Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3738 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nea tikrai ekranas geras tik sistema susivare nes ekranas negali but kad susivare...Kai pajungiu prie pc jy jis pradeda vibruot ir nesustoja...

Tai, bet ekranos gyvybės ženklų nerodo, nors ir prie pc pajungi :D Tai tik ekrano bėda bus

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Tai, bet ekranos gyvybės ženklų nerodo, nors ir prie pc pajungi :D Tai tik ekrano bėda bus

Tiesiog jis telefoną supiso t.y soft'ą dėl to nieko ir nerodo..

I.T : Į Download Mode tu negali prisijungti? Jei ne, prašau fix'as http://androidforums.com/threads/guide-unbrick-lg-l70-no-download-mode-no-recovery-mode-no-fastboot.893311/

Tiesiog jis telefoną supiso t.y soft'ą dėl to nieko ir nerodo..

I.T : Į Download Mode tu negali prisijungti? Jei ne, prašau fix'as http://androidforums.com/threads/guide-unbrick-lg-l70-no-download-mode-no-recovery-mode-no-fastboot.893311/

Tai p.x, kad supiso softą, turėtu rodyti kai krauna telą lyg, vistiek ekranas turėtu duot ženklų... Arba recovery mode įsijungti

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Deja ne, vienas čiuvėlis irgi jau turėjo panašia problema su S6. Užbrickino savo telefoną ir jis jokių gyvybės ženklų nerodė nors ekranas tikrai sveikas buvo.

Nu, kad jei užbrickintas tel vistiek įsijungia downloading mode... Netikiu, kad neveikia ekranas :D 

(redaguota)

Nu, kad jei užbrickintas tel vistiek įsijungia downloading mode... Netikiu, kad neveikia ekranas :D

Aš tau dar karta sakau, būna tokių brick atvejų kad telefonas į nieka nereguoja į jokias mygtukų kombinacijas, nieko. Jokių gyvybės ženklų, tai jei neklystu vadinama Hard Brick ką ištaisyti jau yra sunku. Na pas temos autorių koks brick'as pasakyt negaliu.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Iš kur tokių dar žmonių atsiranda... :D Nieko neišmano.

Deja ne, vienas čiuvėlis irgi jau turėjo panašia problema su S6. Užbrickino savo telefoną ir jis jokių gyvybės ženklų nerodė nors ekranas tikrai sveikas buvo.

Mano s6 irgi hard brick :D Gal žinai kaip sutaisė? :D

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3738 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...