Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

gal duotum geraširdiškai itm o gal už sarg.lt milus parduotum >? vstk steama pirks koks skirtumas su jais ar be ju kaina ta pati liks IR STEME DAR PINIGAI, jeigu galetum tai numesk dežiu ko negaila buciau dekingas :(

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc

Redaguota , nario -Choice-

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41
Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

My Trade Offer: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc - nepagailek item

Sveiki, parduodu žmogaus STEAM paskyrą, joje yra Alertas, 5€ Wallet balanse, CS:GO ir kiti žaidimai, Trade banas ( liko 4d. dar )

Kaina tarp 5-6 € 

Taipogi yra įtemų ant 2€

46f25dea0c8de4be9ffb16ba313a6b8f345.png

Nekeiskit nepatikimas, pardaviau šita acc jis buvo nuscamintas o trade banas dar tikrai ne 4 d... Nepisk proto ėjau pirmas apipiso ss toi parodysiu nu kūrva graudus esi, apsimetiai casttelo... 

Įrodysiu kad šitas acc buvo mano:http://imgur.com/a/LHEM1(Nuotraukos gali kartotis nes susibugino)

Ačiū kad pranešei, tiesiog žmogus pasiūlė mainyt šitą paskyrą į giftą.

ot scameris nu zinosiu

Koks dar scameris? Pasiūlė man mainyti šitą acc į giftą, aš pasakiau jeigu parduosiu tuomet atsiusiu giftą, iš kur man žinot jis vogėją ar ne, na kadangi taip išėjo paskyros neparduosiu, moderatoriai galite rakinti temą.

Va chatas, jeigu kam reikia galiu ir per skype vaizdą parodyti, o tie kurie šmeiž be įrodymų  mane būsite pranešti.

[4:48:26 PM] Darius: 1998
[4:49:23 PM] Darius: palik viską tą patį, jei pirks tada parašyk man
[4:49:44 PM] ErIKaS™: nu gerai
[4:49:53 PM] Darius: Bandyk prakalti :D
[4:50:09 PM] ErIKaS™: o už tą walletą eina kąnors pirkti?
[4:50:18 PM] Darius: nžn, tu pažėk
[4:50:34 PM] ErIKaS™: einu Euro track Simulator nupirkt
[4:50:44 PM] Darius: Nafik?
[4:50:48 PM] ErIKaS™: :D
[4:51:09 PM] Darius: Kaina jo pažėk :D
[4:53:26 PM] Darius: 4 dienos dar liko kol tą trade baną atbokuos.
[5:10:32 PM] ErIKaS™: Neparduosiu šios paskyros kadangi ji buvo pavogta, gali pasikeist prisijungimus nieko nekeičiau
[5:10:53 PM] Darius: ... Ištrink tada tu tą temą ar adminų paprašyk

Koks dar scameris? Pasiūlė man mainyti šitą acc į giftą, aš pasakiau jeigu parduosiu tuomet atsiusiu giftą, iš kur man žinot jis vogėją ar ne, na kadangi taip išėjo paskyros neparduosiu, moderatoriai galite rakinti temą.

Va chatas, jeigu kam reikia galiu ir per skype vaizdą parodyti, o tie kurie šmeiž be įrodymų  mane būsite pranešti.

[4:48:26 PM] Darius: 1998
[4:49:23 PM] Darius: palik viską tą patį, jei pirks tada parašyk man
[4:49:44 PM] ErIKaS™: nu gerai
[4:49:53 PM] Darius: Bandyk prakalti :D
[4:50:09 PM] ErIKaS™: o už tą walletą eina kąnors pirkti?
[4:50:18 PM] Darius: nžn, tu pažėk
[4:50:34 PM] ErIKaS™: einu Euro track Simulator nupirkt
[4:50:44 PM] Darius: Nafik?
[4:50:48 PM] ErIKaS™: :D
[4:51:09 PM] Darius: Kaina jo pažėk :D
[4:53:26 PM] Darius: 4 dienos dar liko kol tą trade baną atbokuos.
[5:10:32 PM] ErIKaS™: Neparduosiu šios paskyros kadangi ji buvo pavogta, gali pasikeist prisijungimus nieko nekeičiau
[5:10:53 PM] Darius: ... Ištrink tada tu tą temą ar adminų paprašyk

Kartais šito veikėjo skype, ne daruukas1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...