Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, man čia vienam įjungus gta v visada siūnčia 518mb, ir veliau atsiuntus įsirašius, paspaudus play meta don't send ? o jei įrašo "upadate" išjungi ta launcheri ir įjungti vėl siųnčia ta pati update (518mb)

http://imgur.com/a/62nnG

https://youtu.be/Wnj0-Af2AS0

Redaguota , nario Karolis'H

Klounas blemba, gi iš oro nemetą to "don't send". Kaip Xp Window'sų laikai būdavo galėjai nekreipt dėmesio. Dabar paspausk ir išsiusk tiesiog... Ne paveiksliukas tas "don't send" yra.

man rodos tu čia tas "klounas" ir esi.. 5 kart žaidimas ištrintas ir įrašytas iš naujo. Kiekviena kart įrašius meta kad siųnčia 518mb. Ir kiekviena padarius launcherio rr ji vėl siųnčia ir vėl meta don't send...  Ir jei nežinai kame bėdos nerašyk. !

(redaguota)
Nu tai tu protingas tada, kad tau geriau persirašyti žaidimą 5 kartus, negu susižinot, kad nuo praeitų metų tas "don't send" gali sutaisyt žaidimą per kelias valandas.

Padėtas atsakymas asilui prieš nosį ir vis tiek nieko nesupranta perrašinėja žaidimus po penkis kartus... Juokas net ima

Redaguota , nario alch0bako

j

(redaguota)

Nu tai tu protingas tada, kad tau geriau persirašyti žaidimą 5 kartus, negu susižinot, kad nuo praeitų metų tas "don't send" gali sutaisyt žaidimą per kelias valandas.

Padėtas atsakymas asilui prieš nosį ir vis tiek nieko nesupranta perrašinėja žaidimus po penkis kartus... Juokas net ima

Tu kvailas ar kas tau yra.. koks dar sutaisymas jei išmeta ta šūda ir uždaro viska.. nėra jokio pasirinkimo.. nekomentuok tu rimtai. O jei turi kažką pasakyti ateik į pm. Neteršias temos

p.s ir man nesvarbu nors ir 10 kart persirašysiu man atsisiųsti ir įsirašyti neužtruka ilgai. so. neapsikraunu

Redaguota , nario Karolis'H
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...