Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pasikeles, gali pradėt ,, rage'int " kaip tu moki, bet teko bendrauti toks ,, laido ryteris " no hate, bet nekurčiau su tavim projekto už milijoną.

Nesu pasikėlęs, bendrauju su visais, niekados nesu rage'inęs :D, jeigu mane siuntinėja, aš irgi siuntinėju, aš taip pat su tavimi nekurčiau už milijoną, btw norėčiau argumentų / įrodymų, kadangi šmeižti visi mokame. :)

---

Tave matau pirmą kartą. :D

Sekmės ieškant ! rekomendacija.

Ačiū, tau.

Redaguota , nario Mariuswut

• ,

Nesu pasikėlęs, bendrauju su visais, niekados nesu rage'inęs :D, jeigu mane siuntinėja, aš irgi siuntinėju, aš taip pat su tavimi nekurčiau už milijoną, btw norėčiau argumentų / įrodymų, kadangi šmeižti visi mokame. :)

---

Tave matau pirmą kartą. :D

Ačiū, tau.

Niekam neįdomu kiek tu kartu mane matei, ar išvis matei. Bet aš nekurčiau su tavim projekto, nes esi toks žmogus kurio nepernešu. No hate , argumentus numesiu į skype vėliau :*

Nu va, viskas ir paaiškėjo, kad šneku su argumentų neturinčiu degradu.

Na nemėgstama personą esi, ir sakiau jog pradėsi raginti mažuli. Visu pirma reikėtu pasimokinti kultūros kaimieti, kurios tu neturi, nes įžeidinėti temoki. Šiaip ,, daunas " yra liga, kuria manau tu ir sergi seniuk. Relax ;*

Na nemėgstama personą esi, ir sakiau jog pradėsi raginti mažuli. Visu pirma reikėtu pasimokinti kultūros kaimieti, kurios tu neturi, nes įžeidinėti temoki. Šiaip ,, daunas " yra liga, kuria manau tu ir sergi seniuk. Relax ;*

Vikingėli, tu biški stabdžius prisiveršk gerai? Nes matau nuvažiavai jau nuo kelio.

Jeigu tu miestietis toks, tai eik į bažnyčią išsikalbėsi ir galbūt atleis tau visko.

Dieve, jeigu tave taip nervuoja internetas tai gal atjunk nuo laido?

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)

Tu arba esi koks nevykęs naras, kuris Bw laikais bandė man įnerti, todėl ant manęs dabar stuma. Arba vaikas, kuris negauna dėmesio iš mamos, todėl reiškiasi šiame forume.

(redaguota)

gyvenima rask, o tai donatina čia sampe ir rėkauja forume. :D Geriau kokiai panelei tas šaibas atiduotum jeigu neturi kur dėti, bent jį panaudotu naudingiems dalykams. :D

Nu *myliu SuperGames.lt* geriau tavo bazaru kalbant „donate'int“ SA-MP'ui ir gaut administracinės patirties, kuri pravers gyvenime, negu būti tokiu kaip tu ir plauti man kojas. Įdomu, kas čia rėkauja šioje temoje ir gauni į vienus vartus (paaiškinimas tau: prasileidi, visomis prasmėmis).

Jūs baigit tos sekmės linkėt. Jam jau užtenka. Sori kad tokia nesamone parašiau bet jau rimtai.   :D  :D

:D

Plz, nekurk samp projekto, nes per samp'ą, atsirandą tokie, kaip Džeremis.

- - - - - -

Sėkmės randant scripterį.  Rekomendacija. :)

Atsiprašau, kad padariau jį degradu. :(

---

Ačiū.

Nu *myliu SuperGames.lt* geriau tavo bazaru kalbant „donate'int“ SA-MP'ui ir gaut administracinės patirties, kuri pravers gyvenime, negu būti tokiu kaip tu ir plauti man kojas. Įdomu, kas čia rėkauja šioje temoje ir gauni į vienus vartus (paaiškinimas tau: prasileidi, visomis prasmėmis).

:D

Atsiprašau, kad padariau jį degradu. :(

---

Ačiū.

Kojas plauni sako xDDD. Tai kad tu čia man vakar sasinai drąsuoli, o gal nori 15 kini tu ten ar 16kini į skype nueit pašnekėt? :DDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...