Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Teikiamos paslaugos:

Pagalbinis žmogus serverio plėtroje į šį darbą įeina forumo,serverio priežiūra,idėjų siūlymas,pagalba jas įgyvendinant,bendravimas su serverio žaidėjais pranešant įvairias idėjas iš serverio vidinės plėtros nežiūrint ar jis naujokas ar senbuvis kiekvienas asmuo turi žinoti kur jis žaidžia ir ko siekia to projekto savininkai ir ar sutampa kompromisai,reklamavimas,apklausos ir panašūs dalykai kurie apkrauna asmenys dirbančius prie modifikacijos.

Taip pat galiu įdiegti,sukurti,pakoreguoti IPB forumus,tačiau šiame dalyke esu naujoko lygmenyje,tačiau apie tai daugiau pranešiu apačioje.

Kodėl būtent aš ir kas aš?

Taigi pradedant nuo manęs esu Mantas iš Klaipėdos man 15 metų.Laisvalaikis arba kitaip sakant visas praleistas laikas susideda iš dviejų dalių tai krepšinio apžvalgų ir SAMP projektų atstovavimu.Kalbant apie mano atliekamą darbą ir kokie yra mano pagrindiniai ir išskirtiniai bruožai tai komunikabilumas,racionalumas bei komandinio darbo propagavimas.Šie aspektai manau yra labai svarbūs šias pareigas užimančiam žmogui ir vieni iš pagrindinių dalykų realiame gyvenime.

Daugeliui iškils šis klausimas:"Kiekvienas gali atlikti tavo siūlomas paslaugos,kuo tu išskirtinis?"Nemeluosiu ir nesikelsiu savęs aukščiau kitų,tačiau aš esu labiausiai atsidavęs savo darbui nei kiti asmenys.Mano atsidavimas,noras bei motyvacija kiekviename mano žingsnyje yra pati didžiausia ir atiduodu visą save dėl kitų asmenų laisvalaikio praleidimo šiame projekte.Žinoma šis žaidimas jau yra vadinama atgyvena ar nuobodybė,tačiau aš esu prieš šį faktą.Kiekvieną dieną mūsų populiacija plečiasi ir didėja žmonių ratas susidomėjusiu kiekvienu dalyku.Paimkime pavyzdį mano pusė draugų nežino kas yra tas SAMP.Tai yra pliusas kadangi jau yra perspektyva kilti aukštyn vien iš manęs,o nepamirškime dar kad Lietuvoje yra beveik 2 milijonai su viršumi žmonių ir iš jų tikrai bent 5 tūkstančiai žaidžia šį žaidimą,o dar 5 tūkstančiai kurie nori žaisti panašaus stiliaus žaidimus apie tą nežino.Manau šį dalyką galime ištaisyti bendru darbu ir kilti aukštyn nepaisant autoritetų.Prieikime jau prie pamirštų blogųjų mano kaip asmens savybių.Aš labai noriu dirbti tai jau virsta panašu į darboholizmą,tačiau kartais ne laiku ir ne vietoje kažką padarau kitaip sakant persistengiu bet žvelgiant į kitą pusę moku tai ištaisyti.Manau užteks tuščiažodžiauti ir eikime prie sąlygų kuriuose norima dirbti.

Reikalavimai iš darbdavio:

Nusiteikimas rimtam,komandiniam darbui,gobšuolių nereikia kurie bijo investuoti į projektą dėl jo stipresnio VPS ar geresnio hostingo,pradėta daryti modifikacija ir bent 25% jos būtų atlikta,forumas,tinklalapis startavęs ar paruoštas startuoti,komandoje dirbantys asmenys turėtų būti 2 ar 3(kodo rašytojas,architektas,tinklalapio kūrėjas) kad nebūtų užimta komanda ir kiekvienas asmuo turėtų pasidalinę darbus,bei žinoma draugiška komanda negailinti savo projekto atstovams savo laiko bei bendravimo ir žinoma modifkacijos kūrimas,serverio žmonių idėjų įgyvendinimas.

