projektą.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3364 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...