Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Kas dirbsite šio žmogaus draugui, pirmiausiai imkite pinigus, o tada kibkite prie darbo, sekmės!

Tu nebuvai apgautas , kaip rodei tavo visi logotipai buvo samp projektui o man reikia minecraft projektui kuris būtu pieštas ranka , tau nusiunčiau toki pavyzdi ede48bbc6f3890126389cc1edee45f1a928.jpg

o tu man padarei su googles nuotraukomis e1d91c9c0b4cb19ca2bf55ae6ae31fbe699.jpg 

aš juk sakiau mokėsiu daug už gera o ne paprasta suprantu kad užtrūkai tai daryti bet man netiko o jei man netiko aš ir nepirksiu  , o jei sumokėsiu iš karto ir tu bloga padarysi tai ka privalėsiu imti bloga?: nu nejuokauk

Taigi vis dar ieškau kas nupieštu logotipo panašu i toki esu pasiruošes mokėti daug nes jų kainas aš žinau tikrai nepigios. 

plius temoje aiškiai parašiau pieštas ranka turi būti bet tau daviau pabandyti su photoshopu 

ede48bbc6f3890126389cc1edee45f1a928.jpg

Kas mano kad tai sugebėtu skype blumer.salvatore

Redaguota , nario Blumer
(redaguota)

Tu nebuvai apgautas , kaip rodei tavo visi logotipai buvo samp projektui o man reikia minecraft projektui kuris būtu pieštas ranka , tau nusiunčiau toki pavyzdi ede48bbc6f3890126389cc1edee45f1a928.jpg

o tu man padarei su googles nuotraukomis e1d91c9c0b4cb19ca2bf55ae6ae31fbe699.jpg

aš juk sakiau mokėsiu daug už gera o ne paprasta suprantu kad užtrūkai tai daryti bet man netiko o jei man netiko aš ir nepirksiu  , o jei sumokėsiu iš karto ir tu bloga padarysi tai ka privalėsiu imti bloga?: nu nejuokauk

Taigi vis dar ieškau kas nupieštu logotipo panašu i toki esu pasiruošes mokėti daug nes jų kainas aš žinau tikrai nepigios. 

plius temoje aiškiai parašiau pieštas ranka turi būti bet tau daviau pabandyti su photoshopu 

ede48bbc6f3890126389cc1edee45f1a928.jpg

Kas mano kad tai sugebėtu skype blumer.salvatore

Pala, pala, ką tu čia įsipi*nėji? - http://imgur.com/a/tHGQl

Redaguota , nario Juan Pablo \/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...