Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, esu užsidegęs sukurti projektą, be projekto negaliu gyventi :D, vis galvoju idėjas, kaip čia ką nors naujo, jas įgyvendinu, plėtoju. Vienužodžiu mano noras yra sukurti puikų projektą. Žinau jog dabar sunku yra su samp serverio plėtojimu, nes yra tokie serveriai kaip SARG, LSG, LMG ir tt, bet mano manimu viskas priklauso nuo savininkų, jų ryžto bei noro plėtoti projektą. Taigi siūlau prisidėti prie mano idėjos sukurti puikų samp serverį kuris būtų patrauklus visiems.

Ką aš moku?:

• IPB varikliuko instalavimas.
  • Hookų sukėlimas
  • Pilnas forumo sulietuvinimas.
  • Dizaino redagavimas.
  • Bei smulkmenos.

--------------------------

• Servero klaidų taisymas.
  • Sistemų kurimas.
  • Mysql.

Turiu paypale 20 eur, bet dar nesugalvojau nei domeno pavadinimo nei nieko, taigi norėčiau susirasti remėją jog išeitų geras projektas, su remėju viską aptarti ( domeno pavadinimą, ką gaus už paremimą ir kt.) Ir pradėti projekto plėtojimą.

Redaguota , nario VanDiesel
  • ,

taip, prisidedu prie kitų nuomones pinigų švaistymas, sukurk pavyzdžiui DRIFT serverį,. Nes lietuvoje yra labai mažai jų. Ir būtų šaunu pamatyti naująjį drift serverį. Tikrai prieitu daug žmonių, pažaisti. Jei išreklamuotum, suskirptintum unikaliai serverį. Į dieną tikrai drąsiai žaistu 20-40 žaidėjų. Siūlau nekurti Real-Life jau taip jų prišikta. Linkiu sekmės kuriant sa-mp projektą. ;)

Laiko ir pinigų švaistymas , tik tiek galiu pasakyti su tais SA-MP projektais. Juk iš žaidimų neuždirbsi tiek , o įpač iš SA-MP. Kurk ką nors naudingo. Turi galvoti tai kas reikalingą žmonėms šiais laikais ir bandyk sukurti.

taip, prisidedu prie kitų nuomones pinigų švaistymas, sukurk pavyzdžiui DRIFT serverį,. Nes lietuvoje yra labai mažai jų. Ir būtų šaunu pamatyti naująjį drift serverį. Tikrai prieitu daug žmonių, pažaisti. Jei išreklamuotum, suskirptintum unikaliai serverį. Į dieną tikrai drąsiai žaistu 20-40 žaidėjų. Siūlau nekurti Real-Life jau taip jų prišikta. Linkiu sekmės kuriant sa-mp projektą. ;)

Ačiū už nuomonę.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...