Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi norėčiau prisijungti prie kokio projekto, žaidėjų kiekis nesvarbus. 

D.U.K:

1.Ką aš galėčiau atlikti? 

ATS: Atlikti skriptinimo darbus, įvairias sistemas, stipri serverio reklama per senus  mano žaidėjus iš visų projektų, turiu patirties kodavime php, moku piešti photoshopu.

2.Kokia yra mano patirtis?

ATS: SA-MP užsiemu nuo 2009 metų, tai vadinas 7 metus dirbu prie to. Per tą laiką turėjau tiek pakilimų tiek nuopolių, turėjau ir nenusisekusių projektų, turėjau ir projektų kuriuose žaidė 200+

3.Kokiuose projektuose teko dirbti? 

ATS: Kelis žymesnius pavardinsiu RPG-BEST.LT (100+ pastovus) LRG.LT ( 227 ar kiek buvo ) Role-Play.LT (100+)  Los-Santos.Lt( 100+) San-Fierro.LT(100+)

4.Kokia man nauda?

ATS: Norėsiu projekto pelno procentų arba pinigų už atliktą darbą.

5.Ar galima manimi pasitikėti? 

ATS: TAIP, plačiau parašyčiau susidomėjus.

6.Kas aš toks per vienas?

ATS: Esu praeitų laikų skripteris, laikęs tuometinius stipresniuosius projektus, kurį laiką nieko neveikiau, šiuo metu nusprendžiau grįžti į rinką, ir kokį nors serverį iškelti.

žodžiu supratot ką omeny turėjau, jeigu ką sudominau brukštelėkit į skype brightas.darbinis

Redaguota , nario Brightukas

Pameni san-fierro.lt laikus kaip dirbai kartu su Renaldu? Priminsiu istorija tuomet pas Remigijų Pavydi buvot užsisake vvp kad sukodintu tuomet aš tą vvp nupirkau kad žinau man kainavo apie 400 Lt viso bendra tuomet nežiūrėjau kiek ir kur isleisdavau. Pameni kaip iš reklaminių tuomet san-fierro.lt jog žmonės patys ėjo pas mus. Dar prisimenu kažkada daviau savg gm tau kad SQL failiuka sukurtai ir kaip gavosi jog visi tą gm po to turėjo kaip sarg kopiją bet ne tai esmė tuomet turėjau daug ir gerų modifikacijų nors jas sunku gauti būdavo Lt visada pramušdavo mokėjau net po 400-500 Lt tais laikais bankų bet neesme esmė tame jog esi rimtas skripteris ir tikrai rekomenduoju šį žmogų dar tebeturiu san-fierro.lt tu laiku web bc vvp ir pačia modifikacija su visais mapais tik tiek jog tuomet ne užbaigęs buvai mašinų pirkimo turiu ir visus vvp psd failus tąkart kaip buvau pirkęs iš Remigijaus Pavydzio gal kada susitelkimo į bendrą projektą pakviesime ir Renalda. Šiuo metu tarnauju Lietuvos Kariuomeneje kada grisiu nzn bet gryzus tikrai kursiu rimta modifikaciją nuo tuščio lapo.

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...