Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3747 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki draugai bičiuliai ir supergames.lt lankytojai. Galbūt daugelis iš jūsų turite begalo senų laikų t.y. Pradedant 2009 metais ir baigiant šiais 2016 metais kompiuteryje užsilikusių senų samp modifikacijų kurių kažkada buvo šiame supergames.lt portale. Noriu paprašyti visų dėmesio, jeigu turite ir jums nesunku pasidalinti savo sukauptu turtu senomis modifikacijos iš tai galite padaryti šioje temoje. Tiems kas gali pasidalinti bus atsilyginta asmeniškai. Klausimas kam reikia senienų ar kam jas renku? Pamenate rusai sukūrė pawnbook scripting mokslo pradžiamokslį o aš pamokinsiu visus tai ko moku geriausiai parašysiu ir aš savo knygą tik ji susidės iš visko su detaliais aprašymais ir kodo pavyzdžiais. Kam to reikia? Tam kad išmokyti jaunimą šios paprastos kalbos programavimui, tam kad pradedantys geriau įsisavintu žinias ir jas panaudotų tinkamai. Tad laukiu kiek įmanoma daugiau serverio modifikacijų čia šioje temoje taip pat galite siųsti į mano el. Pašto dėžutę [email protected] aš atsirinksiu tai ko reikia ir pasistengsiu įgyvendinti viena užsibrėžtą tikslą padaryti kažką neįmanomo,kaip daugelis sakytų. Diskutuokite ir dalinkitės savomis žiniomis galbūt ir jūsų turimos žinios bus įtrauktos į pawn kalbos knyga.

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

Rusai rašydami pawnbook knyga padirbėjo daug jie taip pat prašė žmonių senų gamemodu ir jie užbrezta tikslą pasiekė parašė knygą kuri iki šiol populiari pas juos. Tad pabandom ir mes.

@Vycka_Bmw

Šiuo metu esu kariuomenėje tai pamokinti galiu tik laisvu laiku. Dirbu prie pawno nuo 2009 metų prie mysql nuo 2012 metų vidurio kažkur. Jeigu užsibrėžiu tikslą tai jo ir pasiekiu. Taip pat dirbu prie c++ js php css xml html aš *Myliu SuperGames.lt* programavimo neskaitant pawn dirbu su web ir gfx su photoshop taip pat ir koduoti moku tiek ipb dizainus tiek kurti hook ar vvp serveriams

@Vycka_Bmw

Šiuo metu esu kariuomenėje tai pamokinti galiu tik laisvu laiku. Dirbu prie pawno nuo 2009 metų prie mysql nuo 2012 metų vidurio kažkur. Jeigu užsibrėžiu tikslą tai jo ir pasiekiu. Taip pat dirbu prie c++ js php css xml html aš *Myliu SuperGames.lt* programavimo neskaitant pawn dirbu su web ir gfx su photoshop taip pat ir koduoti moku tiek ipb dizainus tiek kurti hook ar vvp serveriams

Galima galbūt pvz? IPB , vvp?

p.s pakviesk į skype justasjustas8, kad nepaaimestų, reikėtų man tavęs labai kaip "mokytoko" jei reikės tai ir sumokėsiu.

b3cc58ddb0dcb340f29bdecd40e8641c209.gif

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3747 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...