Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3757 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nuėjau į twitch'ą ir kažkoks germanas (https://www.twitch.tv/ungespielt) streamina ir parašyta, kad 30 dienų streamas. Čia tipo jis 30 dienų lošia be pertraukos ar čia tipo kiekvieną dieną 30 dienų iš eilės streamina? Čia jis tipo nebenori gyventi ar kas čia yra?

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

streamins 30d t.y pc bus paliktas ir streamas kad ir miegos nemoku paaiskint bet manau suprataj

Jeigu iš tikro taip daro, tai už tokius dalykus turėtų būti užbanintas, kad stovi streamas daug valandų, o jis nestreamina

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3757 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...