Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Koks čia kitas lygis, čia nebent žemesnis lygis, kadangi html sunkesnis už ipb, pats html daug prasimokiau, ten žymiai daugiau kodų reikia išmokt ir dar css., java turi mokėt, o čia variklis yra tiesiog ir viskas. Aš ir pereinu ant ipb, nes man reikia forumo, o ne page, galima ir su html padaryt forumą, bet užsiknisimas, o php pasenęs. Tai ipb puikiai tinka.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Koks čia kitas lygis, čia nebent žemesnis lygis, kadangi html sunkesnis už ipb, pats html daug prasimokiau, ten žymiai daugiau kodų reikia išmokt ir dar css., java turi mokėt, o čia variklis yra tiesiog ir viskas. Aš ir pereinu ant ipb, nes man reikia forumo, o ne page, galima ir su html padaryt forumą, bet užsiknisimas, o php pasenęs. Tai ipb puikiai tinka.

norint html naudot reikia java mokėt? php pasenęs nors ipb ir sukurtas su php kalba? su html padarysi forumą? tu pripisęs nuo vėlykinio stalo ar šiaip kliedi?

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

(redaguota)

norint html naudot reikia java mokėt? php pasenęs nors ipb ir sukurtas su php kalba? su html padarysi forumą? tu pripisęs nuo vėlykinio stalo ar šiaip kliedi?

Na galima padaryt mėšlą kažkokį, be to kalbant apie ipb, niekas neminėjo kalbos. Suprantu tu nieko gero nematei, tau prieš akis tik "fufleką" kišo, nieko tokiem "šaunuoliam" visko būna. Jei kabėtume apie viską paviršutiniškai, tai aš turbūt visas kalbas moku programavimo. Jei nežinai, kad galima forumą sukoduot, tai net neįsivaizduoju iš kur mokytis reikia, jei tu iš viso mokeis. Žodžiu baisu, kišiesi net nežinai kur. Patys pirmieji puslapiai ir buvo su html, visko ten yra. 16-likinis primeta kiečiausią puslapių kūrėją ir visažinį, kuris š mala :D

Redaguota , nario AntanasZ.

Na galima padaryt mėšlą kažkokį, be to kalbant apie ipb, niekas neminėjo kalbos. Suprantu tu nieko gero nematei, tau prieš akis tik "fufleką" kišo, nieko tokiem "šaunuoliam" visko būna. Jei kabėtume apie viską paviršutiniškai, tai aš turbūt visas kalbas moku programavimo. Jei nežinai, kad galima forumą sukoduot, tai net neįsivaizduoju iš kur mokytis reikia, jei tu iš viso mokeis. Žodžiu baisu, kišiesi net nežinai kur. Patys pirmieji puslapiai ir buvo su html, visko ten yra. 16-likinis primeta kiečiausią puslapių kūrėją ir visažinį, kuris š mala :D

ok, sukurk man pure html forumą. kai html yra kodavimo, o ne programavimo kalba. nei tu su ja apskaičiuosi kažką, nei ištrauksi info iš db/txt, nei dar kažką padarysi. html skirta kurti elementus, css - pritaikyti jiems stilių. man labai būtų įdomu pamatyt tavo ar kažkieno sukurtą pilnai funkcionuojantį forumą su html. kitos dalys - kaip tu fakin` gali sakyt kad php pasenęs jei daugiau nei 80% pasaulio tinklapių turinčių backend'ą naudoja php(ref)

Jei kabėtume apie viską paviršutiniškai, tai aš turbūt visas kalbas moku programavimo.

oh really?(ref) tikrai nemanau ;)

ir ką kalbėjai apie java, manau turėjai omeny javascript.

Ačiū už patarimus. Bet neįsivaizduoju nuo ko pradėti ir kaip. html tai pasijunti notepad ir rasai kodus. O su IPB nesigaudau nieko. Nors parsisiunčiu jau visa sukurta forumą. Noriu ji atsidaryti, bet nežinau kokiu programų reikia.

