Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi gan ilga laika nemappinau SF, tad nusprendžiau sumappinti F.B.I generalinį pastatą, bei jo kiemą. Eilinį kartą jums klius vieta - man patinka iššūkiai, juk žymiai sunkiau mappint tam tikroje vietoje, nei kaip dauguma tiesiog ištryną lygioje vietoje objektus ir deda ground ir kaleimo tvoras. F.B.I yra slapta organizacija, tad jei nereikia aukštų tvoru ir pnš, jų veiklą daugiau vyksta ofise arba nusikaltimo vietose.

Keletas nuotraukų

vaxtJ2J.png

30A1u17.pngmEIP32P.png

Daugiau nuotraukųhttp://imgur.com/a/ZUkZu

Žinoma, kaip visada laukiu jūsų nuomonių.

Patiko? Like.

76561198114317621.png

Sveiki, taigi gan ilga laika nemappinau SF, tad nusprendžiau sumappinti F.B.I generalinį pastatą, bei jo kiemą. Eilinį kartą jums klius vieta - man patinka iššūkiai, juk žymiai sunkiau mappint tam tikroje vietoje, nei kaip dauguma tiesiog ištryną lygioje vietoje objektus ir deda ground ir kaleimo tvoras. F.B.I yra slapta organizacija, tad jei nereikia aukštų tvoru ir pnš, jų veiklą daugiau vyksta ofise arba nusikaltimo vietose.

Keletas nuotraukų

vaxtJ2J.png

30A1u17.pngmEIP32P.png

Daugiau nuotraukųhttp://imgur.com/a/ZUkZu

Žinoma, kaip visada laukiu jūsų nuomonių.

Patiko? Like.

šiaip idėja tikrai patiko. bet vienas tai labai užkliuvo.. pastato aukštis..

(redaguota)

Šiaip darbo įdėta daug ir pasistengta. Pačios bazės išdėstymas ir jos aplinka tikrai graži ir tikrai tinkanti normaliam projektui, tačiau kalbant apie patį pastatą.

Pastatas yra vienintelis dalykas kuris gadina visą mapp darbą, jis yra atsiprašant penio formos :D Suprantu, kad pastatą reikia daryti unikalios formos ir, kad jis atrodytų gražiai ir matosi, kad čia bandyta kažkas padaryti, bet nesėkmingai. Duosiu tau kaip ir patarimą, kad pastatas ne visada turi būti simetriškas, jis gali būti įvairių formų ir dydžių. Manau pats pastato dydis tikrai nėra blogas parinktas, jis labai gražiai derinasi prie pačio mapp'o ir prie jį supančių pastatų, tačiau forma parinkta tikrai bloga.

Taip pat man kliuvo pastato tekstūros. Sienų tekstūra nėra negraži, tačiau ji labai vargina akis (bent jau man), kadangi ji labai mirga (arba čia yra mapp'inimo brokas, kai objektas sudėtas vienas ant kito). Galėjai parinkti kažką tokio, kur nebūtu tokių smulkių raštų. Manau daugelis normalių mapp'erių man pritars, kad dideliems pastatams/plotams/objektams smulkios tekstūros mirga, atrodo negražiai ir jiems netinka, aišku ne visais atvejais, bet didžiajai daliai taip ir būna.

Na, o visą kitą kaip ir sakiau tikrai puikiai panaudota, tie stulpai iš šonų pastato, mano akimis, tikrai tinka tik vat reikėjo taip daryti tik vienoje pusėje, o kitoje pagalvoti kažką kito, manau pastatas būtu atrodęs daug gražiau.

Taip, kad manau pats pastebi ir supranti, kad apibendrinus visą mapp darbą jis nėra tobulas, vien dėl pastato, kaip ir minėjau ankščiau. Taip, kad mano įvertinimas būtu 7/10 :) Sėkmės tobulėjant ir manau tikrai tau nederėtų sustoti mapp'inti, tiesiog reikia reaguoti į kitų pastabas ir pamatysi kaip patobulėsi ;)

Redaguota , nario (_M_o_D_i_S_)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...