Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3401 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Tu vpš kanors pats sugebi? Ar tik rašyti? Net nežinau ką tokiems žmonėms kaip tu pasakyti, nes tik bandis pakenkti žmogui ir tik, kad jam blogiau butu. Gyvenime niekam nekenkiau, nebent buvo labai rimta priežastis. Linkiu tau tikrai stiprybės, gal kai truputi subręsi suprasi kas yra gyvenimas :)

Visų pirma, rašyti ne kiekvienas moka rašyti gražiai ir taisyklingai :) Visų antra, turiu tiek GFX, tiek VFX, tiek programavimo pagrindus ir po truputį domiuosi visa IT sfera. O Tu gali padaryti tik tą, ką sugeba bet kas (na, bent jau iš aprašymo sprendžiant). Aš nelinkiu niekam blogo, bet man jau nusibodo visi trumpalaikiai projektai ir "pagalbininkai" - jie nieko verti, supranti? Galiausiai, Tu vadini mane nesubrendėliu? Aš už Tave vyresnis ir tikrai brandesnis, tiesiog Tau, kaip vaikui, kritika ir realybė matyt siejasi su nebrandumu, tiesa? :)

:DDD Kas jum yra aš tai grinai nesuprantu. Patyręs esu, patirties turiu, kodėl aš nesu subręndes, laisvas forumas, ką norim tą diskutuojam, tam ir yra forumas skirtas klausti žmonių ko nežinai, ką norėtum sužinoti, man to niekas nedraudžia.

Patirties turi, apie tą nieko nesakau, bet ar ta veiklos sritis duoda kažkokios realios naudos serveriui? Jokio rimto serverio administratoriai nevaikšto po kitus forumus ir neieško sau pagalbininkų, tad rasi vietą tik nerimtame projekte.

Na, pats sau prieštarauji - mes ką norim, tą diskutuojam, Tau nedraudžiam daryti savo norimą veiklą - tiesiog išsakom savo nuomonę.

Kaip tau nedaeina, kad tu iš šūdo bandai padaryti deimantą. Nieko nemoki, nieko nesugebi ir siūlaisi į tokias pareigas. Ta tavo patirtis ir patyrimas šūdo vietoj yra. Geriausiu atvėju, tai kokiam mvg.us.lt ką nors gausi.

Jeigu taip ieškai projekto, esi visų galų meistras, tai prašau: https://www.supergames.lt/topic/257964-ie%C5%A1komas-administratorius-atlygis-100eur-men-ir-daugiau/

Pritariu.

Visų pirma, rašyti ne kiekvienas moka rašyti gražiai ir taisyklingai :) Visų antra, turiu tiek GFX, tiek VFX, tiek programavimo pagrindus ir po truputį domiuosi visa IT sfera. O Tu gali padaryti tik tą, ką sugeba bet kas (na, bent jau iš aprašymo sprendžiant). Aš nelinkiu niekam blogo, bet man jau nusibodo visi trumpalaikiai projektai ir "pagalbininkai" - jie nieko verti, supranti? Galiausiai, Tu vadini mane nesubrendėliu? Aš už Tave vyresnis ir tikrai brandesnis, tiesiog Tau, kaip vaikui, kritika ir realybė matyt siejasi su nebrandumu, tiesa? :)

Patirties turi, apie tą nieko nesakau, bet ar ta veiklos sritis duoda kažkokios realios naudos serveriui? Jokio rimto serverio administratoriai nevaikšto po kitus forumus ir neieško sau pagalbininkų, tad rasi vietą tik nerimtame projekte.

Na, pats sau prieštarauji - mes ką norim, tą diskutuojam, Tau nedraudžiam daryti savo norimą veiklą - tiesiog išsakom savo nuomonę.

Pritariu.

Nuo tokios kritikos man net verkti norisi.

.

(redaguota)

Išviso nesuprantu tokių temų kūrėjų autorių "Ieškau projekto kaip (Administratorius, moderatorius ir t.t.) ir t.t." Kažkaip nelogiškai atrodo, eik žaisit į projektus, siek kažko pats, o ne pyst atsiprašant ir turi. Kas per ahuelinimas šiais laikais nesuprantu. Eini, žaidi ir įrodai, kad esi to vertas ir TU tą sugebi. Nes čia tikrai išsipizdavojimas tikras, aš asmeniškai nepripažįstu tokių temų. Gi ne kažkokie išskirtiniai esate, kad siūlyti turi tau. Postus renkiesi ir kitiems tik tą duodi su tokiomis tupomis temomis.

