Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3731 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Galimybė keisti pavadinimus, kurti papildomus. Pagal užsakymą nedarau, nebent sumokat iš karto. Jei perkat šiuos, tik gavęs pinigus atsiunčiu failus. PSD failą pridedu tik už papildomą kainą, visi keitimai – taip pat už papildomą kainą. Be abejo, darbas parduodamas tik vienam žmogui. Derybos galimos tik perkant abu arba užsisakant kitus darbus. Jokie forumo pinigų, reputacijos, reklamos, projektų pasiūlymai nedomina.

Komentarų, kaip baisu ir brangu nelaukiu, neišgalit – nesigirkit, mokat patys – pasidarykit. Ir man nei šilta, nei šalta, kad esam iš vieno miesto ar kadaise per skype kalbėjom :) Ačiū

parduota

forums_ranks_cyber_vegallas_by_vegallas-

http://vegallas.deviantart.com/art/Forum-members-ranks-598399884

Senesni, jau kelis metus besimėtantys, Kaina: 5€

rankai_by_vegallas-d7rha64.png

http://vegallas.deviantart.com/art/Forum-ranks-with-shadow-469419196

Daugiau mano darbų:

http://be.net/banysdaumantas

http://vegallas.eu

http://vegallas.deviantart.com

Redaguota , nario vegal

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

nenoriu gadinti prekybos, bet kainos kosminės. realiai, tai niekas nebenaudoja tokių rangų, dabar visai kitoks stilius dizainuose. o dėl kainų tai manau, kad persistengei, pirmi tikrai nėra verti 15€/50LTL, max 5-7€, aš pats tokius nemokamai padaryčiau.. :D o antri gal 3-4€, jie dar paprastesni.

Kiekviena dizaineris žino savo kainą . Yra tų dizainų nepergyvenk ir dar gražių.

p.s kas tie LT ? nebežinau tokių jau senai

grafikos paslaugos 

update102.png

(redaguota)

nenoriu gadinti prekybos, bet kainos kosminės. realiai, tai niekas nebenaudoja tokių rangų, dabar visai kitoks stilius dizainuose. o dėl kainų tai manau, kad persistengei, pirmi tikrai nėra verti 15€/50LTL, max 5-7€, aš pats tokius nemokamai padaryčiau.. :D o antri gal 3-4€, jie dar paprastesni.

Na, parduotuves lentynose, pasirodo, ir brangesnius ir geresnes kokybes produktus taip pat nuperka :)) Džiugu, kad esi geros širdies ir gali viską daryt nemokamai, aš visgi, esu egoistas.

O šiaip, kainos ne iš oro, bet sutinku, kad lietuviams pacanams, samp serverių, kurių mėnesinės pajamos yra 5 eurai, kūrėjams yra per didelės. Patikėkit, babajai moka dvigubai, net trigubai daugiau.

O ir klientų ratas iš sg forumo nepadidėja, nesivarginkit.

Ačiū visiems už komentarus.

Redaguota , nario vegal

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

(redaguota)

Na, parduotuves lentynose, pasirodo, ir brangesnius ir geresnes kokybes produktus taip pat nuperka :)) Džiugu, kad esi geros širdies ir gali viską daryt nemokamai, aš visgi, esu egoistas.

O šiaip, kainos ne iš oro, bet sutinku, kad lietuviams pacanams, samp serverių, kurių mėnesinės pajamos yra 5 eurai, kūrėjams yra per didelės. Patikėkit, babajai moka dvigubai, net trigubai daugiau.

O ir klientų ratas iš sg forumo nepadidėja, nesivarginkit.

Ačiū visiems už komentarus.

tai ne čia reikia siūlyti tiems pacanams, SAMP'o žaidėjams, pirkti tokius dalykus tokiom kainom, nes visą SG forumą sudaro tie žaidėjai ir photoshop'eriai, kurie patys gali nusipiešti tokius dalykus, + kai tavo darbe nieko ypatingo nėra. Shape + font'as + textura, todėl ir sakau, kad nemokamai padaryčiau. Ir nesugalvok sakyt, jog šaipaus iš tavo darbo - viskas valio, gražūs, tiesiog į juos nieko daug nepridėsi, o kaina darbo neatitinka. jau net dizainą už 15€ galima nekoduotą nusipirkt. tiesiog sakau, kad nieko neapgaudinėti ir neieškoti durnų :) Redaguota , nario gawd

tai ne čia reikia siūlyti tiems pacanams, SAMP'o žaidėjams, pirkti tokius dalykus tokiom kainom, nes visą SG forumą sudaro tie žaidėjai ir photoshop'eriai, kurie patys gali nusipiešti tokius dalykus, + kai tavo darbe nieko ypatingo nėra. Shape + font'as + textura, todėl ir sakau, kad nemokamai padaryčiau. Ir nesugalvok sakyt, jog šaipaus iš tavo darbo - viskas valio, gražūs, tiesiog į juos nieko daug nepridėsi, o kaina darbo neatitinka. jau net dizainą už 15€ galima nekoduotą nusipirkt. tiesiog sakau, kad nieko neapgaudinėti ir neieškoti durnų :)

Na, tai ir visi logotipai yra tik figūra ir tekstas, o jie toli gražu ne 5 eurus kainuoja, bet be abejo, čia sg forume susirenka geriausi dizaineriai, kurie viską geriausiai ir net nemokamai gali padaryti. Išties klausimas, kam tie žmonės už idenditetus įmonių moka tūkstančius, gi Fiverryje tau ir visą brandą galės sukurti už 15€. Bėk pas kokius brandworks.lt sakyti, kad jūsų logotipas levas, jame tik kažkoks burbulas, o prašot kelių tūkstančių eurų, juk tu gali tokį patį nemokamai padaryti!

Daugiau komentarų apie kainą nelaukiu, pasidarykit patys, padarykit kitiems, džiaukitės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3731 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...