Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3745 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taip buvau turėjęs ir grynai tokia pačia. Nežinau ji man gerai veikė. Bet geriau nusipirkti brangesnes nes vėliau gali vistiek ji sugesti. Aš ja dar turiu pasidėjęs namuose ir dar ji veikia. Nežinau spręsk pats. Pasiūlyčiau gal brangesnę pirkti.

Redaguota , nario ^^ᎬxᏆᎪᏃᎽ^^
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Taip buvau turėjęs ir grynai tokia pačia. Nežinau ji man gerai veikė. Bet geriau nusipirkti brangesnes nes vėliau nusipirkau brangesne.

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Redaguota , nario Scarletas
1.2. Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "patikimas, sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.

R1EON8Y.gif

(redaguota)

Tai puiki, nebrangi apsaugos imitacinė kamera Jūsų namams. 

nezinai kas yra muliazas?

Kai neturėjai tai ir nežinojai :D dabar žinosiu xd.

Taip buvau turėjęs ir grynai tokia pačia. Nežinau ji man gerai veikė. Bet geriau nusipirkti brangesnes nes vėliau gali vistiek ji sugesti. Aš ja dar turiu pasidėjęs namuose ir dar ji veikia. Nežinau spręsk pats. Pasiūlyčiau gal brangesnę pirkti.

O ten viduje kokia juostelę ar diskas ten darę įraša video? ar esi pasidaręs kad per kompo ekraną rodo?

Redaguota , nario Adomas J. atsarginis

Aišku netikros :D

Muliažas - muliãžas [pranc. moulage < mouler — nulieti, pasinaudojant forma], tiksli kokio nors objekto (gyvūno, augalo, daikto, archit. detalės, skulptūros) arba jo dalies kopija; modelis; liejamas arba lipdomas iš gipso, vaško ir kt. medžiagų; vart. kaip vaizdinė priemonė, kai kada kaip eksponatas.

Tai kad raše praeitas kad ir recordina video ir gali per kompo matyti per ta kamerą ir pnš? tai čia suprasti kad jis melavo ? :D tiesiog taip ant vaizdo kameros ir viskas?

(redaguota)

Tai kad raše praeitas kad ir recordina video ir gali per kompo matyti per ta kamerą ir pnš? tai čia suprasti kad jis melavo ? :D tiesiog taip ant vaizdo kameros ir viskas?

Postus renkas, duodu 90% kad net linko nepažiurėjo. Vienintelė tikra kamera už 80 eurų buvo kur per wi-fi transliuoja vaizdą. Bet neapsimoka tokių imti.

Redaguota , nario x Deep Cover

R1EON8Y.gif

Postus renkas, duodu 90% kad net linko nepažiurėjo. Vienintelė tikra kamera už 80 eurų buvo kur per wi-fi transliuoja vaizdą. Bet neapsimoka tokių imti.

Pats tu postus renkiesi .... pažiūrėjau ta linką špiga ten tik parašyta kokias baterijas dėti daugiau nieko...  aš sukūriau tema ir parašiau kad pasakytų ar tai tikrą ar ne kamerą, nes nežinojau kas tas muliažas yra , jeigu tu neturi atsakymo tai geriau von iš mano temos ..

Pats tu postus renkiesi .... pažiūrėjau ta linką špiga ten tik parašyta kokias baterijas dėti daugiau nieko...  aš sukūriau tema ir parašiau kad pasakytų ar tai tikrą ar ne kamerą, nes nežinojau kas tas muliažas yra , jeigu tu neturi atsakymo tai geriau von iš mano temos ..

Ne apie tave čia kalbėjau :D apie ta extazy. Batareikos dedasi į muliažine kamera kuri turi LED, šeip nieko nerecordina.

R1EON8Y.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3745 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...