Jokių programų. Prisijungi į admincp, jei nori redaguot dizainą, spaudi ant look&feel, ant savo dizaino pavadinimo (gali naują sukurt arba redaguot master), ir atsidarys templates ir stiliai. Per ten viską ir redaguojiesi.

Ir šiaip, patarimas. Pereik ant IPS4. Daug patogiau bus, jei nemoki ipb.

Jokių programų. Prisijungi į admincp, jei nori redaguot dizainą, spaudi ant look&feel, ant savo dizaino pavadinimo (gali naują sukurt arba redaguot master), ir atsidarys templates ir stiliai. Per ten viską ir redaguojiesi.

Ir šiaip, patarimas. Pereik ant IPS4. Daug patogiau bus, jei nemoki ipb.

Ką aš moku, tik html su css. Gali numesti koki admincp? IPB nemoku, bet stengiuosi išmokti. Na gal pabandysiu ir IPS4.Tu vistiek geriau žinai už mane, nes aš tinklalapiu kūrime esu naujokas.

00b9a52fc71992efbd42fc2bcf63216b969.png

(redaguota)

ok, sukurk man pure html forumą. kai html yra kodavimo, o ne programavimo kalba. nei tu su ja apskaičiuosi kažką, nei ištrauksi info iš db/txt, nei dar kažką padarysi. html skirta kurti elementus, css - pritaikyti jiems stilių. man labai būtų įdomu pamatyt tavo ar kažkieno sukurtą pilnai funkcionuojantį forumą su html. kitos dalys - kaip tu fakin` gali sakyt kad php pasenęs jei daugiau nei 80% pasaulio tinklapių turinčių backend'ą naudoja php(ref).

oh really?(ref) tikrai nemanau ;)

ir ką kalbėjai apie java, manau turėjai omeny javascript.

Idiotas suknistas, skaityt nemoki, kad sunku su html, php variklii prasme, proto bokšte, eik į lauką, gal smegenis pravedint, jei žinai kas tas laukas.

Sako "jei nemoki ipb, pereik ant to ir to", tai jei nemoka, nemanai, kad reikia išmokt? Čia iš tokių "meistrų" klausysi, tai jieko doro neišmoksi, gali tik kelius klausymus kkaust, o visą kitą iš youtube, eng forumų.

Redaguota , nario AntanasZ.

Idiotas suknistas, skaityt nemoki, kad sunku su html, php variklii prasme, proto bokšte, eik į lauką, gal smegenis pravedint, jei žinai kas tas laukas.

Sako "jei nemoki ipb, pereik ant to ir to", tai jei nemoka, nemanai, kad reikia išmokt? Čia iš tokių "meistrų" klausysi, tai jieko doro neišmoksi, gali tik kelius klausymus kkaust, o visą kitą iš youtube, eng forumų.

Perėjai į įžeidimus. Aukštas lygis.

Jei nemoki ipb, pereik ant naujesnės jo versijos - IPS. Labai neprofesionalus, dėde, esate.

Ką aš moku, tik html su css. Gali numesti koki admincp? IPB nemoku, bet stengiuosi išmokti. Na gal pabandysiu ir IPS4.Tu vistiek geriau žinai už mane, nes aš tinklalapiu kūrime esu naujokas.

admincp yra jau įdiegtas IPB forume. Eik į /admin kategoriją naršyklėje, prisijunk, ir rasi ten.

Su html nesukursi jokių sistemų, omeny turiu pvz prisijungimo/registracijos... su HTML tikrai tu nesukursi dizaino kuris tau veiktu 100% ir tu galėtum pvz su juo daryti projektą. Tai visiškai neįmanoma. Tam yra php, ar javaskript... 

Ne mano pranešimą pacitavai. Reikia tai įrodyt ponui Antanui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...