Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na jeigu galvą ant pečių turi tai gali:D Man kaip biškį strielka su šaibom:D tai investavau 5€ :D tai buvau nukritęs iki 0.26centų :D bet pakilau iki 6€,  nes pagavau biškį esmęę :D

Na kaip pačiam ten?

Nu pradžiai labai gerai sekėsi buvau išejas iki ~250e pliuso, dabar jau bus iš viso minusas ~100e. Pačioj pradžioj žaisdavaus po 10-30e, paskui perėjau ir didesnėm :D Bet patarimas mano neprasidėt, nes pz bun, nori ir nori statyti :/

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

(redaguota)

Na jeigu galvą ant pečių turi tai gali:D Man kaip biškį strielka su šaibom:D tai investavau 5€ :D tai buvau nukritęs iki 0.26centų :D bet pakilau iki 6€,  nes pagavau biškį esmęę :D

Na kaip pačiam ten?

Neįsivaizduoji tada kokią galvą reikia ant pečių laikyt, kad suprasti visą lažybų esmę. :) Apsiskaičiuoti tikimybes, koeficientus, nes visada lažybose vyksta permainos, keičiasi kofai, tikimybės irgi didėja/mažėja. Daug žmonių matau kai stato didžiulius pinigus: 100 eurų, 500 eurų, 2000 eurų, pats matęs, kai jie juos pralošia, bet po kiek laiko jų išlošis būna apie 1000 eurų+-, jei dažnai lankaisi topsport'e, turėtum pastebėt kai sėdi garbingo amžiaus žmonės ir pvz, ant šuniukų, jie jau žino kas laimės, kas atbėgs paskutinis, nors tie šunys kas bėgimą keičiasi, esu matęs visiškai degradavusį žmogų, kuris jau tas tikimybes, kofus, viską murma sau panosėj, vaizdas kraupus, nemalonus, aišku, jei nori tikrai pakelt pinigų, reikia ir sumas neblogas statyti, nepakaks tų 5 eurų. Jei nori pradėti, tai patariu pradėt nuo "live" žaidimų, ten kofai gan neblogi, o ir pradžioj galima išlošt patenkinamai - iš 50 centų gali išsilošt 2,20 euro, iš euro gali išsilošt 4,40 euro, žiūrint koks kofas, po to gali eit prie arklių arba šunų, galiausiai daryti kombinuotus statynus, pvz, jei nusimanai sporte, futbole, jame galima irgi iš euro neblogai pinigų pasidaryti, pvz.: 70 eurų ar daugiau. Bet jei atvirai - lažybos labai painus ir slidus dalykas, reikia tame daug patirties ir žinių.

Redaguota , nario gawd

Nu pradžiai labai gerai sekėsi buvau išejas iki ~250e pliuso, dabar jau bus iš viso minusas ~100e. Pačioj pradžioj žaisdavaus po 10-30e, paskui perėjau ir didesnėm :D Bet patarimas mano neprasidėt, nes pz bun, nori ir nori statyti :/

:D Na as jusiu riba, na bet daba tik statau 1e laimiu ~1.60. O tu kalbi apie tokias sumas :D

:D Na as jusiu riba, na bet daba tik statau 1e laimiu ~1.60. O tu kalbi apie tokias sumas :D

Nu žinok, pradžiai užtenka ir tu mažų sumų, paskui norisi pereit ant didesnių :D

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...