Peace

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

Išviso nesuprantu tokių temų kūrėjų autorių "Ieškau projekto kaip (Administratorius, moderatorius ir t.t.) ir t.t." Kažkaip nelogiškai atrodo, eik žaisit į projektus, siek kažko pats, o ne pyst atsiprašant ir turi. Kas per ahuelinimas šiais laikais nesuprantu. Eini, žaidi ir įrodai, kad esi to vertas ir TU tą sugebi. Nes čia tikrai išsipizdavojimas tikras, aš asmeniškai nepripažįstu tokių temų.

Peace

Na tavo nuomonė teisinga, tai pirma mano tokia tema kai ieškau projekto per 5metus, nes pats susirasdavau, dabar kai pastebėjau, kad jų normalių nebėra, arba tiesiog aš jų nerandu.

.

Na tavo nuomonė teisinga, tai pirma mano tokia tema kai ieškau projekto per 5metus, nes pats susirasdavau, dabar kai pastebėjau, kad jų normalių nebėra, arba tiesiog aš jų nerandu.

Yra tų projektų su tikrai gera bendruomene, tiesiog TAU gal jie per prasti. Jeigu nerandi pats sau tinkamo, tai kaip kitas gali žinoti kas tau gerai?

Logika įjungiam, durnius išjungiam. Savaime aišku, kad lietuvių bendruomenė GRP/RPG yra nemaža, nelyginu su užsienio. Bet ir projektų yra ne vienas ir ne du, tai manau kuris vienas ir tave priglaustu, jeigu įrodytum būdamas projekte, jame žaisdamas ir diskutuodamas forume kartu su bendruomene.

RobertasHks

Pritariu ir pasisakau už visus Hks žodžius,o kalbant dėl kritikos tu netgi norėdamas ją gauti ir teikdamas,kad nepeiksi jos tu dar peiki ją labiau.Suprask tokį dalyką jeigu tu visada nori būti pakilus ar pripažįstamas kažkada turi būti nusileidęs ant žemės.Šiuo atveju išsišokai per daug mano manymu ir išsikėlei taip lyg būtum vienas toks.Kiekvienas asmuo iš realaus pasaulio gali ištraukti idėjų ir jas čia įgyvendinti,tačiau šiuo metu tavo bėda yra kritikos priėmimas.Apie tave kaip žmogų esu turėjęs labai blogų atsiliepimų,tačiau atliekant darbą esi nepriekaištingas,tačiau išsikėlęs.Manau nusileisk ant žemės priimk kritiką,taisykis iš klaidų ir pasieksi aukščiau,kadangi tau tą kritiką rašo žmonės kurie norėtų tavo paslaugų bet tavyje įžvelgia bėdas ir jas tau pateikia.Linkiu sėkmės susirasti projektą ir pamąstyti ką reikia tobulinti ir manau tau pasiseks pasiekti dar aukštesnių rezultatų.

Pritariu ir pasisakau už visus Hks žodžius,o kalbant dėl kritikos tu netgi norėdamas ją gauti ir teikdamas,kad nepeiksi jos tu dar peiki ją labiau.Suprask tokį dalyką jeigu tu visada nori būti pakilus ar pripažįstamas kažkada turi būti nusileidęs ant žemės.Šiuo atveju išsišokai per daug mano manymu ir išsikėlei taip lyg būtum vienas toks.Kiekvienas asmuo iš realaus pasaulio gali ištraukti idėjų ir jas čia įgyvendinti,tačiau šiuo metu tavo bėda yra kritikos priėmimas.Apie tave kaip žmogų esu turėjęs labai blogų atsiliepimų,tačiau atliekant darbą esi nepriekaištingas,tačiau išsikėlęs.Manau nusileisk ant žemės priimk kritiką,taisykis iš klaidų ir pasieksi aukščiau,kadangi tau tą kritiką rašo žmonės kurie norėtų tavo paslaugų bet tavyje įžvelgia bėdas ir jas tau pateikia.Linkiu sėkmės susirasti projektą ir pamąstyti ką reikia tobulinti ir manau tau pasiseks pasiekti dar aukštesnių rezultatų.

Na sakai nusileisti ant žemės, tu pabendrauk su manimi normaliai, pamatysi koks aš nepasikėles. Visiškai nepasikėles aš esu :)

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3401 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...