Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Įdomų dokumentinį "filmą" čia susukai. Nesiruošiu aiškintis eiliniam kvailiui (kitaip ir nepavadinsi (kokio turi būti proto žmogus išmastyti tai)) tad pateiksiu keletą argumentų, o jei kas neaišku administracijai - susisiekite mielai parodysiu PaySeros, PayPal, Swedbank išrašus.

1. Visi puikiai žinome, kad 2-ą kartą ta pačia tema atsiliepimo rašyti tas pats asmuo negali (kadangi nauji klientai dažniausiai tampa nuolatiniais, parašo atsiliepimą nauja tema).

2. Jei su žmogumi bendradarbiauji kas tam tikrą laiką sudarai su juo sandorį ir apsimainai atsiliepimais ( kas tik padidina Tavo pasitikėjimą juo)?

3. Nebūtų galima dėti atsiliepimų tam pačiam žmogui kelis kartus - neegzistuotų tokia funkcija.

Iš dalies gerai, o gal kaip tik blogai net nežinau: jog tik kas 2-as klientas parašo atsiliepimą ar išvis yra supergames narys.

P.S. Negražu šmeižti remiantis iš piršto laužtais "Tavo manymu tvirtais įrodymais" jog esu nepatikimas, kuomet žmonėms padedu ne 1 ar 10€ vertės sumomis (išraše administracija matys.. ;) )

Labanakt, patarčiau eiti miegoti ir Tau, kadangi galva perkaito :D

Kaškaip įdomu, o tau atsiliepima uždeda ir sėdi visa laika off.

rodyk israsus tu nariu kur buvo deti atsiliepimai ir po to laiko ju nebuvo on kitaip sakant prisijunge kad tik uzdetu atsiliepima nenustebciau jei visus ip tikrinant dauguma sutaptu

Kaškaip įdomu, o tau atsiliepima uždeda ir sėdi visa laika off.

Uždeda atsiliepimą ir jau sėdi iki šio laiko atsijungdamas, man pačiam keista kodėl jie atsijunge sėdi ? Jeigu jau reikalu su jais turėjot numeskit skype čhat ar per kur susirašinėjot dėl reikalu ir manau viskas bus čiki piki, o šiaip palikim visa tai spręsti Forumo Moderatoriams.

Per daug man brangus laikas jog eičiau ir siųsčiau įrodymus kiekvienam kvailiui panorėjus, kaip ir minėjau: mielai Administracijai galėsiu pateikti PayPal, PaySeros, Swedbank išrašus.

Kodėl jie nediskutuoja forume, nesilanko - tai yra jų reikalas - nemano. Kaip ir minėjau dauguma pirmų klientų lieka nuolatiniais - po 1-o karto turi kontaktus - tad nebereikia ieškoti kito asmens, forumo diskusijose nedalyvauja mano nuomone dėl suprantamos priežasties: per daug kvailių su lakia vaizduote, įžeidimai, šmeižtas tampa šio forumo kasdienybė.

Per daug man brangus laikas jog eičiau ir siųsčiau įrodymus kiekvienam kvailiui panorėjus, kaip ir minėjau: mielai Administracijai galėsiu pateikti PayPal, PaySeros, Swedbank išrašus.

Kodėl jie nediskutuoja forume, nesilanko - tai yra jų reikalas - nemano. Kaip ir minėjau dauguma pirmų klientų lieka nuolatiniais - po 1-o karto turi kontaktus - tad nebereikia ieškoti kito asmens, forumo diskusijose nedalyvauja mano nuomone dėl suprantamos priežasties: per daug kvailių su lakia vaizduote, įžeidimai, šmeižtas tampa šio forumo kasdienybė.

parodysi israsus net nesusijusius ? parodyk butent tu nariu kurie uzdejo atsiliepima ir ta pacia min atsijunge ir iki siol nebebuvo on 

• Parašė po 2 savaičių...

Chebra, atsigaukit, su tais atsiliepimais, davai dabar kiekvienas sumetam tuos įrodymus, patys pisat protą dėl kitų, davai jūs sumeskit, arba apie jus temas irgi pakursiu.

RokasK tikrai patikimas, atidirbo man video kaip reikėjo, nors galėjo nesicackinti tiesiog padaryti, bet padarė iki galo tvarkingai.

Tai kad Rokas pasakė, galiu pateikt išrašus paypal'o, payser'os, swedbank'o, o kai paprašė pateikt, tai jau tik administracijai pateikt gali, kuriai *Myliu SuperGames.lt* yra. Jeigu jis nieko nesuktų, pateiktų tuos išrašus ir viskas.

goldas..png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...