Kontaktiniai duomenys:

gmail:[email protected]

supergames.lt forumo asmeninių žinučių sistema

Iškilus daugiau klausimų prašome kreiptis pateiktais kontaktiniais duomenimis,komentaruose galite užduoti klausimų,pateikti pasiūlymus(geriau į skype ar asmenines žinutes) bei išreikšti savo nuomonę.

Noriu pridurti,kad nei vienas asmuo nebus atstumtas ir su juo bus viskas suderinta bei apkalbėta,todėl prašau jūsų supratimo,kad šiam darbui esu pasiruošęs rimtai ir nesvarbu koks asmuo tai būtų svarbiausia,kad mano pateiktuose reikalavimuose atsispindėtų jo projekto įvaizdis.

• ,

Kai sulauksi 18 metų ir darbinsiesi lietuvos eilinej firmelėj galėsi darbdaviui taip į akis reikalavimus savo pasakyt ;D O paskui teks galvot kodėl aš vis darbo nesusirandu ;D

Taip ir galvojau kad atsiras tokių komentarų.Juk neesi bendravęs su manimi ko nori?Eik ir praeik,tiesiog reikalavimai yra būtini ir ieškomas toks projektas kur matoma perspektyva ateičiai bei tobulėjimas.Šie reikalavimai nėra netgi maksimalūs,tačiau jeigu tau atrodo kad čia kažkas labai blogai kaip minėjai "eiliniam" projektui žinoma čia yra neįkandama.Tiesiog ačiū už nuomonę,bet tavo žodžiuose mažai tiesos vien dėl to,kad neesi susipažinęs su manimi tam ir rašau,kad rasčiau asmenų susidomėjusių mano paslaugomis ir noru susipažinti.Jeigu yra nepatenkintų žmonių prašau palikite komentarą ir šliaužkite toliau.

Jaunas ir daug matęs..Įdomiai skamba.Na gerai keliaukime prie pavyzdžių:ateini į darbovietę ir visų pirma tavo akys krypsta į kolektyvą ir darbo aplinką.Tai nereikalavimas??Jeigu ne žengiame toliau ateini pas direktorių į darbo apklausą jis išsivertęs milijonai žmonių ir jis vienas per kitą kalba kitomis temomis retkarčiai įtraukdamas pokalbį dėl darbo(tai nereikalavimas,kad būtų tvarka ir kiekvienas asmuo turėtų savo pareigas?jeigu ne ženkime toliau).Darbas yra prie kompiuterių skaitykime tu įsijungi kompiuterį ir žiūri,kad tavo darbo vietoje(kompiuteryje) yra senos versijos,dėl kurių negali atlikti savo paskirtų darbų(tai nereikalavimas?tai turi būti tvarka,pasiruošimas ir kaip minėjau bent jau kažkokia dalis pradėta daryti projekto).Žinoma gal sutikčiau su tavimi,kad šie reikalavimai parašyti nereikalingai tačiau imkime dalyką tokį,kad čia virtualybę ir tai laisvalaikio leidimas,o mes esame kiekvienas savo likimo kalvis,todėl išsikelti sau menkus reikalavimus tikrai galime,kad po to prie šių reikalavimų įdiegtume savo maksimumą.Na nežinau manyk ką nori,tačiau bandai iš nieko išspausti kažką.

Mažiau spalvų, paprastas šriftas skaitytųsi daug lengviau. Dabar neskaičiau temos, bei tavo komentarų kur esi komentavęs vien dėl spalvų tų ir šrifto, nes baisiai sunkiai skaitosi, kitaip pasakius nemalonu akims skaityti ir net nesiskaito taip įdomiai. Mėgink keisti šita dalyką, atrodysi ir rimtesnis ir geriau kitiems ;)
P.S. Perskaičiau tik reikalavimus.

RobertasHks

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...